Истанбул [тема 38]

• 91 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема! Hug

# 46
Здравейте от още една влюбена .....в Истанбул. Може би, ще се запитате колко ли влюбена? Ами, до толкова, че щом като видя оферта за организирана еднодневна екскурзия  до там, грабвам багажа и заминавам  Grinning Тази година на два пъти направих така, но живот и здраве през октомври планирам по-продължителен престой в любимия град. От доста време следя тази тема и ви благодаря за богатата информация, която ми помогна отлично да се ориентирам из улиците на града. За първи път посетих любимия град на 7 март, когато в България падна големия сняг и много се разстроих, че не улучих с времето и че няма да мога да се поразходя из историческите места на древния град, но слава Богу не беше така. В Истанбул нямаше валежи, малко облачно и ветровито, но приятно за разходки. Като за 1 ден, успях да поразгледам само историческата част.За втори път бях през юни. Тогава вече на отсрещния бряг, видях площад Таксим, кулата Галата, поразгледах магазините по "Истиклял",повозих се вметрото, даже успях да посетя Капалъто, Египетския пазар и мол Форум. Понеже съм още нова тук и нещо не ми се получава с прикачването на снимките, ще сложа линк с фотоалбума ми във Фейсбук. Приятно разглеждане:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.793739560715267.107374 … &l=60f41ba9ed

Чичек, Hug  благодаря за снимките.
Скрит текст:
Пак ме вкара във филма  Laughing Laughing LaughingТъкмо бях се примирила с мисълта, че тази година няма да ходя до любимия град и ти отново ме "разболя". Започнах да кроя планове Simple Smile

# 47
Здравейте от още една влюбена .....в Истанбул. Може би, ще се запитате колко ли влюбена? Ами, до толкова, че щом като видя оферта за организирана еднодневна екскурзия  до там, грабвам багажа и заминавам  Grinning Тази година на два пъти направих така, но живот и здраве през октомври планирам по-продължителен престой в любимия град. От доста време следя тази тема и ви благодаря за богатата информация, която ми помогна отлично да се ориентирам из улиците на града. За първи път посетих любимия град на 7 март, когато в България падна големия сняг и много се разстроих, че не улучих с времето и че няма да мога да се поразходя из историческите места на древния град, но слава Богу не беше така. В Истанбул нямаше валежи, малко облачно и ветровито, но приятно за разходки. Като за 1 ден, успях да поразгледам само историческата част.За втори път бях през юни. Тогава вече на отсрещния бряг, видях площад Таксим, кулата Галата, поразгледах магазините по "Истиклял",повозих се вметрото, даже успях да посетя Капалъто, Египетския пазар и мол Форум. Понеже съм още нова тук и нещо не ми се получава с прикачването на снимките, ще сложа линк с фотоалбума ми във Фейсбук. Приятно разглеждане:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.793739560715267.107374 … &l=60f41ba9ed

Чичек, Hug  благодаря за снимките.
Скрит текст:
Пак ме вкара във филма  Laughing Laughing LaughingТъкмо бях се примирила с мисълта, че тази година няма да ходя до любимия град и ти отново ме "разболя". Започнах да кроя планове Simple Smile

И аз благодаря! Колко ли смелост се изисква за такава снимка?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=793743910714832&set= … ba9ed&theater

# 48
 Heart Eyes Момичета, много ви благодаря! Вече кроя планове за октомври, живот и здраве. На преден план са Сапфир, Юскюдар и Кадъкьой.

# 49
...
Няма ли кой да разказва? Никой ли не е ходил скоро?
Сутринта се върнах.  Sunglasses
Разказ не знам дали ще напиша, че ме гони времето, но когато сваля снимките ще покажа поне тях.
Да си призная честно даже не ми се и снимаше.  Embarassed
Абсолютно безметежно си прекарах няколко дни в Истанбул, кръстосвайки го напред-назад.
Нямах никакви планове, а просто се мятах на някой транспорт и ... където ми видят очите.
Новото за мен беше Саръйер.

# 50
  • Варна и...духом на Босфора
 HugА такааа,разбраф язе саутийста що е,ма викам тя ще си каже.Надявам се да си прегърнала  любимия ми Саръйер и да си пила чайче там. Heart Eyes

# 51
# 52
  • Varna, Bulgaria
Мимии, нямаш право!  Laughing Heart Eyes Hug

Искам и аз така - от едното място на другото...  Mr. Green

# 53
...
Няма ли кой да разказва? Никой ли не е ходил скоро?
Сутринта се върнах.  Sunglasses
Разказ не знам дали ще напиша, че ме гони времето, но когато сваля снимките ще покажа поне тях.
Да си призная честно даже не ми се и снимаше.  Embarassed
Абсолютно безметежно си прекарах няколко дни в Истанбул, кръстосвайки го напред-назад.
Нямах никакви планове, а просто се мятах на някой транспорт и ... където ми видят очите.
Новото за мен беше Саръйер.

Ааа, Мимии,  Hugне е честно. Чакаме си разказа Simple Smile Когато можеш Simple Smile

# 54
HugА такааа,разбраф язе саутийста що е,ма викам тя ще си каже.Надявам се да си прегърнала  любимия ми Саръйер и да си пила чайче там. Heart Eyes
Редемче, прегърнах го!  Hug

Мимии, нямаш право!  Laughing Heart Eyes Hug

Искам и аз така - от едното място на другото...  Mr. Green
Хайде с мен другия път!  Heart Eyes

...
Ааа, Мимии,  Hugне е честно. Чакаме си разказа Simple Smile Когато можеш Simple Smile
Ами ... то не знам какво да разказвам... Никакви планове, никакви исторически забележителности, никакво бързане...
И това е ... не защото съм видяла всичко, а просто така ми хареса този път.  Laughing

# 55
Момичета, имам нужда от съвет/за да се чувствам спокойна, защото не зная дали правя правилния избор/. Резервирах си екскурзия с 3 нощувки чрез Караджа турс . Преглеждам им "допълнителните услуги", но ми се виждат доста по-скъпи от таксите обявени от министерството в  Турция. В същото време ме е страх дали ще се оправим сами с организацията. Моля ви дайте ми съвети,за да се справя с организацията, да не пропуснем основните забележителности, като висим по опашки за билети и все пак понеже сме трима,да не оскъпим много пътуването. Мога ли да си купя билети он-лайн? Ще ми е трудно ли да се ориентирам в обстановката/безкрайно ви се радвам на постовете, страхотно се справяте с планирането / Благодаря на всички за отделеното време!  bouquet

# 56
# 57
  • София
Здравейте отново Simple Smile
Отидохме, видяхме Истанбул и вече светът не е същия Simple Smile
Невероятно пъстър и шумен и очарователен град! Обиколихме и изядохме почти всичко, което бяхме набелязали. Някой питаше за Пиер Люти - ние бяхме по тъмно там и гледката на нощен Истанбул е неповторима. Успяхме и до аквариума да отидем. Следващият път, обаче, мисля да пропусна ТА  Peace

# 58
... Следващият път, обаче, мисля да пропусна ТА  Peace
Това е верния път!!!  Peace

# 59
  • Varna, Bulgaria

Хайде с мен другия път!  Heart Eyes

Къде и кога?!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт