Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 025
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 275
Да, мъжа ще направи всичко за да се докопа до жената. Проблема е след това. Лесно ни се влиза под кожата, трудно е да се задържи мъж/жена

То и жената ще направи всичко да докопа мъжа  Laughing
Нормално е задържането след това също да е трудно. На маса всичко е лесно, но когато нещата опрат до не толкова весели неща, тогава се вижда дали имат бъдеще.

# 1 276
  • град-държава
Според мен, ако се отнася за еднократни изпълнения - да, но продължителни сексуални отношения си водят и до емоционални изменения що се отнася до жените в повечето случаи.  Laughing

На теория да, на практика друго виждам.
Затова съм приела, че всеки случай е индивидуален и не полът е определящ  Peace
Разбира се, но състоянията, в които съм виждала жени при такива отношения - мъже не съм.

# 1 277
Писала съм и преди, че от близките ни семейства повечето се разведоха заради изневяра на жената. Във всичките случая тя не остана с любовника, беше й точно като парче месо. А те (мъжете) хлътнаха до уши.
Тези истории ми промениха вижданията. Не че и преди съм била категорична, понеже помня от дете едни изпълнения на съсед дядо, влюбен до уши в една баба, която го връткаше на малкия си пръст и целия квартал се заливаше от смях, както и колежка на майка ми (детски учителки), която се обаждаше да я убеждава да я прикрива и т.н.
Да не говорим за историята на близък роднина и познат на мъжа ми, който 3 г. киснеше пред блока на любовницата си в студ и пек, но подробности не искам да пиша публично.
Въобще... няма пол, когато истинското хлътване дойде до главата Laughing

# 1 278
grach, не съм казвала, че любовта е илюзия. Бъркаш ме с друга потребителка.

# 1 279
Лесно е да влезеш под кожата на мъж.В началото.
Ако дълго време той си е играл с теб, ако дълго време си се подлагала на унижения от негова страна, само и само да сте заедно, трудно ще го накараш да те погледне с други очи, освен с досада.
Мъжете , поне повечето, не си падат по жени, готови на всякакви унижения заради тях.

Не съм съгласен. В моя случай дългогодишната ми връзка тръгна като игра, претърпя някакво развитие, но поради някои препятствия като разстояние и начин на живот не успявах да видя себе си тази връзка. Имах правото на тези години да бъда неосъзнат, но за щастие партньорката ми не отстъпи и сантиметър в нашите отношения, независимо на какви трудности е била подлагана от мен. Днес не я гледам с досада заради това, а с уважение и изкупвам греховете си всеки уикенд с тортичка с кафе  Laughing Май тук повече зависи от ситуацията и човека, не толкова до стереотипа.

Впрочем що се отнася за еднократният секс, бих вметнал, че докато един мъж най-вероятно търси просто първичната един разтоварващ секс, то жените често го правят поради някаква скрита идея. Дали ще е за еднократна $материална облага$, да си повдигне самочувствието, да забрави скорошната раздяла и още безброй психологически мотиви. Мъжът е okay with that, fuck it.

Цитат
Въобще... няма пол, когато истинското хлътване дойде до главата

Вероятно никога няма да ми хрумне да се влюбя и в най-голямата красавица на света, защото се чувствам комфортно с партньорката ми. Но бих я чукал еднократно и това няма да промени връзката ми. А някои силно "сплотени" семейства със традиционни ценности се разделиха заради изневяра, не можаха да си простят и си прецакаха деца. Ето такива хора са за мъмрене, а не тези с отворените "нестабилни" връзки, които нямат нужда от драми в живота Wink

# 1 280
Не е прецакване това, напротив, виждат, че вече не техните отношения, а други неща са по-важни в приоритетите им и са си ги пренаредили.
Когато след време намерят наистина каквото им трябва виждат разликата и се радват, че са се осмелили да продължат напред, вместо да лъжат и мажат.
Човек за да е щастлив просто трябва да е обективен със себе си и да не се заблуждава. Стигне ли се дотам, че да ти трябва помощ в леглото, връзката е заминала.
Може да има приятелство и каквото и да е друго, но нищо повече. Половинчати отношения, които няма как да са удовлетворяващи.

# 1 281
  • Sofiq
С един правиш секс, с друг правиш любов.
Ако не си в състояние да направиш секса с любов,то просто проституираш, без значение дали ти плащат!

Пфу, голяма глупост, има секс за удоволствие, това че и жени го практикуват, а не е само запазена територия на мъжете ви притеснява. Да не забравяме, че понякога се срещат любовта и секса... Simple Smile

# 1 282
  • Сф
Към Скуба- да, напълно възможно е и жена да иска само секс и да разграничава любов/секс, но в определен етап на дадена връзка.Например-първо е била влюбена и пак с уговорката за налагане на извесни граници, но с годините остават партньори за секс. Или в даден етап от живота среща някой, който я ухажва и сваля звезди и има силно сексуално привличане. Е, защо да не се изконсумира тръпката?Аз наистина не разбирам защо трябва да се събереш с този, с който си правил 1 година секс например...Явно мисля като мъж.
 А пък с ММ като сме говорили по темата, той казва, че няма как да се случи да погледне друга в леглото, ако толкова му харесвала щял да ми каже  и да се изнесе; Бил моногамен. Аз му викам , че такъв не съм срещала........ама явно си се надлъгваме...или сме с обърнати роли.
И Скуба, смятам , че ако не те кефи секса с твойта бивша, настояща любовница- не би ходил! Е, какво повече искаш? Wink По- принцип не е лесно да си паснеш задълго с някой, тъй-че не бълвайте врели-некипели моля.. bowuu

