"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 446
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, всички!
Марго, скоро не бях те мяркала.

За Алакурт нова работа, за темата - нови попълнения!  Честито на печелившите!

Хортенизия, много ми стана интересна историята с бутафорния меч!  Ами то, не че го защитавам, ама това да не отидеш на някой на рожден ден, какво общо има с мъжественост?  ами, може да не е успял, Извинявайте, ама първо реакцията на рожденника е странна - защо трябва да  обиждаш някой,  че не отишъл на купон? После и наш човек е избеснял,  явно! И какво, с нож нападал статиста? Не знам какво означава бутафорен - дали е хладно оръжие?  

# 16
О, Ванче,
Невероятно попадение е тая снимка на фона на коментарите!   

Миличкият ми той, ще му вземем здравенцето! Как искате после да играе момчето!

То ако сме само ние добре. На опашката са много рускини, хърватки, гъркини, румънки а сега и тия чак от Америката се наредиха.

# 17
  • Пловдив
Е не мога да мисля за тях сега! То ние да се вредим, пък за тях каквото остане! Стига с тази братска солидарност! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 18
  • Пловдив
Каквото и да е, нашето момче е "невинно" и край! Няма да го даваме на лъвовете!

# 19
  • София

Сладки сънища.
Здравейте, всички!
Марго, скоро не бях те мяркала.

Скрит текст:
За Алакурт нова работа, за темата - нови попълнения!  Честито на печелившите!

Хортенизия, много ми стана интересна историята с бутафорния меч!  Ами то, не че го защитавам, ама това да не отидеш на някой на рожден ден, какво общо има с мъжественост?  ами, може да не е успял, Извинявайте, ама първо реакцията на рожденника е странна - защо трябва да  обиждаш някой,  че не отишъл на купон? После и наш човек е избеснял,  явно! И какво, с нож нападал статиста? Не знам какво означава бутафорен - дали е хладно оръжие? 

Prinx, тук съм и скрито ви чета, че превод и субтитри искат време и внимание. Изоставих позицията си на Клюкарка  Joy Joy Joy

# 20
Ето тук четох за първи път относно скандала http://tv.ua/news/mekhmet-akif-alakurt-zaplatil-za-poshhechinu-18-tys-47107/. Ехооооо, къде сте, спите ли вече, дружки мили или сте нападнали тайно от мен наш Мехмет?

ехее, прочетох това, коети си постнала Хортензия

ако наистина е вярно, разбирам зашо нашто момче е в криза и не снима...дали наистина е толкова лош, колкото го изкарват....ще ми се да е пресилено и да не е вярно..., но баба ми казваше "Всяка крушка си има опашка", или "Във всеки слух си има доза истина"...тези слухове може да не правят изключения...
Вие какво мислите? Според мен, в тези събития случили се тогава, се съдржат част от отговорите на нашите въпроси newsm78 newsm78 newsm78

# 21
  • Пловдив
Аз не мисля, че е само клюка, защото все пак това е сериозно обвинение, но за пожароопасния му характер и друг път се е писало така, че не допускам да е само измислено. Той си е кибритлия май по характер! Глезеното детенце, изтърсакът на семейството! Аз мисля, че точно тези неприятности са били и една от причините да се раздели и с Тукче, въпреки, че и тя е била един пожар - стой та гледай! Запои, купони, случайни връзки и всичко от живота! В този му депресиран период го напипва кака Каролинка- Минка и му слага юздите и го обяздва!

# 22

направо да ги изпапкаш тия двамата...

Лека и хубави розови сънища с тоз по-големия хубавец Laughing Laughing Laughing

# 23
Аз не мисля, че е само клюка, защото все пак това е сериозно обвинение, но за пожароопасния му характер и друг път се е писало така, че не допускам да е само измислено. Той си е кибритлия май по характер! Глезеното детенце, изтърсакът на семейството!

newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно съм съгласна...!!!

# 24
  • Пловдив
Дааааа, може би е така, но той ще ни разкаже всичко като си го приберем тук, при нас!
Хайде сега и от мен лека нощ и приятни сънища! Grinning Grinning

# 25
Скрит текст:
Аз не мисля, че е само клюка, защото все пак това е сериозно обвинение, но за пожароопасния му характер и друг път се е писало така, че не допускам да е само измислено. Той си е кибритлия май по характер! Глезеното детенце, изтърсакът на семейството! Аз мисля, че точно тези неприятности са били и една от причините да се раздели и с Тукче, въпреки, че и тя е била един пожар - стой та гледай! Запои, купони, случайни връзки и всичко от живота! В този му депресиран период го напипва кака Каролинка- Минка и му слага юздите и го обяздва!

Мислиш ли, че за такъв расов жребец като МАА е възможно някой да го обязди???
Аз не мисля...Рано или късно ще скъса юздите и ще развърти меча... Joy Joy Joy Joy Joy

# 26
  • Пловдив
Може, но първо ще го поязди тоя кон Каро както само тя си знае. Те мъжете не са много умни. Щом при толкова манекенки и красавици, с които е излизал, се надяна на тази отврат с дете, значи не е много расов жребец!

# 27
Може, но първо ще го поязди тоя кон Каро както само тя си знае. Те мъжете не са много умни. Щом при толкова манекенки и красавици, с които е излизал, се надяна на тази отврат с дете, значи не е много расов жребец!

Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Хиля се, та пушек се вдига....да го наречем, че е ДИВ МУСТАНГ, хем див, хем чепат, хем инат....

Ох, айде ЛЕКА, утре ще продължим с психо-разбора на МАА Joy Joy Joy Joy

# 28
  • Пловдив
 Heart Eyes

# 29

Общи условия

Активация на акаунт