Много повърхностно гледате на нещата.
Утночни понятието "паралелна връзка" според теб, че аз кръшкач без връзка не съм срещнала досега..... И защо ги делиш ? Извадил ли си го е един път навън ще повтори.......
Щом еднолично съм взела решение, че на мен секс не ми трябва и не съм съгласна на компромисно решение, значи трябва да съм готова и на варианта той да ми изневери рано или късно. Просто ще избера един от двата варианта - правя всичко възможно да не разбера, че това се е случило /не знам - няма проблем/ или приемам, че е кръшнал. Но да правя панаири за нещо, което първо е поискал от мен и след отказа ми да го получи го е намерил при друга, не го разбирам. И пак казвам, не е задължително мъжът ми да ме напусне. Колко хора си изневеряват, но не си напускат съпругът/съпругата и не си развалят семейството. И нека не остане някой с впечатление, че одобрявам и приемам изневярата. Но има случаи, когато не бих "убила" с камъни изневеряващия.
Утночни понятието "паралелна връзка" според теб, че аз кръшкач без връзка не съм срещнала досега..... И защо ги делиш ? Извадил ли си го е един път навън ще повтори.......
Препоръчани теми