"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
 smile3506 smile3506 smile3505

Аз се изнасям, че бат'Абай ме чака...

И защо Алакурт и КаротУ да не са на екзотична почивка, той обича да пътува, а тя се е залепила като марка за него Mr. Green

ПП: А каква среща имахме на този тропически рай,  Crazy Crazy не знам да споделям ли newsm78...едва ли вълнуват някого Rolling Eyes

Лека smile3503

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 20:04 от Slawena

# 91
Славена, Славена smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Махни това кълбо и поразмърдай клавиатурата, че цяло лято ми липсва не само сериала, но и твоите разкази...а онази среща в Истанбул newsm03

# 92
  • Пловдив
Божеее, какъв е този портрет на бат Абай? Ми той много променен! newsm78

# 93
Божеее, какъв е този портрет на бат Абай? Ми той много променен! newsm78
Наистина се е променил.

# 94
Хортензия, ти коя подред си на опашката за сърцето на Алакурт и не само, забравих анатомочните му особености и прелести Thinking

Защо да не си почива човека, презареждане, че после работа го чака
Не знам коя съм подред, но не го давам на коня Каро! Не искам тая повлекана да го гушка и да я води по  такива екзотични места, че ще ми окапят зъбите от нерви!!!! Close Close Close Close Close Close Close
Добре си почива, само че да разкара кончето Каро.

# 95
И на мен Не да ми харесва- аз съм Луда  по него. Както всички останали.  Харесвам и обичам чепатия му характер, както тук Чучи/Цвети/ или Диди вече незнам коя мацка го нарече- ТАРАЛЕЖ!!!  И в сериалите когото е бесен,  ревнив, гневен..малииии сексапил хвърчи от него та дрънка....
Офффф, обичам го и като е много, много нежен и гальовен.... Момичета  как да клонираме този мъж?  newsm78
Не знам как ще го клонираме, но ако има начин, ще трябва да му се направят доста клонинги, за да има за всички.

# 96
Да влиза някъде, където и да е, само да излезе от това състояние на безтегловност, че вече ме притеснява сериозно! Naughty Naughty Naughty
На едно мнение сме.

# 97
  • София
Къде е Мехмет Акиф след Rize, Çamlıhemşin, Altı Parmak Türkiye?! Не знаем. Мда... С Каролинка-Минка и Кайла ли е или не?! Не знаем. Мда...    Wink Но... Шебнем е тук Datça - Hisarönü Turkey.

# 98
  • Пловдив
Милата ми тя, кака Шебнем! Да ходи където ще, мен ме е грижа за момчето Мехмет и копнея за чаровната му секси усмивка!!!!  Оооооох, ще се подмокря! #Crazy #Crazy #Crazy
Вижте това, моля!  http://www.habermonitor.com/en/haber/detay/mehmet-akif-spoke-for … e-alakurt/198451/

# 99
Свет, чок мерси за новата прекрасна тема!

Наденце, къде си, как си, мила? Виленце, ами ти?

Марги, не овакантявай мястото на новинарка, че не можем да намерим заместничка!

# 100
  • София

Дани, има нови попълнения, свежа мисъл. Ще ме заместят достойно  Thinking Рано или късно безвремието ми  yes ще свърши  Wink Цвети и Диди също се справят страхотно. Ваня е доаенът по въпроса Мехмет Акиф Алакурт  bowuu  smile3501 smile3521

# 101
Марги, абсолютно си права, всичките момичета са страхотни, приносът на всяка е незаменим, за което наистина им благодаря. Всяка е незаменима! Незаменима си и ти!

Ама хайде, прави си субтитрите, но те чакаме в ролята на новинарка, да знаеш!

# 102

Дани, има нови попълнения, свежа мисъл. Ще ме заместят достойно  Thinking Рано или късно безвремието ми  yes ще свърши  Wink Цвети и Диди също се справят страхотно. Ваня е доаенът по въпроса Мехмет Акиф Алакурт  bowuu  smile3501 smile3521

Марги, сакън Wink Всяка жаба( съфорумка) Rolling Eyes да си знае гьола Joy Joy Joy Тука има ред Party
йерархия и пр. newsm78. Завеждащ новинарник си ти Hug

# 103
Добра вечер Момичета, пракрасници чаровници Hug Hug

мили боже!!! какво сте направили за по малко от 24 часа!!!!
и какво? наш Мехмет има нов проект #Crazy Shocked да вярвам ли newsm78 да не вярвам ли newsm78
не вярвам! а и тук, някой писа, че това са "Фенски предположения"!
 Иначе, би било хубаво да е истина, с Дженсу и онзи убавец, който му беше син във "Фатих"!

Много ми се ще, да видя наш Мехмет, как с бутафорния меч, гони наглия статист Joy Joy Joy Joy

Добре го е поостригал, браснара му, и оформил брадата, леко заострена  newsm48 защо ли?
Как няма да изглежда , като дрогиран, като си ляга всяка вечер с Богомолка!!

от мен iyi geceler Heart Eyes

# 104
  • София
Новия проект не е фенско предположение, а това, че ще партнира с Джансу! Четете внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт