Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Колко струва месечната карта и откъде мога да си я купя  Crazy Hug

# 662
# 663
  • Варна
В края на краищата си купих "Светът на ОиЛ", но няма да бързам да я чета ...
А това метро не бих го ползвал ....(Иначе браво за идеята)

# 664
  • Варна
Aз още дори не съм я прочела цялата. Blush Трудно ми върви, особено частта за по-отдалечените земи.

Не ви ли се струва, че има някакво затишие откъм новини за книгите? Дано да е за добро.. Ако книгата излезе в началото на другата година ще е супер.

# 665
Е, бива ли толкова запален фен като теб още да я влачи? Срамота е. Simple Smile
Аз пък преди дни я препрочетох. Частта с отдалечените земи ми е сред най-интересните неща, тъй като е и най-непозната. Малко ме подразни обаче прекалената аналогия на Юай Тай с Китай.
Не знам и как да приемам аналогията на исторически личности с настоящи герои. Хем ме дразни, хем е готино намигване. Ларис-Варис боде очите. Железнороденият крал, който завладява Речните земи, има много общи неща с Юрон. Мекар бие доста към Станис. Дали не пуска малко спойлери чичо, че Юрон ще завладее Предела, а Станис ще седне все пак на Железния трон? newsm78

# 666
  • Вестерос
Ох дано да излезе февруари, март  Praynig

# 667
  • Варна

Не знам и как да приемам аналогията на исторически личности с настоящи герои. Хем ме дразни, хем е готино намигване. Ларис-Варис боде очите. Железнороденият крал, който завладява Речните земи, има много общи неща с Юрон. Мекар бие доста към Станис. Дали не пуска малко спойлери чичо, че Юрон ще завладее Предела, а Станис ще седне все пак на Железния трон? newsm78
По-скоро допускам, че няма да стане така.
Тези аналогии не са спойлери, а нещо което би могло, но няма да се случи в книгите. И  по този начин Мартин просто развива алтернативни сюжети с тях.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 11:42 от Хексе

# 668
  • Варна
Според мен изчакват да мине еуфорията покрай новите Междузвездни войни...
Какво сте коментирали за "песен за огън и лед" ... възможно ли е да е меч? Или гени на Тарг и Старк ...
ОП ще го "има"...

# 669
  • Варна
Според мен изчакват да мине еуфорията покрай новите Междузвездни войни...
Какво сте коментирали за "песен за огън и лед" ... възможно ли е да е меч? Или гени на Тарг и Старк ...
ОП ще го "има"...
Според Регар, Джон е песента за огън и лед. Сега... дали е бил прав , не знам.

Песента за огън и лед да е меч? Thinking Хмммм.. кой меч? Най-логично звучи това да е Лед, който е от валирианска стомана (която пък е символ на огъня). Обаче Лед вече не съществува.

# 670
Тези аналогии не са спойлери, а нещо което би могло, но няма да се случи в книгите.
Погледнато от тази гледна точка, пак са спойлери - че Юрон няма да завладее Предела, а Станис няма да сяда на Железния трон.

# 671
  • Варна
Регар в смисъл Манс ли? А може ли да са двата рога, тоя на Юрон и тоя дето може да събори Вала(ако го намерят) все пак е "песен". Джон или ОП няма да е човек и ще може да свири на драконския, а като събуди леден дракон ли беше или великани ще контролира ББ  ...и ще донесе баланс. Явно е това е центъра на поредицата, защото е в заглавието, а чичо ги спазва тия неща.

# 672
  • Варна

Не, истинския Регар.

А може ли да са двата рога, тоя на Юрон и тоя дето може да събори Вала(ако го намерят) все пак е "песен". Джон или ОП няма да е човек и ще може да свири на драконския, а като събуди леден дракон ли беше или великани ще контролира ББ  ...и ще донесе баланс. Явно е това е центъра на поредицата, защото е в заглавието, а чичо ги спазва тия неща.
Този рог на Юрон е рог чрез който се управляват дракони. Рогът на Зимата не мисля, че е стигал до Валирия, трябва да е някъде там, зад Вала. Или Сам го е взел с него в Староград.
Ако се надуят едновременно рога който подчинява дракони и този, който събаря Вала (респ. събужда леден дракон), може да се приеме за песен на огън и лед, но някак твърде буквално ми идва.

# 673
  • Варна
А може да е един и същ рог ... Моят човек Тирион ще го донесе обратно във Вестерос.Simple Smile)
Все пак ми се струва, че и меч може да е ...нали поддържам тезата за единственият герой. Ако ОП е АА, трябва да има пламтящ меч. Може да го изковат от Клетвопазитела(Лед) и още нещо.
А откъде майстер Емон знае толкова много за меча на АА, нали е брат на Егон, който е автора на легендата за ОП.

Или ... е очевидната теория, че Джон е син на Регар и Лиана(огън и лед)

# 674
  • Варна
А може да е един и същ рог ... Моят човек Тирион ще го донесе обратно във Вестерос.Simple Smile)
Този рог вече го надуха, нито Вала падна, нито леден дракон се събуди.

Все пак ми се струва, че и меч може да е ...нали поддържам тезата за единственият герой. Ако ОП е АА, трябва да има пламтящ меч. Може да го изковат от Клетвопазитела(Лед) и още нещо.
А откъде майстер Емон знае толкова много за меча на АА, нали е брат на Егон, който е автора на легендата за ОП.

Какво знае майтера Емон за меча на АА? Thinking Нямам спомен да е обсъждал нещо.

Общи условия

Активация на акаунт