"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Светле поздравявам те с една песен от сериал който бе излъчван миналата година, песента се изпълнява от актьорите. Докато вървеше сериала двамата създадоха 4-5 хита. Погледнете този с колко гледания е.

newsm10 newsm47  love001

# 31
Добро утро, прекрасници!
photoupload

Свет  Hug за поредната прекрасна тема newsm51 newsm51
free photo hosting

Хортензия, добре дошла  Hug

Момичета, снощи ми се скапа нета и ви четох от телефон, та не можах своевременно да се включа, но сега на ранина се коригирам Wink
Ванче, не се ядосвай ,че те копират Wink просто това се прави само с най-добрите, а ти си знаеш, че си нашият гуру Hug Приеми, че си КЛАСИК по любимата тема МАА newsm74 newsm74

Хортензия е писала за скандалите, около Фатих Rolling Eyes Аз си спомням, че тук сме го обсъждали било е след 14 тема, даже съм гледала клип, но не помня дали някой го беше качил тук или е било в една руска страница newsm78
На някакъв паркинг от две-три коли слизат някакви хора и започна едно меле. Виждаше се един брадатко, който на стоп кадър заграждаха с кръгче и казваха, че това е МАА, но всичко беше на турски ...
А Ваня ми беше разяснила и за гей-скандал! По време на снимките е имало писания в турската преса за актьор от сериала- не за МАА! Shocked

Преди час от профила на моята турска приятелка....

image ru

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 08:56 от cu4ito

# 32
Може, но първо ще го поязди тоя кон Каро както само тя си знае. Те мъжете не са много умни. Щом при толкова манекенки и красавици, с които е излизал, се надяна на тази отврат с дете, значи не е много расов жребец!
[/size][/color]

Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Хиля се, та пушек се вдига....да го наречем, че е ДИВ МУСТАНГ, хем див, хем чепат, хем инат....

Ох, айде ЛЕКА, утре ще продължим с психо-разбора на МАА Joy Joy Joy Joy

ААААА, не с лошата #2gunfire даже и най добрите състезателни коне понякога са контузват  newsm12 Но хайде да не отписваме нашия жребец newsm53 След две години без да се вясва на екран при зверската конкуренция ...№1 в класацията на най-красивите актьори....Да бъдеш първи в класация НИКАК НЕ Е ЗЛЕ....Да победиш Къванч, Мурат и пр...МНООООООООГО е ДОБРЕ за нашето момчеееееееее...
http://sonanketler.com/en-yakisikli-erkek-oyuncu-2015-resimli-anket/ ГЛАСУВАЙТЕ Praynig И ако може някой да сложи линка и на другата класация Praynig Praynig Praynig Praynig

picture host
И ако трябва да допълваме психологическия портрет на МАА, той е типичния пример за най-малкото дете в семейството, закриляно от всички , а най-вече от по-големите сестри Rolling Eyes

Ваня, клипът е  newsm74 newsm74 newsm80 newsm80 newsm18 newsm18

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 09:18 от cu4ito

# 33
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро прекрасници  Hug Hug Hug

Свет за теб с благодарност за чудесната поредна темичка, нашето приказно оазисче   love001  love001  love001

Хортензия  Hug добре дошла  отбора  smile3534
Прекалено дълго си стояла на балкона, там не е толкова интересно отколкото в центъра на купона  hahaha
Тук всички много щури, диви и щастливи  rotfImao rotfImbo  love001 затова е най-весело при нас  Naughty

Виждам снощи момичета добре сте си хортували по нощите /е че не ви четях снощи  Laughing ама през телефона не ми се пише/

Мога да се обзаложа че момчето ни си има буен характер  Thinking но го показва само ако прекалят с търпението му  Naughty така че тези хора които са опитали силата на езика му и не само може би  newsm78 определено са си го търсили

Сезонче губиш се нещо липсваш на Маслинката ти и на нас  Hug

# 34
Добро утро, момичета
photo host

Хортензия, добре дошла  newsm03

Вторият линк за МАА http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/425-bugra_gulsoy

# 35
Свет, за хубавата ни темичка 
free image host

# 36
Добро утро ,момичета! Hug

Благодаря ,че ви е харесало лицето на темичката ни...  love001

Относно това  по долу...доколкото схванах, става дума за игралното кино bowuu...да не би Мехмет да участва в игрален филм... newsm78 или пък...незнам ,каква може да е връзката м/у двете публикации/снимки/...мисля ,че на снимката е Синем Кобалт...но ,може и да греша...сега май е с по тъмна коса... newsm78 newsm78 newsm78

# 37
Добро утро, момичета
photo host

Хортензия, добре дошла  newsm03

Вторият линк за МАА http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/425-bugra_gulsoy

Юле  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 38
  • Разград
Добро утро ,момичета! Hug
Благодаря ,че ви е харесало лицето на темичката ни...  love001
Относно това  по долу...доколкото схванах, става дума за игралното кино bowuu...да не би Мехмет да участва в игрален филм... newsm78 или пък...незнам ,каква може да е връзката м/у двете публикации/снимки/...мисля ,че на снимката е Синем Кобалт...но ,може и да греша...сега май е с по тъмна коса... newsm78 newsm78 newsm78

Нищо ново зад линка е препечатано същото съобщение от телевизиондизиси.
http://televizyongazetesi.com/mehmet-akif-alakurt-ekranlara-donu … tter#.Vdgx35ew5dg

А Синем е следващото съобщение в туитъра.
https://twitter.com/tvgazetesi

# 39
  • Разград
Нов клип

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 12:30 от vania_e

# 40
  • Пловдив
Добро утро на всички прекрасни дами с МАА в сърцето! Ами то вие не ми оставихте с какво да ви изненадам newsm78 newsm78 newsm78 Цяла нощ ли сте щъкали из нета ooooh! ooooh!, а аз спя ли спя!
Закъснях даже да пусна втория линк за гласуване! Не се учудвайте, че в първия линк нашето момче е първо! То има много здрави позиции в арабския свят и Русия. Вторият сайт показва, че не е толкова елементарно гласуването както в първия, но каквото и да е - нашият гъльовник е първиSimple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 12:33 от Hortensia1

# 41
Привет❗

Свет 💐 благодаря за красивата нова тема❗ Пиша от тел и затова само кючук чичек.
 Hug  Hug Hug за всички.

Хубав ден❗

# 42
  • Пловдив
Благодаря на всички за сърдечното посрещане и поздравите! Ще се постарая да ви бъда достойна "съперница" в битката за сърцето на нашето момче МАА!   bouquet  bouquet  bouquet

# 43
Хортензия  Hugдобре дошла .

# 44
  • Пловдив
Хортензия  Hugдобре дошла .
Благодаря!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт