Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 938
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 500
За да има кой да му прави мусака. hahaha

# 1 501
Съгласна съм с Wishmaster, а и бих искала да попитам Скуба каква е мъжката работа в къщи всъщност?

Мъжа в къщи работа няма, то затова и не се прибираме. Аз например обожавам да си стоя в офиса...
Че за какво ти е жена тогава?  Grinning

Te и тая снощи тва я питам а тя вика ,,за да ти разваля спокойствието, почивката, да ти е гадно...,,

# 1 502
  Правилно. Трябва да си леко изнервен,  няма да се отпускаш, че ще пуснеш шкембе.

# 1 503
  • София
И какъв е извода? Без жени на море следващия път  Laughing
Иначе и аз съм на мнение, че след като и двамата работят, домашните задължения трябва да се споделят, времето, в което само жените трябваше да го правят отдавна е отминало, въпреки че реално има много семейства от по-старите поколения, в които нещата са така. Всъщност не само от по-старите, като си слушам колежките...

# 1 504

ИСКААААМ....   bouquet  bouquet  bouquet
Wish, сега ми се прияде, как можа да споменеш вълшебната думичка ,,мусака,, гадино... Heart Eyes

# 1 505

ИСКААААМ....   bouquet  bouquet  bouquet
Wish, сега ми се прияде, как можа да споменеш вълшебната думичка ,,мусака,, гадино... Heart Eyes

И затова ти трябва жена... Joy

# 1 506
  • София
Аз само мусака искам, за тава мусака със заливка с кашкавал и роклА и чанта и обувки давам... Joy
Е, че ти си бил лесен бре  Laughing Но, да, както и писала magg-i, за мусака ти трябва жена, тъй че... ще трябва да търпиш и да се съобразяваш, че иначе... нема мусака  Laughing Laughing

# 1 507

Ще кажа по просто. Аз например не мога един гвоздей да забия. От нищо не разбирам, нито от жички, нито от ремонти, нито от боядисване/Това го върши мъжа до мен, защото аз не мога. А аз готвя, чистя, пера. Не се чувствам като слугиня. На мен ми е кеф да го правя, направо ми е хоби, макар и да съм изморена психически от работа. Никой не ме кара насила да го правя. Дори и цял ден да лежа няма да ми каже нищо. Но аз искам да го правя, както и от него изисквам да върши това, което аз не мога т.е. мъжката част. Защото има мъже, дето не само не ги бива и едни яйца да си изпържат, ами и ръцете им заврени някъде.

Ами добре, но у вас всеки ден ли боядисвате или сменяте жички и ковете гвоздеи? Щото всеки ден трябва да се яде, пере и чисти. Някак не е релевантно жената всеки ден да има заетост по още два часа след работа, а мъжът веднъж на половин година да боядиса или два пъти в месеца да закове по един пирон, който се кове за десет минути.

Щом ти е приятно ти да си вършиш всичко, добре, но си е слугинаж и трудоемко, аз не съм навита да обслужвам всички само аз, да ги нямаме такива. Имам си други хобита, които не са обслужване на първични нужди.
 Когато се извършват "мъжки работи" е освободен от домашни задължения, хайде  Laughing

hahaha Не всеки ден, разбира се. Но и аз всеки ден не готвя, снощи съм била на работа и сега съм труп. Ами ще си почивам и ще се поглезя.

# 1 508
Аз само мусака искам, за тава мусака със заливка с кашкавал и роклА и чанта и обувки давам... Joy
Е, че ти си бил лесен бре  Laughing Но, да, както и писала magg-i, за мусака ти трябва жена, тъй че... ще трябва да търпиш и да се съобразяваш, че иначе... нема мусака  Laughing Laughing

Напротив, мусаката е сложно нещо а тази госпожица може да е бивша но прави най-убийствената мусака която съм опитвал   chef
10 дена мъка ма мусаката до Нова година съм си уредил, плюс агнешко за Нова година плюс тънки токчета и роклички  Joy. Кво са 10 дена пред тава мусака...
Кво е готино да си мъж... baby

# 1 509
  • София
Готино е да си мъж, ама ти го откъде знаеш? Чул си големите момчета да си говорят в банята?

# 1 510
Готино е да си мъж, ама ти го откъде знаеш? Чул си големите момчета да си говорят в банята?

Твоя под ключ до мивката го държиш горкия, сакън да не прогледне... hahaha

# 1 511
Аз пък Scooba си го представям като някоя дребна очилата шпинга, дето с жените само виртуално си общува (и само там пробутва тия мачовски стойки, щото в реалния живот никой не му се връзва), а реално - предимно с лявата и дясната ръка.
С подобни разбирания в днешно време трудно може да си намери човек женска аудитория. Горкият, трябвало да се роди преди около 20-30 години - свекър ми, Бог да го прости, беше точно същият типаж и свекърва ми го търпеше, къде ще ходи, такива бяха времената. Ама сега от какъв зор? Трябва да е някоя съвсем необразована и захлупена женица, че иначе не знам как би могъл да "изкарва в пъти повече" от нея, че и да се изживява като някаква съвременна версия на турски бей.

# 1 512
Аз пък Scooba си го представям като някоя дребна очилата шпинга, дето с жените само виртуално си общува (и само там пробутва тия мачовски стойки, щото в реалния живот никой не му се връзва), а реално - предимно с лявата и дясната ръка.
С подобни разбирания в днешно време трудно може да си намери човек женска аудитория. Горкият, трябвало да се роди преди около 20-30 години - свекър ми, Бог да го прости, беше точно същият типаж и свекърва ми го търпеше, къде ще ходи, такива бяха времената. Ама сега от какъв зор? Трябва да е някоя съвсем необразована и захлупена женица, че иначе не знам как би могъл да "изкарва в пъти повече" от нея, че и да се изживява като някаква съвременна версия на турски бей.

нЕма как да не е така, ти си по-дърта, по-знаеш... че и бракувана hahaha

# 1 513
Стига с това "дърти". Много елементарно е това с "дъртите". Stop Да се опитваш да засегнеш и обидиш жени на възраст показва какъв мъж си. Във всяка тема задължително го ползваш това. Всички остаряваме, може би само ти се подмладяваш. Rolling Eyes Фактът, че си сам и се налага да опираш до разни бивши заради една мусака, говори достатъчно за теб.

# 1 514

нЕма как да не е така, ти си по-дърта, по-знаеш... че и бракувана hahaha

Ми да, ако за тебе всичко над 35 г. е "дърто"...

Всъщност нормално е с такъв манталитет да не можеш да пробиеш при нормална жена на следпубертетна възраст, така че е обяснимо повечето да са ти "дърти".

Общи условия

Активация на акаунт