п.п. Понеже се коментира възрастта, опита и мирогледа  на Антигона, да спомена само с най-топли чувства, че Love-Краси и Не се сърди човече, както и Мамасита/последната и духовно извисена/ са ми в графата "Под 18"  Wink Peace      bouquet

# 1 283
  • град-държава
Раздялата не върви задължително с драми, нито с прецаквания на някого. Раздялата е избор. Избор е и модела, в който ще възпиташ и живеят децата ти.

# 1 284
 Абе досега не съм видяла дете, дето да е щастливо, че родителите му са се разделили, освен ако не са се били и драли преди това, но нали не говорим за тези случаи. Знам, преодоляват се тези неща от децата, но все пак това е сериозна стъпка, и за мен лично е чудно, че толкова много двойки с деца с лека ръка решават пак да си дирят късмета поради невероятно глупави причини, сред които е и еднократна изневяра последвана от разкаяние  и уверения в любов на неверника. Несходство в характерите е по-уважителна причина за мен, отколкото еднократна забежка някъде, ако всичко друго е наред.
 Сега ще каженте, че това значи, че не е наред, че тогава никой не поглежда встрани - ами не етака, на човек са му дадени очи да гледа и емоциии възможност да изпита страст, която често сам не може да обясни после...  Така са създадени хората, какво да правим сега.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 15:13 от Iris04

# 1 285
Vermilion`, глупости. Децата не избират дали да имат разделени родители. Има си достатъчно време да опипаш почвата. Има си време за раздели, те са преди появата на деца, като си се хванал на хората го играеш докрай. Or you're just an asshole for your whole life. Визирам ИЗБОРА, а не случаи със системно насилие или някакви други подобни крайности, където раздялата не е просто каприз.

# 1 286
Лесно е да влезеш под кожата на мъж.В началото.
Ако дълго време той си е играл с теб, ако дълго време си се подлагала на унижения от негова страна, само и само да сте заедно, трудно ще го накараш да те погледне с други очи, освен с досада.
Мъжете , поне повечето, не си падат по жени, готови на всякакви унижения заради тях.

Не съм съгласен. В моя случай дългогодишната ми връзка тръгна като игра, претърпя някакво развитие, но поради някои препятствия като разстояние и начин на живот не успявах да видя себе си тази връзка. Имах правото на тези години да бъда неосъзнат, но за щастие партньорката ми не отстъпи и сантиметър в нашите отношения, независимо на какви трудности е била подлагана от мен. Днес не я гледам с досада заради това, а с уважение......

Не виждаш ли противоречието?     Laughing
Ако твоята приятелка беше отстъпвала винаги и за всичко, готова на каквото я помолиш/настояваш/заповядаш, пак ли щеше да я гледаш днес с уважение?
Не мисля.
Нито един господар не гори от любов към роба си, готов на всичко за него.

# 1 287
Не виждам противоречието. Не смятам също, че хипотетично човек, който е готов да направи всичко за теб, е твой роб.

# 1 288
toromanova73, не съм духовно извисена, нито романтична, нито нищо, просто съм реалист. Събирания и раздели стават всеки ден, животът е кратък, не е нужно да седиш и да тъпчеш на едно място...

Раздялата не върви задължително с драми, нито с прецаквания на някого. Раздялата е избор. Избор е и модела, в който ще възпиташ и живеят децата ти.

Peace

Абе досега не съм видяла дете, дето да е щастливо, че родителите му са се разделили, освен ако не са се били и драли преди това, но нали не говорим за тези случаи..

Има, има. Тези, чиито родители са се пробвали да устискат, но без да решават проблема, а като викат трети и четвърти лица на помощ. Когато се появи дупка във връзката това неизбежно се отразява на атмосферата в семейството. Ако навреме сложат края детето може и да не види цялата красота на разпадането. И, да, сигурно после ще е нещастно, че са се разделили. Тези обаче, които решават да останат много нагледно показват на децата си какво се случва. Те пък са нещастни, че няма развод.

А има ли дете, което да е щастливо, че баща му/майка му избира любовникът/цата за свободното си време пред него и времето със семейството?

# 1 289
Не виждам противоречието.
Аз давам пример с жена, готова да лази в краката ти, само и само да сте заедно.Склонна да изтърпи всякакви унижения от твоя страна-изневери, тройки, пиянски запои, обиди и т.н.
Ти даваш пример с жена, която
Цитат
... не отстъпи и сантиметър в нашите отношения, независимо на какви трудности е била подлагана от мен.
-което аз разбирам като твърдост от нейна страна и отстояване на собствените й принципи.
Т.е., става дума за две коренно противопложни личности:
едната-мекотело, неспособно да отстоява себе си и поставяйки се в твое подчинение за всичко
другата-с характер, твърда и безкомпромисна, без значение ти какъв кошмар си и спретвал.
Е, и двете ли ще гледаш с едни и същи очи?
И би ли могъл да обичаш първата?

Общи условия

Активация на акаунт