Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 028
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 290

Нито един господар не гори от любов към роба си, готов на всичко за него.

И това не е вярно, доминацията над някого  е един от най-силните привързващи фактори. Сигурно ще се учудиш, но има много двойки в които единият прави другия на мат и маскара, унижава го, обижда го, скандалджийства - често това са жените, впрочем - но същевременно изпитва дълбока привързаност към обекта на тормоза. Поне три такива семейства мога да изброя на прима виста, като и в трите случая доминатора е убеден, че всъщност боготвори и никога няма да напусне партньора си, който го търпи, обича, носи му чехлите, познава му и кътните зъбки и накрая се оказва, че докато ти си се чудил защо, аджеба, тоз човек търпи тая вещица непоносима, между тях текат такива силни страсти, емоционални и сексуални, че те са си екстра.

Ти даваш пример с жена, която
Цитат
... не отстъпи и сантиметър в нашите отношения, независимо на какви трудности е била подлагана от мен.
-което аз разбирам като твърдост от нейна страна и отстояване на собствените й принципи.

Аз по скоро го разбирам , че не се е отказала от него, въпреки всичко.

# 1 291
  • град-държава
.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 08:46 от Vermilion`

# 1 292
Най-доброто, което един мъж може да направи за детето си, е да обича майка му.
Оттам следва задължението на човек да избере качествен партньор, с който да изгради едно качествено партньорство. Тук разбира се е тънката част, нужен е и късмет, но това е живота. Останалото е ала-бала.

# 1 293
Не виждам противоречието.
Аз давам пример с жена, готова да лази в краката ти, само и само да сте заедно.Склонна да изтърпи всякакви унижения от твоя страна-изневери, тройки, пиянски запои, обиди и т.н.
Цитат
... не отстъпи и сантиметър в нашите отношения, независимо на какви трудности е била подлагана от мен.
-което аз разбирам като твърдост от нейна страна и отстояване на собствените й принципи.
Т.е., става дума за две коренно противопложни личности:
едната-мекотело, неспособно да отстоява себе си и поставяйки се в твое подчинение за всичко
другата-с характер, твърда и безкомпромисна, без значение ти какъв кошмар си и спретвал.

Е, и двете ли ще гледаш с едни и същи очи?
И би ли могъл да обичаш първата?

Никаква разлика няма. Това е една и съща жена. Само за теб са различни, незнайно по какви параграфи. Едната се унижавала, но другата била твърда в позицията си, без значение на какво е подлагана.  Crazy

# 1 294
Едната е отчаяна, а другата знае какво иска и как да го постигне. Привидно две страни на една и съща монета, но на практика много различни съдби.

# 1 295
Абе досега не съм видяла дете, дето да е щастливо, че родителите му са се разделили, освен ако не са се били и драли преди това, но нали не говорим за тези случаи.. Знам, преодоляват се тези неща от децата, но все пак това е сериозна стъпка и за мен лично е чудно, че толкова много двойки с деца с лека ръка решават пак да си дирят късмета поради невероятно глупави причини, сред които е и еднократна изневяра.
Кой определя каква причина е глупава, състоятелна, или маловажна?
Ето, заповядай. Най-голямата услуга, която са ми направили родителите ми е, че са се развели и то в "онези" години.

Добре де, какво общо има това, което съм написала с  поста ти. Би имало нещо общо само, ако родителите ти са се развели заради еднократна случайна изневяра, която аз съм посочила като маловажна причина за развод, което по никакъв начин не задължавам никой друг да споделя.
  Всъщност даже и съдът не приема изневярата, камо ли еднократна, като причина за развод сама по себе си, а трябва да се доказва, че е довела до непоправимо разстройство на брака.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 15:43 от Iris04

# 1 296
Най-доброто, което един мъж може да направи за детето си, е да обича майка му.
Оттам следва задължението на човек да избере качествен партньор, с който да изгради едно качествено партньорство. Тук разбира се е тънката част, нужен е и късмет, но това е живота. Останалото е ала-бала.

Да де. То и най-доброто, което може да направи една майка е да обича бащата на детето си, ама ако се окаже, че нямат късмет и вече не си стигат?
След работа детето те чака да идете на разходка, а ти му казваш - "Тати не може да дойде, защото отива да чука новата колежка.", детето направо ще полети от щастие, гаранция.

Всъщност вие имате ли деца? Антигона и Grimm питам.

# 1 297
Едната е отчаяна, а другата знае какво иска и как да го постигне. Привидно две страни на една и съща монета, но практика много различни съдби.

Даденият пример е противоречив сам на себе си.
Къде е разликата? Че едната е простила за да бъде с теб, а другата просто не мръднала и на йота от решението си да сте заедно? Освен различна тактика всичко друго е еднакво.

