"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Разград

# 46
  • Пловдив

Божеее! Това го видях във ФБ и се чудя дали не е доведеното му дете, т.е. дъщерята на нашта "убавица"  Каро?!

# 47
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Божеее! Това го видях във ФБ и се чудя дали не е доведеното му дете, т.е. дъщерята на нашта "убавица"  Каро?!

Не Хортензия това не е Кайла  Naughty но ТОЙ не изглежда никак зле тук  Blush

# 48
  • Пловдив
ООООх, олекна ми! То вече от всичко се стряскам, очаквам всеки момент да обявят, че ще се жени за тоя кон Каро Sick Sick Sick Sick Sick! Абе не е онзи, когото ме накара да онемея и да загубя съня си, но поне гледа свежарски, докато в по-новите му снимки от тази година е просто ужасяващ! Аз по едно време си мислех, че се дрогира!!!

# 49
Попреглеждам пак любими моменти от Аданеца ииии си скубя косите как може да е толкова БОЖЕСТВЕНО СЕКСАПИЛЕН  smile3511 smile3511 smile3511

# 50
ООООх, олекна ми! То вече от всичко се стряскам, очаквам всеки момент да обявят, че ще се жени за тоя кон Каро Sick Sick Sick Sick Sick! Абе не е онзи, когото ме накара да онемея и да загубя съня си, но поне гледа свежарски, докато в по-новите му снимки от тази година е просто ужасяващ! Аз по едно време си мислех, че се дрогира!!!

Ауууууу опазил Бог  #Shocked

# 51
  • Пловдив

Ауууууу опазил Бог  #Shocked
Ами да, то да не знаеш какво да мислиш - имаше един изтощен, отпаднал, отчаян вид и онези магнетични очи сякаш бяха изчезнали! Аз изпаднах в ужас! В Адана беше върхът - сложил някой и друг килограм, загладил тяло и косъм, свежо мъжкарско лице, поглед на хищник, абе пич, та звънка!

# 52
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета, привет на всички и добре дошли на новите  Hug Вчера не можах да се включа и вие сте му отпуснали края  ooooh! Една новина, дори непотвърдена още, пълна с много неизвестни, и изписахме темичката, а бяхме зациклили като Мехмет в последно време. Ето, оживи се лицето му, появи се усмивка, върна се пламъчето в очите му и живнахме и ние! Сега "наесен с песен", ще чакаме хубави новини, за да не коментираме само къде се търкаляла Карото в сламата и какви чепици снимала!  Mr. Green Stop Хубав ден от мен

Свет, това е за теб, чудесна тема!

# 53
  • Разград

Naughty но ТОЙ не изглежда никак зле тук  Blush

Как ще се изненадате  когато започне сериала и видите външния му вид. Така и аз бях  когато започна Еманет, защото до тогава го бях виждала брадясал и пострижка 0 номер. Във всеки сериал има коренно различна визия.

# 54
Добър ден. Сн ви оставих на 1-ва страница, днес влизам и вие на 5-та. Браво на вас. Напълнили сте ги с наш Мехмет. Благодаря ви. Изчетох всичко коментирано с интерес.

# 55
Попреглеждам пак любими моменти от Аданеца ииии си скубя косите как може да е толкова БОЖЕСТВЕНО СЕКСАПИЛЕН  smile3511 smile3511 smile3511

Уауу. Уникален е.

# 56
  • Разград
Чудех се ат къде ми е познато червеното диванче. Което значи че сме на пострижка или ще сменяме визията.

ПП Днес сутринта преглеждах профила на коофьора и си виках тоз нашия човек, не дойде ли време да се постригва.

# 57
Чудех се ат къде ми е познато червеното диванче. Което значи че сме на пострижка или ще сменяме визията.

Ще разберем. Споко.

# 58
  • Пловдив

ПП Днес сутринта преглеждах профила на коофьора и си виках тоз нашия човек, не дойде ли време да се постригва.

Браво, скъпа! Права си за червеното диванче! Дай Боже да го видим пак същия хубавец и чаровник, изпълнен със сексапил!

# 59

Браво, скъпа! Права си за червеното диванче! Дай Боже да го видим пак същия хубавец и чаровник, изпълнен със сексапил!
От вашата клавиатура в ушите на Мехмет.

Общи условия

Активация на акаунт