Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 301
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 005
Че кое им е first hand? First hand си е законната, другото е вече second, third, fourth, etc.  Laughing

# 1 006
Правилно, грешно, морално, ненормално са измислени категории. Най-правилното е човек да бъде себе си.
Какво значи това? Да се поддаваме на първоначалния инстинкт? Ако няма морал, и разликата между грешно и правилно /което определя не-/вменяемостта на 1 подсъдим престъпник/ кое ни различава от животните? На някои явно им харесва да се самоопределят като ходеща съвкупност от мускули, нерви, и вътрешни органи - управлявани от биохимични реакции и неподвластни на нищо друго, освен на природния повик.

# 1 007
Тия втори и трети ръце не се ли отнасят до "вече употребявани" Laughing В тоя смисъл всички сме в тази група.

# 1 008
Зависи в каква употреба са те вкарали  Laughing

# 1 009
  • Linz
Мейкуун, ок, човешки категории.
Иде реч за нещо, наложено отвън, не вътрешна потребност. Човек не може дълго да върви срещу природата си.

# 1 010
Ми, в отворена. В каква друга? Laughing

# 1 011

Щом не съм встъпила в брак девственица, няма значение каква е и била употребата Mr. Green

# 1 012
  • София
Second hand, колко гот звучи  Mr. Green Mr. Green Тук още ли встъпвате в брак деФствени  Mr. Green Mr. Green

# 1 013
Боже, що не съм сега пак на 20+ години....

Физически не става, но иначе, защо не? Какво пречи, да направиш нещо лудо?

# 1 014
  • Linz
Second hand, колко гот звучи  Mr. Green Mr. Green Тук още ли встъпвате в брак деФствени  Mr. Green Mr. Green
Тук преди брака се "таковаме" като разпрани, за да може като срещнем принца да сме се нахойкали и да се кротнем с него до края на дните ни.

# 1 015
Тук преди брака се "таковаме" като разпрани, за да може като срещнем принца да сме се нахойкали и да се кротнем с него до края на дните ни.

Joy Наживях се, сега мога да стана светица.

# 1 016
Правилно, грешно, морално, ненормално са измислени категории. Най-правилното е човек да бъде себе си.
Какво значи това? Да се поддаваме на първоначалния инстинкт? Ако няма морал, и разликата между грешно и правилно /което определя не-/вменяемостта на 1 подсъдим престъпник/ кое ни различава от животните? На някои явно им харесва да се самоопределят като ходеща съвкупност от мускули, нерви, и вътрешни органи - управлявани от биохимични реакции и неподвластни на нищо друго, освен на природния повик.

Да, разбира се, напълно си права. Ние сме социални животни с разум и е много важно да живеем според правила. Тези правила обаче в частност моралните се променят, не са вечни и изконни. Да не говорим, например че  сексуалният живот е индивидуален и човек може да си позволи лукса да бъде себе си, без да следва моралните норми. Това важи и за времето, в което например отворените връзки ще са норма, но индивидите биха решили да живеят "старомодно" демек строго моногамно. Сексът вече е въпрос точно на "да бъда себе си", отколкото "морален съм".

# 1 017
Нов морал, стар морал, липса на морал - хората все са се плющяли на поразия. А някои и в най-разгулните времена са били въздържани. Много рано отписвате моногамията. Казват, че из Скандинавско вече жените са свободни, най-вече защото не зависят финансово от мъжа. Може това да дойде и насам. Но с оглед на идващото от Юг като религия и принципи много ме съмнява, че това ще се случи в близките хилядолетия. Идват нови тъмни години за жената.

# 1 018
Ми, в отворена. В каква друга? Laughing

За сексуална говоря  Laughing Или за любовна.
Заради едните домати ли е било,туй ми беше мисълта  Mr. Green

# 1 019
Не става въпрос за обяснения. Когато излизам до магазина, а мъжът ми е у дома, казвам "Излизам до магазина", а не се изнасям, без да кажа нито дума или измисляйки някаква по-възвишена версия. Защо да не е по същия начин при излизане за чукане, което не е нищо повече от пазаруване, фитнес, масаж, маникюр и т.н. Или е?

Ха-ха...това ме развесели..."излизам да се чукам, а ти сготви"...Та аз само на майтап да го кажа и ще ми отрежат главата Grinning Има и разкрепостени семейства, които да, не им пука, даже и тройка си връзват. Евала....

Общи условия

Активация на акаунт