# 1 298
  • град-държава
.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 08:47 от Vermilion`

# 1 299
Скрит текст:
Аз давам пример с жена, готова да лази в краката ти, само и само да сте заедно.Склонна да изтърпи всякакви унижения от твоя страна-изневери, тройки, пиянски запои, обиди и т.н.
Цитат
едната-мекотело, неспособно да отстоява себе си и поставяйки се в твое подчинение за всичко
другата-с характер, твърда и безкомпромисна, без значение ти какъв кошмар си и спретвал.

Никаква разлика няма. Това е една и съща жена. Само за теб са различни, незнайно по какви параграфи. Едната се унижавала, но другата била твърда в позицията си, без значение на какво е подлагана.  Crazy
Оо, спорът заради идеята да се спори никога не ми е бил приоритет.     Laughing
Ако ти не виждаш разликата, проблемът не е в моя тв.
За спор заради спорта се ориентирай към друг.     Peace

# 1 300

Всъщност вие имате ли деца? Антигона и Grimm питам.
Нямаме общи деца с Антигона, доколкото ми е известно, както и от други жени.
Защо, това релевантно ли е по темата?

# 1 301
  • София
grach, не съм казвала, че любовта е илюзия. Бъркаш ме с друга потребителка.
Извинявай, вярно, че не беше ти, грешката е моя.   bouquet

# 1 302
Скрит текст:
Цитат

Оо, спорът заради идеята да се спори никога не ми е бил приоритет.     Laughing
Ако ти не виждаш разликата, проблемът не е в моя тв.
За спор заради спорта се ориентирай към друг.     Peace

Не видях по какъв начин обясни разликата? Но иначе виждам, че поради неспособност, защото и ти не можеш да я определиш, е по-лесно да се измъкнеш с "Ооо, ама не ми се спори..."  Laughing
Оставям настрана факта, че цяла тема се хващаш за една единствена реплика от моя страна с цел точно безсмислен спор. Понеже спорът заради идеята просто дъвчеш някого ти е приоритет когато ти изнася.

# 1 303

Да, не са се развели заради изневяра, а за много по-малко, но влизащо в разрез с ценностната им система и лична удовлетвореност.
Има общо с това, че за избор и модел ставаше въпрос. Има общо с това да се дават оценки на чуждите причини. Има общо с твърдението ти, че няма щастливи деца на разведени родители.
Или с твърдението, че раздялата прецаква и задължително върви ръка за ръка с драми и пр. глупости.

Много моля, цитирам си поста, който е достатъчно ясен. Абсолютно не приемам, да бъде тълкуван като изявление, че няма щастливи деца на разведени родители, което по никакъв начин не бих могла да твърдя и противоречи както на реалността, така и на безбройните случаи на мои блезки и децата им. Изрично съм написала, че развода, макар и травма за децата, се преодолява. Няма какво да се повтарям. Единственото, което съм имала предвид, че по мое мнение, заради еднократната изневяра, последвана от там каквото съм написала, не си струва да се разруши семейство с деца. Ако някой е засегнат от това мое лично мнение, наистина съжалявам, особено ако си се почувствала лично засегната.

Абе досега не съм видяла дете, дето да е щастливо, че родителите му са се разделили, освен ако не са се били и драли преди това, но нали не говорим за тези случаи. Знам, преодоляват се тези неща от децата, но все пак това е сериозна стъпка, и за мен лично е чудно, че толкова много двойки с деца с лека ръка решават пак да си дирят късмета поради невероятно глупави причини, сред които е и еднократна изневяра последвана от разкаяние  и уверения в любов на неверника. Несходство в характерите е по-уважителна причина за мен, отколкото еднократна забежка някъде, ако всичко друго е наред.
 .

# 1 304
Интересна ще ми е гледната ви точка, когато станете родители и децата ви станат на 3+. Ако не ме забравите елате да споделите. Чисто любопитство, нищо повече  Peace

А иначе какво казва? "Тати, ще прави любов с мама и днес ще те гледа чинка Гена."? Верно ли има толкова "сплотени" семейства, че си обсъждат сексуалните планове с децата? Дай по-реалистичен пример, може и да ти се получи.

Нищо не не се налага да казваш иначе, то е наясно, че мама и тати спят в едно легло, не е необходимо да се отчиташ, защото не се налага да крадеш от времето си за него.

За примера с двете жени - според мен никакво значение няма какво са направили или не, ако има химия ще избере несъзнателно и ще забрави за всички други, ако няма - ще се забавлява и с двете временно без да има друг интерес.

Iris04, говорим за отворените връзки, поне аз така разбрах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт