Нашите орхидеи тема 16 - радости и грижи, размисли и страсти

• 65 961
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Мога ли с вода от влагоабсорбатора да ги поливам?  newsm78 В нея няма поне всички хим. елементи, които ги има в чешмяната.
Ходих до Хоуммакс, но всички фалчета бяха много оклюмали. Утре ще прескоча до Практикер - решила съм да се наградя с фалче за РД, който отмина Simple Smile

# 436
  • Ænima/Albuquerque
Аз планирам разходка до Кауфланд утре. Някаква идея дали има орхидеи изобщо?

# 437
  • Русе
Аз планирам разходка до Кауфланд утре. Някаква идея дали има орхидеи изобщо?

При нас ще има със сигурност, но от старото зареждане. Сега гледах вестника от 29.10. ще има ново зареждане.

# 438
  • Ænima/Albuquerque
А, ще изчакам още малко тогава. Благодаря!  bouquet

# 439
Елинка точно затова използвам водата от влагоабсорбатора.
Мъжът ми ми се подиграва че всичко се въртяло в кръг - от цветята към влагоабсорбатора и обратно.

Бубче
Дендра какъв е?

# 440
  • Русе
Елинка точно затова използвам водата от влагоабсорбатора.
Мъжът ми ми се подиграва че всичко се въртяло в кръг - от цветята към влагоабсорбатора и обратно.
....

Аз останалите стайни от мин. година ги поливам така, но за фалчетата не смеех. А отскоро започнах пак да го ползвам и събирам водата. Както за ютията, така и за цветята  Laughing

# 441
  • Ænima/Albuquerque
Ох, аз по спешност ще изстрелях до Кауфланд преди малко, и ако знаете какви разкошни жълти орхи имаше, очите ми останаха в тях. Утре ще ходя да се обзаведа.  Mr. Green

# 442
  • София
Аууууу много сте подли, да знаете! Сега място не мога да си намеря! На всичкото отгоре, без да искам, видях една умопомрачителна оранжева орха на борсата и сега замислям пъклен план как да замъкна мъжО утре.  Трябва да го докарам все едно идеята е негова  Mr. Green
Ужас... а вие почвайте да мислите кой ще ме приюти като ме изхвърлят от нас  Mr. Green Бонусът е, че пристигам заедно с всичките си орхита  Joy  Joy  Joy

# 443
  • Ænima/Albuquerque
Зимам те. Кажи сега коя е борсата?  hahaha

Забравих да кажа, че излизайки, мернах в един магазин за цветя, супер красива, тъмно лилава орха, намалена на 9,80, ама вече попрецъфтяла. Продавачката се опита да ме убеди, че втория цветонос, по който вече нямаше цвят, бил "свеж" и щели да се отворят цветове до един-два месеца.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 22:26 от Sarcasm™

# 444
Обмислям да направя някакво приспособление,за да наредя втори ред орхидеи над първите.

Сподели, като го измислиш, че и при мен само толкова се събират.  hahaha

И аз това го мисля и съм събрала идеи от пинтереста за второ ниво за цветя на прозореца. Тия дни ще кача някоя снимка като седна на компа. Аз чакам да ми сменят прозореца и тогава ще действам, иначе съм го измислила, но то много зависи и от прозореца и кактв е съществуващият перваз.

# 445

Сподели, като го измислиш, че и при мен само толкова се събират.  hahaha

Досега съм стигнала до мисълта,че трябва да е нещо П-образно-едните ще са отдолу,другите качени отгоре. Laughing Ще чакам снимки и аз,че с тези малки первази не си е работа Crazy

Бубче
Дендра какъв е?

Ето го.Поне аз си мисля,че е дендробиум.Като го купих беще отрупан с бели цветове и миришеше страхотно.После израснаха тези стърчилки и се надявам да цъфне пак.Скоро ги имаше в Кауфланд същите,ако си ги видяла-такъв е.

Скрит текст:

Ето го и кейкито с цветонос: Grinning
Скрит текст:

А това не знам как се казва,но съм много горда не само,че не го уморих,а и май се чувства добре и си пусна...издънка???:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 10:10 от Бубче

# 446
  • София
Зимам те. Кажи сега коя е борсата?  hahaha

Joy
Борсата в Люлин. Толкова работа имах днес, че така и не стигнах до там Crossing Arms Сигурно са я продали вече...
На всичкото отгоре, всеки път, на път за работа минавам покрай един цветарски магазин, а на витрината са едни орхита, едни ванди... мъкаааа
Ако някой е минавал оттам да подшушне как е - намира се преди кръстовището (може би на около 200 метра) на околовръстното и цар Борис, в посока Младост, от лявата страна.

# 447
  • Ænima/Albuquerque
Е, тая борса не я знам. И по-добре, де.  Tired

# 448
  • София
А, коментирали сме я доста преди. Но мога много услужливо да дам линк  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 449
  • Ænima/Albuquerque
Ооо, тази борса... мда. Ходила съм, знам я. Изедници.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт