Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 981
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Скуба, мусаката хич не е толкова сложно нещо, ама нейсе  Grinning Моят приятел я прави хубава, но ми е казвал, че моята е по-хубава от неговата, а за мене не е трудно да я направя. (малко минутка за реклама  Wink )
Щом си си уредил мусаката до Нова година и агнешкото, евала  Joy
Вие пък какво му се връзвате?

# 1 516

Вие пък какво му се връзвате?

А, чешем си езиците, докато си киснем ченетата в почистващия разтвор Laughing

Най-добрият готвач, когото познавам лично, е мъж. И въобще не е някакъв  "женчо", напротив, жените намират за много секси това, че готви. Тъй че, Scooba, взимай пример, току виж ти се увеличи популярността сред жените, ако вземеш да се понаучиш на малко "женска" работа.

# 1 517
Стига с това "дърти". Много елементарно е това с "дъртите". Stop Да се опитваш да засегнеш и обидиш жени на възраст показва какъв мъж си. Във всяка тема задължително го ползваш това. Всички остаряваме, може би само ти се подмладяваш. Rolling Eyes Фактът, че си сам и се налага да опираш до разни бивши заради една мусака, говори достатъчно за теб.

За съжаление и аз одъртявам... Joy
Бившата си има съответните достойнства, за да ,,опирам,, явно си заслужава... мусаката...  Joy

# 1 518
Eто, значи говорим за едно и също - жената си върши женската работа, мъжа - мъжката.
Аз ако можех да си върша всичко за кво ми е жена...
Обаче според жената мъжа освен мъжката работа трябва да помага и за женската. Ми помагайте и вие в мъжката де... Ааааа не, тя затова си е взела мъж, щото не можела всичко сама, за кво и е иначе мъж.

Не. Говорим за друго. Има за днес 4 неща, примерно - поделят се м/у двамата. Ама точно сега няма жички, е, 4:0 така малко няма ли да му е неудобно на този здрав и прав мъж? Ще чака след 3 месеца да се строши нещо  Joy Пък като се случи, тогава ще вземе жичките, а тя ще поеме останалото за деня.
Тя да опъва всеки ден, а той да седи и чака нещо да падне и да го гледат като дете - не, мерси. Не бих искала детето ми да вижда подобен пример пред себе си Peace

Не знам какво имаш предвид да помагаме в мъжката, но аз участвам активно в ремонтите, хоби ми е  Peace не го смятам за мъжка работа.
За колата не пипам, но пък да я закараш до гумаджийницата и да седнеш да си пиеш кафето отстрани в заведението не мисля, че е особено трудно Simple Smile

И какво общо има това с любовниците? Като не ви хареса готвеното вкъщи отивате да ядете у тях ли  Mr. Green

# 1 519
Стига с това "дърти". Много елементарно е това с "дъртите". Stop Да се опитваш да засегнеш и обидиш жени на възраст показва какъв мъж си. Във всяка тема задължително го ползваш това. Всички остаряваме, може би само ти се подмладяваш. Rolling Eyes Фактът, че си сам и се налага да опираш до разни бивши заради една мусака, говори достатъчно за теб.

Бившата си има съответните достойнства, за да ,,опирам,, явно си заслужава... мусаката...  Joy

Опираш до Бившата за мусака? Сериозно?И тя ти прави? Егати унижението... hahaha

# 1 520

Нека уточня, бивша любовница, не бивша съпруга.
Че що да не ми направи??? Аз как и помагам като има нужда, въпреки че е бивша при това любовница...

