Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна

Обсъждахме веднъж дали може Виктарион да е немъртъв, стигнахме до там да се питаме могат ли немъртвите да правят секс. Mr. Green
Кръвта на Берик не гори буквално - при съприкосновението на кръвта му с меча, меча се запалва.

Правят, правят, чак пушек се вдига! rotfImbo rotfImao

Така или иначе възкресението е базирано на огън. "Берик я целуна по устните и пламъкът на живота се вля от него в нея" Торос за ЛКС

# 691
  • Варна
Правят, правят, чак пушек се вдига! rotfImbo rotfImao

Звучи забавно, но нямаме нищо черно на бяло.

# 692
Мелисандра прави секс със Станис, а е нежива.

# 693
  • Варна
Мелисандра прави секс със Станис, а е нежива.
Тя е сукуба, това не знам дали се брои като обикновено зомби. Mr. Green
Съвсем бях забравила за нея. Peace

# 694
  • Варна
От утре почвам пак от книга 1 ...Светът ще чака.
Днес докато ровех нещо за Мирри Мас Дуур, попаднах на майстер Марвин, който е в Асшай ...не знаех, че Вестероси ходят в там, камо ли майстер?!?

# 695
Discussing strategy over a game of cyvasse:Tywin with Jaime Lannister, Stannis Baratheon with Davos Seaworth, and Roose and Ramsay Bolton with Locke.

I play winner, by DJCoulz.

Grinning Готино!

# 696
  • Русе
Давос гледай като някой сводник на магистралата, Тивин са го направили някак безличен и безплътен, а Джайм мяза на селския идиот. Останалите са добре, Станис е готов за командир на Нощния страж Wink

# 697
  • Варна
Доообре! Аз ли съм луд или двамата умни си приличат?

# 698
  • Варна
Доообре! Аз ли съм луд или двамата умни си приличат?

Не си луд, но автора е фен на сериала. Тези, които харесват сериала са със съвсем объркани впечатления.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 09:37 от Хексе

# 699
  • Варна
И малък тийзър от Бард:
Цитат
Дами и господа, The Winds of Winter cover!

Усетихте ли вчера ветровете за зимата? Код жълто в цялата страна. Те довяха ден по-рано „Игра на тронове” – рисувателна книга и от утре можете да я намерите в книжарниците (http://www.bard.bg/book/?id=2008). Пак те довяха и благата вест, че том шести на „Песен за огън и лед” вече си има корица. Дано зимните ветрове ни донесат и самата книга. In winter we trust!
Скрит текст:
Тhe previous installment, A Dance with Dragons, covered less story than Martin intended, omitting at least one planned large battle sequence and leaving several character threads ending in cliffhangers. Martin intends to resolve these cliffhangers "very early" in The Winds of Winter, saying "I'm going to open with the two big battles that I was building up to, the battle in the ice and the battle at Meereen—the battle of Slaver's Bay. And then take it from there."

# 700
Ще окапват лъвове и лъвици?

# 701
  • Варна
Ще окапват лъвове и лъвици?

Децата на Церсей сигурно. Повече ми харесваше корицата с рога.

# 702
Да това е сигурно, чичо ще го направи, нещо като Катерина Медичи или Елинор Аквитанска, но преувеличено, със сигурност всички деца ще умрат преди нея, чудя се само дали и на нея ще и тегли чертата в тази книга.

# 703
Каква е тая топка, нещо не виждам символиката ?

# 704
Медальонът на Мирцела и Серсей

Общи условия

Активация на акаунт