Отговори
# 90
За болницата аз съм си приготвила на Памперс 1-ца. Ще го разпечатм, давам им 10 бр. другите са за мен като ми дадат бебето Wink Единицата пише от 2 до 5 кг. за болницата мисля, че ще свършат работа. Като свърша всичките 33 броя минавам на 2-ка Simple Smile

# 91
  • София
Здравейте,момичета  Hug
За памперсите,вярно е че 0 ги водят за недоносени,но аз със сигурност ще взема един пакет Памперс премиум кеър 0,със златните звезди.Моя прителка,която роди преди 2 месеца ,бебе 3200кг.ме посъветва да си взема задълж.0,били перфектни,нея я накарали да вземе 1 и били широки,ще и се доверя напълно,че и без това ще съм секцио,та може бебчо и да е около 3кг.
Честито на всички мами с покупки. Simple Smile

Дано да не са малки на беборана, аз не очаквам да се роди много над 3 кг. Ама знае ли човек:) все пак мисля да ги взема в болницата, предполагам ако на мойто бебе са малки, ще се ползват за по малки бебенца:( 

# 92
Аз днес взех единичка един пакет и с ММ решихме като се роди малката и видим как върви,докато сме се прибрали той да купи,която големина трябва Wink

# 93
Здравейте мамита!
Днес нещо съм във форма, усещам при движение и ставане от седнало положение болки в тазовите кости и дори в срамната област. Когато съм в покой съм О.К.
Предполагам, че това е от разширяването на таза, в 33г.с. с втора бременост, но не си спомням от първата да съм имала такъв дискомфорт.
Моля ви, споделете за успокоение, ако имате такива моменти през последните седмици.
Спокойна съботна вечер!

# 94
Оо да и аз имам такива болки и са точно при движение 😤😤

# 95
О и аз, не се притеснявай. Ставай по-лекичко. без резки движения и ще ти бъде по-добре.

# 96
  • София
Их имам следния проблем, имаме матрак запазен - от сестра ми, викнах една фирма, изпраха го но пак ми мироше много лошо- незнам къде е стоял но ми мироше ма застояло+ смесено с цигари, много гадно. Според вас мога ли да се пробвам някал си да го изпера още един път, няма как да викна фирмата за почистване само за него, а други неща за пране нямам:(
Обмислям дали да не си купя нов, ама този си е супер, само дa не миришеше така гадно:(

# 97
Еосче, матракът е много важен. Вземи нов  Peace То пробвай да го изпереш пак,ама...щом не се отмирисва...

# 98
  • София
Май така ще стане.. Тая миризма ме побърква:(

# 99
Аз бях купила на Памперс белите 1ца, като се родихме 2,5кг. и ги ползвах до 4кг. Те са точно както казва Веси от 2 до 5кг. Мисля, че полвахме близо 2 пакета по 80 бр. които реално си стигат за 20 дни, по 8 памперса на ден като за начало. Иначе и мен малко ме дразнеше залепването на мрежичката, но ги предпочитах и сега ще полвам същите.

# 100
Здравейте мамита!
Днес нещо съм във форма, усещам при движение и ставане от седнало положение болки в тазовите кости и дори в срамната област. Когато съм в покой съм О.К.
Предполагам, че това е от разширяването на таза, в 33г.с. с втора бременост, но не си спомням от първата да съм имала такъв дискомфорт.
Моля ви, споделете за успокоение, ако имате такива моменти през последните седмици.
Спокойна съботна вечер!

Точно за тези болки питах доки в петък каза , че тялото се подготвя ,таза се разширява и каза , че ще спрат чак след като родя и било нормално да се увеличават болките ... То малко останаа Simple Smile

# 101
  • София
Добро утро мамчета, и сз ги имам тези болки, ниско долу ме боли( все едно яйчниците), особено ако походя малко повече, а ако постоя правя повечко кръста веднага се обажда. От няколко дни като екстра ме болят и самоте кости на таза, най вече свръзката таз-бедро(как само го обясних:D). Та и сз мисля че е нещо нормално и тялото се подготвя за това което предстои, още6-7 седмици остават:) просто не мога да повярвам, че сме на финала:))

# 102
Добро утро, мамита!
Благодаря ви, за успокоението и споделянето!
Кураж на всички ни, и още малко до голямата среща с малките сладури!
Хубава неделя!

# 103
Добро утро и от мен!

И аз си имам болки. Тези на тазобедрената става имам от доста време, иначе от скоро имам едни странни все едно ток ме бие в срамната кост и в пикочния мехур. Иначе като лежа съм ок. Имам и леко контракции от време на време, но гледам да лежа повече. Да влезнем в 9тия месец пък после вече ще ми е спокойно, или пък после ще ме хване шубето за раждането. Абе от сега нататък ще е така все притеснения за нещо, ама нали мама лесно не се става  Heart Eyes Да сме живи и здрави това е най-важното мисля.

Иначе аз тука от две седмици някъде нищо не мога да върша. След половин час правене на нещо се изморявам и се налага да легна, че всичко ме заболява и стяга. Ама здраве да е.

Относно памперсите не мога да се начудя още бял ли, зелен ли. Номерът го реших вече, ама всеки изказва противоречиви мнения за цвета. А колко пакета мокри кърпи мислите, че ще ми трябват. Аз съм взела едни за всеки случай, но мисля да си мия дупе на всяка смяна, освен, ако не сме вкъщи разбира се, тогава ще действам с тях. А за нещо друго използват ли се мокрите кърпи освен за триене на дупето евентуално. Намерих някакви пакети по 214бр. май бяха newsm78 но май ми се струват много.

# 104
За мокрите кърпи ще гледам задължително с капаче да са, иначе марка не знам, някое бебешка сигурно - Нивеа, Памперс, Бочко....

Общи условия

Активация на акаунт