Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 57 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • срещу двата комина :)))
 hahaha

# 61
Харесва ти защото..? С кое в него "плакнеш окото"?
Ще те улесня:
Скрит текст:

Абе, когато е подкастрен не е толкова зле  Mr. Green

# 62
Чуден роден е за тая роля, ама кой да му я даде  hahaha

Скрит текст:

# 63
Както казах - въпрос на вкус си е, Ричи и Николай са си като за Чаровния принц, не че не ми харесват, но Николай най-много ми харесва като изглежда по-грубиянски. Така че не е изненада, че и рунтав Тормунд ме кефи, има си чар и мъжкария човека   Embarassed И Китчо има едни по-мъжкарски фотосесии дето много става...

# 64
И аз да кажа: М, хубава снимка на Николай с дълга коса наистина.  Peace Иначе не ми е най-любимия, но пък не може да се отрече, че е симпатяга. bowuu

Я, и Тормунд е невероятен на снимката.  Peace То всъщност наистина всичко е въпрос на вкус, като се има предвид, че за мъжете според мен е най-важно да излъчват мъжественост с поглед, стойка, държание, не само едните черти или мускули, пък и всеки се пленява от различни детайли.  Peace а и професионалните фотосесии вадят най-доброто.

В сериала още освен Нед харесвам чичо Бенджен, първия Даарио, един с руса дълга коса и за малко да забравя - Джакен. Simple Smile Като се замисля обаче, всички са с дълги коси и може би в това им амплоа ме запленяват, харесвам мъже с дълги коси.  Mr. Green Е, не до петите де, хахаха. Само на Шон (Нед) съм вярна да си го  харесвам винаги.  Mr. Green
Само че Джон нещо извън сериала взе да ме дразни във визията си, нещо изпеде.. има пози, снимки и т.н. на моменти, може би когато не е себе си, дето не ми допада.  newsm78

Ейй, тези актьори ако знаеха за нас и нашите вкусове, щеше да е интересно.  Mr. Green

# 65
  • Варна
Aз и този много харесвам, но няма никакви слухове, че ще се връща или, че е бил забелязан на снимачните площадки. Напротив почва нов сериал.  Confused
Скрит текст:

И още слухове за 6 сезон. Слагам ги в спойлер макар, че достоверността им не е много сигурна:
Скрит текст:
- Снимана е сцена с изгарянето на тялото на Джон, но след това той оживява.
- Женски персонаж от основния каст умира в 1 епизод (предполага се, че това е Мелисандра)
- Линията на ЖО била много важна
- Стивън Дилейн (Станис) не е забелязан никъде (то пък голяма изненада)  

# 66
  • Вестерос
Какво е ЖО  Shocked

Не ме кефи мен този, още от Рим, а сега го свързвам с черния Джак и  Sick Sick Sick

# 67
И аз да кажа: М, хубава снимка на Николай с дълга коса наистина.  Peace Иначе не ми е най-любимия, но пък не може да се отрече, че е симпатяга. bowuu

Я, и Тормунд е невероятен на снимката.  Peace То всъщност наистина всичко е въпрос на вкус, като се има предвид, че за мъжете според мен е най-важно да излъчват мъжественост с поглед, стойка, държание, не само едните черти или мускули, пък и всеки се пленява от различни детайли.  Peace а и професионалните фотосесии вадят най-доброто.

В сериала още освен Нед харесвам чичо Бенджен, първия Даарио, един с руса дълга коса и за малко да забравя - Джакен. Simple Smile Като се замисля обаче, всички са с дълги коси и може би в това им амплоа ме запленяват, харесвам мъже с дълги коси.  Mr. Green Е, не до петите де, хахаха. Само на Шон (Нед) съм вярна да си го  харесвам винаги.  Mr. Green
Само че Джон нещо извън сериала взе да ме дразни във визията си, нещо изпеде.. има пози, снимки и т.н. на моменти, може би когато не е себе си, дето не ми допада.  newsm78

Ейй, тези актьори ако знаеха за нас и нашите вкусове, щеше да е интересно.  Mr. Green

Ммм Нед и Бенджен  Heart Eyes Crazy Flutter Според мен го има и ефекта на ролята и средата, в която го гледаме. Те напълно си пасват на този измислен свят, играят си ролите перфектно и просто ти е гот да ги гледаш...

Иначе спойлера за Станис си е кажи-речи изненада, защото не беше много ясно как свършва сцената, с тях никога не знаеш... Още повече като знаем как се развиват нещата в книгите и кой ги пише...

# 68
  • Варна

ЖО - Железните острови.

# 69
  • Вестерос
 ooooh! Да бе, аз викам нещо желязно, но си мислех за банката  Laughing

# 70
  • срещу двата комина :)))
като говорим за Шон Бийн, да ви покажа как го обичам най-много  Heart Eyes

# 71
Всякак е за обичане, само ако може да не го гътват на петата минута във всеки филм  Joy

# 72
  • Вестерос
Такъв и аз го харесвам  Heart Eyes

# 73
  • Велико Търново
И аз много го харесвам Шон Бийн Heart Eyes
Най ме е яд, когато тъкмо се наглася да се наслаждавам дълго на присъствието му в някой филм, и те, вземат, че го махнат Crossing Arms За пример - "Властелинът на пръстените".

# 74
Следя ви с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт