Истанбул [тема 38]

• 91 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Скоро не съм ви чела, но приятелят ми ме отсрамва и ви следи редовно. След като сме посещавали приказния град през пролетта и есента е време да го видим и през зимата. Смятаме да ходим декември месец преди Коледа, като сами ще си организираме този път пътешествието. Искам да ви попитаме дали имате наблюдение върху този хотел : [url][http://www.booking.com/hotel/tr/golden-horn-istanbul.bg.html?aid=384958;label=affnetactionpay_index-1_pub-101151_clkid-3b5f048a-bbe7-4e0f-f149-014fc007e457;sid=a8486c062c458bf6300cf5c3489db2cd;dcid=1;checkin=2015-12-17;checkout=2015-12-20;dist=0;from_sav=1;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=874bb31394287efa8dcd2b3144aac2d64fc9b987X1;type=total;ucfs=1&/url]
Приятелят ми е видял на yandex , че има някакви ремонтни дейности пред хотела, но дали там не са стари снимките и се чудим дали не са стари снимките там. Ако някой има текуща информация за този хотел и като цяло дали е така както изглежда на снимката в букинга да сподели ако може Simple Smile

# 151
Здравейте!
Скоро не съм ви чела, но приятелят ми ме отсрамва и ви следи редовно. След като сме посещавали приказния град през пролетта и есента е време да го видим и през зимата. Смятаме да ходим декември месец преди Коледа, като сами ще си организираме този път пътешествието. Искам да ви попитаме дали имате наблюдение върху този хотел : цък
Приятелят ми е видял на yandex , че има някакви ремонтни дейности пред хотела, но дали там не са стари снимките и се чудим дали не са стари снимките там. Ако някой има текуща информация за този хотел и като цяло дали е така както изглежда на снимката в букинга да сподели ако може Simple Smile

Стари са снимките в yandex.
Минус за мен е, че закуската вече не е на последния етаж и самата закуска не е много богата.
Иначе като местоположение е супер!

# 152
  • с трима мъже :)
Здравейте  Hug

Момичета, да ви питам набързо и спешничко:
на 16 (или 17, още не зная) ще тръгваме за Истанбул.

Нямам лири в мен. Но ТРБЯВА ОБЕЗАТЕЛНО да се сдобия с едно...500 лири, на първо време.
въпрос: в СФ ли да си сменя? Ако да - къде?
Ако тегля на банкомат, в Турция, по-скъпо ли излиза?
Много ви благодаря предварително, и ако този въпрос го има напред, извинявайте, наистина съм АДСКИ НАТОВААРЕНА днес и нямам време да дишам, камо ли да чета напред Sad
Хубав ден на всики ви   bouquet  Hug

# 153
  • Пловдив
В София в Тавекс обикновено обменям.Тези дни все пада лирата Wink Аз имам лири да обменям и се чудя дали да чакам да се покачи newsm78

# 154
  • София
Скрит текст:
Здравейте  Hug

Момичета, да ви питам набързо и спешничко:
на 16 (или 17, още не зная) ще тръгваме за Истанбул.

Нямам лири в мен. Но ТРБЯВА ОБЕЗАТЕЛНО да се сдобия с едно...500 лири, на първо време.
въпрос: в СФ ли да си сменя? Ако да - къде?
Ако тегля на банкомат, в Турция, по-скъпо ли излиза?
Много ви благодаря предварително, и ако този въпрос го има напред, извинявайте, наистина съм АДСКИ НАТОВААРЕНА днес и нямам време да дишам, камо ли да чета напред Sad
Хубав ден на всики ви   bouquet  Hug

Ние обикновено обменяме срещу пазара на Граф Игнатиев. Познава се отдалече, защото винаги има хора пред бюрото. Доколкото знам в ОББ също е добър курсът, но не съм обменяла там. Ползвала съм и Тавекс (има ги в моловете). Курсът им е добър, макар и леко по-висок от бюрото на Графа. За банкоматите трябва да видиш какви са условията на твоята банка. При мен не е изгодно. Курсът е много добър, особено ако плащам в магазините с карта, но при теглене ми взима такса + процент от сумата. Тегля само в краен случай.

# 155
  • София
На Гладстоун при Ориент 33 от другата страна има Обменно бюро там е най-добър курса.

# 156
На Гладстоун при Ориент 33 от другата страна има Обменно бюро там е най-добър курса.
Предполагам за Никар сатва дума.
Ползвам ги много често. Предлагат и обратно изкупуване на същия курс, ако ви остане валута. Необходимо е да пазите бележката и имаше нещо за количеството, което можете да върнете, но не го помня.

