Истанбул [тема 38]

• 91 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна и...духом на Босфора
http://img.gecce.com/2015/09/09/resim-033410QD.jpg 
Жалко,и любимия Саръйер е засегнат от налрежението в южната ни съседка. Sad
Пред хубавата къща е имало митинг срещу ПКК. Sad

# 121
Здравейте,
предстои пътуване за фестивал танцов на група деца до Истанбул през октомври. Имате ли сведения дали има проблеми по границите във връзка с бежнаците?

# 122
  • София
Здравейте,
предстои пътуване за фестивал танцов на група деца до Истанбул през октомври. Имате ли сведения дали има проблеми по границите във връзка с бежнаците?
Преди 5 часа се върнах от Истанбул. Няма никакъв проблем при границите. На отиване се чака повечко (ние с автобуса чакахме 2 часа и половина), но не е имало проблеми. Wink

# 123
  • Варна и...духом на Босфора
 Е Mr. Green ади бакалъм Тинчето,разказвай,показвай... Crazy

# 124
  • София
Е Mr. Green ади бакалъм Тинчето,разказвай,показвай... Crazy
Редеми, още не съм се осаферясала, но с две думи ще кажа, че, както винаги, си беше приказка. Случихме супер време. Даваха го, че ще вали, а нямаше нищо такова. Само завчера бяхме в Юскюдар и видяхме как в Бейкоз вали яко, та веднага на ферибота и беж в хотела, а то дори не вална там. hahaha
За мен си беше приключение, защото най-сетне се отпуснах да говоря на турски и нещата се получиха. Flutter
Ето малка част от снимките: Hug
https://instagram.com/tinadoncheva/

# 125
момичета, чета ви темите с интерес понеже съм запленена от Истанбул.Другият месец ми предстои повторно посещение и мното ми се иска да отида до Чалъмджа, нооо никъде не видях какво е разтоянието от спирката до там.Тревожа се, че спътничката ми няма да се справи с баира и не съм сигурна дали идеята ми е добра.Малко разяснения много ще ми помогнат.Също и за Пиер Лоти.Пеша нагоре?  Thinking

# 126
  • където ми е най-добре
Също и за Пиер Лоти.Пеша нагоре?  Thinking
Аааа никога....  Stop Според мен е по-хубаво с лифта, а и за хора, които не искат да вървят пеш е по-добре.

# 127
  • Стара Загора
Мда, само че ако има километрична опашка за лифта, едва ли ще ви се чака час-два. Mr. Green

# 128
  • тук-там
Мда, само че ако има километрична опашка за лифта, едва ли ще ви се чака час-два. Mr. Green

Хм, досега не сме чакали никога...  newsm78
Има ли някакво определено време или...сме били все на късмет. Предимно вечерно време - преди залез. Този път ще водим и свекърите, та да не се изложа нещо? Laughing

# 129
  • Стара Загора
Ние бяхме през деня, следобяд. Имаше доста хора и не си струваше да губим час. Качихме се за 10 минути през гробищата и само на слизане ползвахме лифта. Peace

# 130
На Пиер Лоти никога не съм чакала за лифт, а съм ходила минимум 5 пъти, то си е част от преживяването.

# 131
  • София
Говориш така, защото си набор 91.  Wink Не всеки може да го качи, а май става въпрос точно за такъв случай.  Grinning

момичета, чета ви темите с интерес понеже съм запленена от Истанбул.Другият месец ми предстои повторно посещение и мното ми се иска да отида до Чалъмджа, нооо никъде не видях какво е разтоянието от спирката до там.Тревожа се, че спътничката ми няма да се справи с баира и не съм сигурна дали идеята ми е добра.Малко разяснения много ще ми помогнат.Също и за Пиер Лоти.Пеша нагоре?  Thinking
Пътят към Чамладжъ е много стръмен ако се слезе на спирка Чамладжъ или Чамладжъ туристик. Ако се слезе на Kural (изпробвана от мен по съвет на шофьорa на автобуса) или съседната F.MAH.YENI CAMI (изпробвана от други от темата), които са доста нависоко по хълма остават около 10 минути ходене. Описание и снимки има тук (от 80 пост нататък) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678821.75;topicrefid=20   Прецени от снимките дали е възможно качването от спътницата ти.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 12:37 от Тaня67

# 132
  • Стара Загора
Говориш така, защото си набор 91.  Wink Не всеки може да го качи, а май става въпрос точно за такъв случай.  Grinning

Ааа, не е точно така. Laughing
Другите с мен не бяха всички 91, но се пооплакваха. Аз бях единствената напред и подскачах. Mr. Green Но обичам да вървя, докато останалите (особено приятелката ми) предпочитали да си стоят на една пейка пред Босфора цял ден. Shocked ooooh!
Имаше и възрастна дама на 50 + ама издържа. Laughing

# 133
  • Пловдив
Ние се върнахме във вторник. На отиване-никакво чакане, веднага минахме.Все едно пътувахме за Гърция. На връщане чакахме около час(но все пак бяхме група, с автобус).Тук включвам и мотането в безмитния Laughing

# 134
  • София
Ние се върнахме във вторник. На отиване-никакво чакане, веднага минахме.Все едно пътувахме за Гърция. На връщане чакахме около час(но все пак бяхме група, с автобус).Тук включвам и мотането в безмитния Laughing
Аз се върнах вчера и беше точно обратното. Също с автобус, но не туристически, а на Metro. Два часа и половина чакахме на отиване, а на връщане около 40 минути. Wink

Общи условия

Активация на акаунт