# 1 521
Съгласна съм с Wishmaster, а и бих искала да попитам Скуба каква е мъжката работа в къщи всъщност?

Мъжа в къщи работа няма, то затова и не се прибираме. Аз например обожавам да си стоя в офиса...
Че за какво ти е жена тогава?  Grinning

Че той няма жена.....коя би се свъртяла при такъв.     Laughing

Аз пък Scooba си го представям като някоя дребна очилата шпинга...............
smile3521
нещо такова
Скрит текст:

Скрит текст:
Писала съм и в други теми:мъжете, които се подвизават тук и се подбъзикват насам-натам по темите, за мен са комплексари/грозни/скучни/залюхани....Хич не мога да си представя, че един нормален, здрав, прав, умен, готин мъж ще си губи времето да пише в подобен форум, особено да ръси простотии на кг.Поне качествените мъже около мен, "Ич Абер си нЕмат" от Бг-мамма, (чували са я само от познати/колежки), да не говорим пък да седнат да си губят времето в безсмислени тъпотии.

# 1 522
Scooba си го представям как тайно чете Готварския и пише лични на дамите там да му пускат снимки на мусаките си.
Само дано по грешка не попадне на Бонго или Батето  Joy

# 1 523

Че що да не ми направи??? Аз как и помагам като има нужда, въпреки че е бивша при това любовница...
Ами значи не е бивша, а отново настояща.... Joy

# 1 524

Ами значи не е бивша, а отново настояща.... Joy

Ей жените умирате да слагате рамки и определения на всичко...
Ся за една мусака ще се прежаля, за роклА и тя ще се прежали... И така вече една година. И си се разбираме чудесно и без да живеем заедно или по-скоро защото не живеем заедно Joy

# 1 525
  • София

Най-добрият готвач, когото познавам лично, е мъж. И въобще не е някакъв  "женчо", напротив, жените намират за много секси това, че готви. Тъй че, Scooba, взимай пример, току виж ти се увеличи популярността сред жените, ако вземеш да се понаучиш на малко "женска" работа.
Това за езиците ми хареса  Joy
Иначе за готвачите мъже съм съгласна, наистина има много добри  Peace

Грешиш Човече. Бонго и Батето мога да ги поканя на по бира а някоя от вас може да спретне мезето, за кво сте ни иначе... hahaha
Че то жените не пият ли бира? Па и мъжете обичат да пекат на скарата, така поне съм забелязала...

# 1 526
...а кво сте ни иначе... hahaha

За пиене идвам, за друго не Laughing
При толкова мъже не вярвам да не се намери кавалер, който да не позволи на жените да стават за слугинстване, споко  Wink

Стига писа, имай мярка, тъкмо ми стана симпатичен, само защото съм фен на Черно Фередже, и пак почна с глупостите  Naughty
Пък и темата заорава към заключване...

# 1 527

Това за езиците ми хареса  Joy
Иначе за готвачите мъже съм съгласна, наистина има много добри  Peace

Грешиш Човече. Бонго и Батето мога да ги поканя на по бира а някоя от вас може да спретне мезето, за кво сте ни иначе... hahaha
Че то жените не пият ли бира? Па и мъжете обичат да пекат на скарата, така поне съм забелязала...

Че и ние можем да готвим както и вие пиете бирата ни  Heart Eyes
Ма ни е по-сладко вие като ни направите мезето, опитваме се да оправдаем пред самите нас присъствието ви, пък и кой ще ни дудне на главите  hahaha

# 1 528
Пияниците на един език говорим, та не го мисли речника  Laughing
А бежанците  - ако искат да се вместят тук ще направят доста компромиси. Но пък е идея да си вземеш ти любовница от тях, че с тия чепати българки скоро и мусака няма да намериш  Mr. Green

# 1 529
Пияниците на един език говорим, та не го мисли речника  Laughing
А бежанците  - ако искат да се вместят тук ще направят доста компромиси. Но пък е идея да си вземеш ти любовница от тях, че с тия чепати българки скоро и мусака няма да намериш  Mr. Green

Аааа знам, госпожицата с мен също е пияница, веднъж като я ядосах за 2 часа шише уиски пресуши  Joy
Е сега й напомних че не го е възстановила а тя вика ,,друго шише ще купиш, бах тА у мъжО,, Simple Smile
Българките са си много добре - мрънкат, мрънкат пък кат видят че не става кандисват на квото има  Joy

Общи условия

Активация на акаунт