# 157
Дали се движат фериботите по Златния рог? Зная, че преди е можело с тях да се стигне до кв. Еюп. Когато бях там през 2013г., тази линия не функционираше. Дали отново е пусната?

# 158
Дали се движат фериботите по Златния рог? Зная, че преди е можело с тях да се стигне до кв. Еюп. Когато бях там през 2013г., тази линия не функционираше. Дали отново е пусната?
Движат се.

# 159
  • София
Ползвам ги много често. Предлагат и обратно изкупуване на същия курс, ако ви остане валута. Необходимо е да пазите бележката и имаше нещо за количеството, което можете да върнете, но не го помня.

Попитах за Никар, за да видя в коя част на Гладстон е, но ми излиза Граф Игнатиев 36.  newsm78 Като гледам мястото на картата, май това е бюрото, за което аз споменах. На Гладстон ще е с друго име.

Г-ца Бързо се уча, в коя част на улицата е? И с ориентир Ориент 33 не става да го намеря, защото не откривам такова нещо. С това име има някакъв клуб в Студентски град и туристическа агенция Ориент 99, която е на Гладстон.

Ли, да движат се и е много приятен маршрут. Фериботът тръгва от Юскюдар и върви на зиг-заг по Златния рог, така че да го огледаме по-хубаво. Wink През един час са.

# 160

Попитах за Никар, за да видя в коя част на Гладстон е, но ми излиза Граф Игнатиев 36.  newsm78 Като гледам мястото на картата, май това е бюрото, за което аз споменах. На Гладстон ще е с друго име.

Г-ца Бързо се уча, в коя част на улицата е? И с ориентир Ориент 33 не става да го намеря, защото не откривам такова нещо. С това име има някакъв клуб в Студентски град и туристическа агенция Ориент 99, която е на Гладстон.

Ли, да движат се и е много приятен маршрут. Фериботът тръгва от Юскюдар и върви на зиг-заг по Златния рог, така че да го огледаме по-хубаво. Wink През един час са.
Таня и двете май са Никар, но нямат нищо общо едно с друго.
Ето го този Никар, за който споменах.  Laughing
Не съм сигурна, че в сайта обновяват често информацията.

# 161
  • София
Таня и двете май са Никар, но нямат нищо общо едно с друго.
Ето го този Никар, за който споменах.  Laughing
Не съм сигурна, че в сайта обновяват често информацията.

Благодаря!   bouquet  Не ме интересува толкова сайта, а исках да видя на картата къде е бюрото. Вече разбрах.  Grinning

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 16:18 от Тaня67

# 162
  • с трима мъже :)
Златни сте!  Hug
Толкова отговори имам, че сега, с моето нонстоп движение тия дни, откъдето и да мина, все мога да сменя. Благодаря ви.

За Кападокия някой ще ходи ли тези дни?
Мен ми се искаше да отидем с моето с-во за 2 дни ... ама как да стане?
Трябва да отида от Истанул в Кападокия, на 17 или 18, но на 19 вечерта трябва да сме отново в Истанбул.
Няма как да стане май Sad
Мен пътят не ме бърка, шофирането... Ще се редуваме с мъжа ми, но искам да спим в Кападокия поне една нощ.  newsm78
Между другото, как е в Турция сега? С тия преселения от Сирия.... има ли някакви размирици? Някой нещо да е чувал.... Да не блокират някъде пътища?

# 163
Здравейте момичета Hug
Предстои ми пътуване до Истанбул.Ходила съм много пъти и все по ваши указания си правя план Laughing
Бих искала да ви помоля да погледнете моя план за един от дните,които съм нарекла за азиатската част Peace За мой срам това,което съм чела при вас за Чамлъджа,още не съм видяла. Бейлербей също Blush Ако имате някакви по-добри предложения или съвети,моля да се изкажете.Ще направя корекция Hug
-Еминьоню-Юскюдар
-Джамията Михримах-оттам с автобус до
-Бейлербей-автобус до
-Чамлъджа-автобус или пеша???? до
-бул.Багдат(тук не знам дали има автобус до
-Кадъкьой-ферибот до Еминьоню

Възможен ли е плана за един ден и къде да видя статуята на прословутия бик Laughing Приемам всякакви предложения за други места Hug
Благодаря ви Hug

# 164
Благодаря за информацията за фериботите, пътуващи по Златния рог.
Тъй като нещо не се справям със сайта на транспорта, бихте ли ми казали, те на коя фирма са. А щом се движат от Юскюдар, дали могат да се вземат и от пристанището Екинюню?

Общи условия

Активация на акаунт