Отговори
# 705
sunnyyyyyy, има упойки, които стават за бременни, май са без адрелналин  Rolling Eyes въпреки, че на мен са ми слагали и обикновен лидокаин като не знаех, че съм бременна и зъболекаря и гинеколога казаха, че не е проблем.

Точно сега не си представям да седнем на зъболекар без упойка, то даже е по - опасно според мен, така че искай си задължително  Peace

# 706
Мецани - ама то почти няма зъб - 6ти е и наистина е кух отвътре, аз имам този проблем от години - от вън няма кариес а от вътре работи ( без да ме боли ) и зъба е наистина кух и черен, та понеже си се знам и за това питам. Пък най-ме е страх да не получа някоя паник атака и контракции, че и тук няма да знаят какво да ме правят в нашата болница - те преди като не бях бременна се чудеха какво да ме правят, пък сега въобще не ми се мисли. Ще се опитам да мисля положително, но просто от сега са ми се разтреперали ръцете и получавам задух. Благодаря ти все пак.

# 707
Добро утроооо, момичета Simple Smile
Мецани, заради теб сега ММ омлет ще върти  Simple Smile

Съни, не съм много сигурна, но мисля, че може да ти сложат някаква лека упойка. Но все пак ще ти стискам палци да не ти се наложи и зъбът да не е толкова зле, колкото ти го виждаш  Praynig

Веси,относно секциото при започнал родилен процес, на мен докторката ми каза, че поринцип наистина не е доре - операцията е в пъти по трудна и сериозна, а и възстановяването след това също било по-трудно.

Хубав и успешн ден, сладуркииии Simple Smile

# 708
  • В къщурката на хълма на феите
Съни мале, а пък мен ако ме знаеш .. случвало ми се е да заспя на зъболекарски стол .. жената само дето не се прекръсти .. вика такова чудо за 30 и кусур години като зъболекар не ми се беше случвало Mr. Green Mr. Green хич от нищо не ме е страх, обаче аз като дете имах страхотен зъболекар с невероятен подход към децата като цяло, през цялото време ми говореше, даваше ми разни подаръци /разни рекламни материали предполагам, че вече ми се губят спомените/, постоянно ме уверяваше, че дори и ееееееееееееееееей толкова мъничко да ме заболи, само трябва да вдигна ръка и той ще спре .. абе просто невероятен доктор беше човека и съм му изключително благодарна, че поне този страх ми е спестил през живота ..

Бебо щооо Flutter Flutter Flutter

# 709
Мецани - блазе ти. Точно от зъболекар като дете ми се получи тази травма, а и след това като се натрупаха разни проблеми, които си спомняш може би от темата " искам бебе " и едно посещение се оказа преломно. От тогава направо получавам паник атаки и то много сериозни. Преди приемах хапчета от психиатър, но сега не съм от както съм бременна и за това се притеснявам да не стане нещо, но ще се опитам с всички сили да го преодолея някак си, че ме е страх за бебето. Егаси цяла бременност без проблеми и накрая .... ох иде ми да тегла една на някой, ама не знам на кой .... то никой не ми е виновен. Оплаках се .... сори, че ви натоварвам, ама няма на кой друг така чистосърдечно да се оплача.

# 710
Може би е най-добре преди да направите каквото и да било по лечението на зъба да поговориш с човека и да му обясниш, че имаш истинска фобия, а не просто обикновен страх и предвид състоянието ти се страхуваш от тези и тези неща ..

# 711
Мецаниииии, снимката, снимката  Simple Smile
 Ей, момичета а вие кафенце пийвате ли си? Аз не можах да се преборя и всяка сутрин и пия по едно с мляко Simple Smile И количка пийвам понякога  Embarassed

# 712
aaaaaaaaaaaa Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мда аз от известно време пия по едно кафе сутрин, ако ми се пие ..

# 713
Освен че си пийвам кафе, пия и кола ... Ама тя е единственото нещо което ми успокоява киселините   #Crazy

# 714
Между другото е много добре при секциото, ако вече има някакви контракции. Бебето не е супер неподготвено.  Говоря за начални контракции а не такива след 4-5 см.разкритие.

# 715
Добро утро момичета Simple Smile

И аз си пия кафе, с мляко и сега и лед си слагам, че все ми е топло и ме обливат едни вълни, то може от раждането директно в критическата да вляза  Mr. Green Mr. Green

Съни аз съм като теб , но в по лека форма, не съм стигала до болница, но заради една зъболекарка в детските ми години ............сега като ида хем ни е семеен приятел , и почвам яко слюнка да отделям, да ми пада кръвното, абе лудница, та затова си говоря вътрешно  #Crazy
Според мен иди и питай дали може да се отложи, докато родиш, ако няма как да стане със сигурност да ти сложат упойка не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug

# 716
Момичета, аз ли съм изперкала вече, не знам, ама грам не ме е страх от раждането. Притеснявам се дали всичко с беб ще е ок, дали ще се справя като съм си с него вече, но.....мен какво ще ме правят, ми е все тая. Що така  Thinking да не би пък това да е някакъв прикрит шок  Thinking

Иначе вчера реших, ако док ми каже да избирам дата за секцио (макар че е малко възможно, че той има много мами и той ги раздава датите), аз да си взема възможно най-близка до термин, да си порасне Беб повече, че все ми се струва че ще е дребничък (не знам никакви кг)

# 717
Момичета, аз ли съм изперкала вече, не знам, ама грам не ме е страх от раждането. Притеснявам се дали всичко с беб ще е ок, дали ще се справя като съм си с него вече, но.....мен какво ще ме правят, ми е все тая. Що така  Thinking да не би пък това да е някакъв прикрит шок  Thinking
а защо трябва да е иначе?! newsm78 newsm78

# 718
Чоко - не може да се отложи въобще - то ме боли и наистина е празен отвътре ( черна дупка както се казва ). Ще видим следобяд ще ходя, че сега пък няма и при кой да ида  ooooh!, абе какво да ви кажа.
А сега ми изниква и друг въпрос. Относно кърменето. Може ли да се кърми с развалени зъби? Сигурна съм, че имам още много такива на които отвън не личи нищо, а отвътре са скапани и работят. Това е наистина голям проблем за мен от години, но нищо не може да се направи, освен откакто се разпаднат да се умъртвят и да се сложат коронки. Ще говоря и днес със зъболекарката, тя наистина е голям специалист, но не знам дали е подготвена по този въпрос, тъй като няма много такива клиенти. Ох, дано да ме вземе, че тя откакто слезе в кабинета чак си вдига телефона, а това е чак от 13ч.

# 719
Съни, ще я помолиш да те вземе, ако трябва ще седнеш пред кабинета й Mr. Green
Аз имам за правене 2 зъба, но съм ги отложила за по натам, но ако се наложи и ме заболят, ще ходя да ми ги правят , ако не ще си кърмя така живот и здраве .........и 2 мъдреца имам за вадене........пфууууу само като пиша и се изпотявам от страх  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт