"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И на мен Не да ми харесва- аз съм Луда  по него. Както всички останали.  Харесвам и обичам чепатия му характер, както тук Чучи/Цвети/ или Диди вече незнам коя мацка го нарече- ТАРАЛЕЖ!!!  И в сериалите когото е бесен,  ревнив, гневен..малииии сексапил хвърчи от него та дрънка....
Офффф, обичам го и като е много, много нежен и гальовен.... Момичета  как да клонираме този мъж?  newsm78

# 76
Ох, може ли тортичка?

Момичета , за 24 часа ви оставих и вие сте изписали света  newsm78 newsm78 newsm78. Да се запиша докато не сте изписали темата  Joy Joy Joy

Стара Загора , страхотна тема , това е само за теб   bouquet

# 77
И на мен Не да ми харесва- аз съм Луда  по него. Както всички останали.  Харесвам и обичам чепатия му характер, както тук Чучи/Цвети/ или Диди вече незнам коя мацка го нарече- ТАРАЛЕЖ!!!  И в сериалите когото е бесен,  ревнив, гневен..малииии сексапил хвърчи от него та дрънка....
Офффф, обичам го и като е много, много нежен и гальовен.... Момичета  как да клонираме този мъж?  newsm78

Хелънче, таралжчето преди време си го присвоих от един разказ на Боян Биолчев newsm03 И мнооооооого му пасва на МАА - newsm53 На мен най-много ми харесва като лошо момче-гневът му прилича Rolling Eyes Обожавам тази странна птица , която всички коментират като СТРАННА, а много малко виждат, че е ПТИЦА и то каква... Да и пожелаем небе за полет Praynig
image upload

# 78
Ох, може ли тортичка?

Момичета , за 24 часа ви оставих и вие сте изписали света  newsm78 newsm78 newsm78. Да се запиша докато не сте изписали темата  Joy Joy Joy

Стара Загора , страхотна тема , това е само за теб   bouquet

Не знам , питай Стара Загора , подарих и тортата за новата тема   bouquet

# 79
Здравейте!

И аз в новата тема, адмирации за оформлението!

Разхождайки се тук-там из нета попаднах на това

Наш убавец и възлюбена на почивка и то къде, а детските играчки говорят, че не са сами....

Скрит текст:
Whistling Whistling Whistling

И нали ви бях казала за нов проект, преди няколко седмици....кълбото ми хич не лъже Wink

# 80
  • Пловдив
Какво говориш, човече! Това наистина ли са те? Божееее, ще откача!!!  Close Close Close Close Close Как така, не мога да се побера в кожата си! Да ми изневери по този начин!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 81
Хортензия, ти коя подред си на опашката за сърцето на Алакурт и не само, забравих анатомочните му особености и прелести Thinking

Защо да не си почива човека, презареждане, че после работа го чака

# 82
М- ето ги!

Кой коментираше, къде се бил скрил?

Здрасти, Славенче, как така да не ти вярваме?  Винаги сме знаели, че си информирана!  Пък където ти спира информацията, ти почва въображението, от което няма как де се оплачеш.

Здравейте!

Наш убавец и възлюбена на почивка и то къде, а детските играчки говорят, че не са сами....

Скрит текст:

И нали ви бях казала за нов проект, преди няколко седмици....кълбото ми хич не лъже Wink

# 83
  • Пловдив
Хортензия, ти коя подред си на опашката за сърцето на Алакурт и не само, забравих анатомочните му особености и прелести Thinking

Не знам коя съм подред, но не го давам на коня Каро! Не искам тая повлекана да го гушка и да я води по  такива екзотични места, че ще ми окапят зъбите от нерви!!!! Close Close Close Close Close Close Close

# 84
Prinx, така си е.... Човека си се плацика е топлото море, гмурка се на воля, наслаждава се на ласките на любимата и компанията на малката дама, медитира на белия пясък, съзерцава тропически изгреви и залези, прави своите дзен-дзън умозаключения, чака някоя маймуна кокосов орех да му пусне и си нехае за нашите трепети и вълнения....А кажи ми сега, има ли справедливост на този свят newsm78

# 85
Скрит текст:

Не знам коя съм подред, но не го давам на коня Каро! Не искам тая повлекана да го гушка и да я води по  такива екзотични места, че ще ми окапят зъбите от нерви!!!! Close Close Close Close Close Close Close

А не се ядосвай толкова, кон или кобила с нея е.....Но пък сърцето му е голямо и място има за всички в него ....

Хортензия, ти как го предпочиташ...100% натурален, с цаки, цигара, за брадата разбрах, че нямаш претенции

# 86
  • Пловдив
Не, няма справедливост! Аз още когато разбрах, че конят Каро има има дете, осъзнах колко е несправедлива съдбата! Егати и лалатвийката! Как го омагьоса нашето момче?! Ами то какво ще остане за нас???!!!! newsm78 newsm78 newsm78  

# 87
  • Пловдив
Скрит текст:

А не се ядосвай толкова, кон или кобила с нея е.....Но пък сърцето му е голямо и място има за всички в него ....

Хортензия, ти как го предпочиташ...100% натурален, с цаки, цигара, за брадата разбрах, че нямаш претенции
Обичам го във всяка разновидност, е, не с много голяма разтителност по лицето, но не мога да се помиря с мисълта, че е с КарУлинка! От къде я измъкна тази снимка? И тая джофла пак е с розовия бански! Тя друг няма ли? Ррррррррр, бау-бау

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 19:40 от Hortensia1

# 88
Здравейте!

Скрит текст:

Спокойно де , не е той , я се загледайте в снимката  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Той е на Черноморието , Айдар или там каквото беше   newsm78 newsm78 newsm78, а това е екзотичен остров  bouquet

# 89
  • Пловдив
Ооооох, свали ме на земята, моля те, че откачих и яхнах метлата! Не допускайте това, мили дами! Ако трябва още сега да тръгваме за Турция и да си го вземем с нас, защото ще откача! Sick Sick Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт