В Шести клас - успех !

• 48 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
A m b e r, браво на момчетата  newsm20 bg

# 361
  • sofia
Амбър, браво на децата! Страхотно постижение!  bouquet

# 362
Амбърче, браво на момчетата.  newsm20 Велики са.  Heart Eyes
Моят има 4-ка на входното по ЧП.   Mr. Green
За днес учи стихотворение по избор по литература.  Hug

# 363
Точно така.
Най-сърдечни поздравления за Светльо и Марти!  bouquet
Съжалявам за травмата на Светли. Истински герой е, че въпреки нея се е справил така блестящо. Hug Адмирации за момчето ти, Амбър!

# 364
  • Русе
  Момичета.  Hug Поздравявам ви с финалната комбинация. https://www.youtube.com/watch?v=q1Ci_6trLVo

И ние започнахме училище. Тази сутрин голяма суматоха - чанти,дрехи,ключове,телефони. За нищо не е подготвен, дано да се настрои бързичко. Днес няма да отиде на тренировки, за да се опитаме да се ориентираме и да се подготви за входното по математика утре.

# 365
Гледах клипа.  Peace Невероятни са нашите акробати, браво.  Heart Eyes

# 366
A m b e r    bouquet
Тъкмо ги изгледах в линка, който беше пускала   (51:10 min  )
Чудесни са  Peace Браво и само така!   Hug за детенце!

# 367
Amber, поздравления, браво на момчетата, страхотни са!  newsm20

# 368
  • sofia

Моят има 4-ка на входното по ЧП.   Mr. Green
Чиби, и моят така. Тя им даде входното на 17.09, първият ми час по ЧП ги изненада.
А снощи обяснявах и решавахме задачи за скорост.
Що не им направят отделни предмети физика, химия, биология - станах разногледа, честно.
Човек и природа и бам - задача по физика. Изродщина  Mr. Green

# 369
Амбър ,браво на децата !
Чиби ,има време ще се стегне Сашо .
Аз вчера отново разбрах ,че здравеопазването ни не става за нищо -но това е друга тема .
Лек ден момичета и днес много 6 да имат децата  Wink

# 370
Веси, догодина ще имат отделни физика, химия и биология.  Peace
Той моят и толкова има по ЧП миналата година. Ще натискам на новия материал, но дали ще изкара повече от 4-ри, ще покаже бъдещето.  newsm78
gd3, как е малкият?  Rolling Eyes Заради него ли те ядосват здравните кадри?   Sad
Аз отлагам все още ваксините на Сашо. На алергична основа накашлял. Е, да я спрат изцяло тази кашлица и тогава може и да се замисля да го бодат. На 2-ма педиатъра вече ходим.  #Crazy Поне втория му пусна пълна кръвна картина и го прати на рентген. От към изследвания и снимки всичко му е наред.  Hug

# 371
A m b e r, страхотни са момчетата! Да продължават все така! Hug
chibi, притеснение си е покрай ваксините. И на мен не ми се говори за здравеопазване Sick
Скрит текст:
нищо, че работя в сферата
.
Нашите вх. нива започват днес с тест по БЕ, на 1 окт. ще е по история.

# 372
galani, успех и на вас на входните нива.  Praynig
Не е познал никой доктор, че без да ми излекува напълно детето, ще му сложи ваксина.  Crossing Arms

# 373
  • Русе
   Започнаха ми главоболията. Днес отидох да взема профилактичната карта на Светослав от ЛЛ. Отказаха да ми дадат без ваксина. Много добре ни познават и знаят случая, но отказаха. Дадоха ми час за ваксина и то сутрин, когато е на училище. Ама това, че са зачестили грипни състояния, че сега си го прибирам от едно голямо натоварване и започваме друго въобще не ги интересува.

# 374
Да Чиби, заради малкия -стрелят на посоки ,не ми се говори ...... ooooh! Rolling Eyes.
Ваксините вече ги забравих ,мина си реда детето .Дано Сашо скоро спре да кашля .

Общи условия

Активация на акаунт