Истанбул [тема 38]

• 91 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. GreenМими Тосканска,а стадиончето ми кима ли в готовност и увереност,така карталски!?

# 61
Когато и където кажеш!  Heart Eyes
А по принцип следва море.  Joy

Mr. GreenМими Тосканска,а стадиончето ми кима ли в готовност и увереност,така карталски!?
Само от автобуса го съзрях, но не разбрах колко е готово - видя ми се, че има доста за работа по него...

# 62
# 63
  • София
Искам само да попитам - понеже взех по два билета онлайн за Света София и Топкапъ. Името ми го пише и на четирите билета, но два от тях не са за мен (разбира се) - проблем ли ще е при влизането?

П.П. Била съм там много пъти, но просто водя роднина и държим да влезем без да губим време, та за първи път купувам онлайн и не съм много наясно с процедурата. hahaha

# 64
  • София
Здравейте,
 предстои ми пътуване до Истанбул и имам 2 въпросчета, ще се радвам ако някой успее да ми отговори.
 Първият е свързан с манастира Хора, дали е приключила реставрацията?
И вторият ми въпрос е дали някой е ходил  в Рибния манастир? Как се стига до там? Има ли удобен транспорт от  Лалели?

# 65
  • Варна
За Карие... Бяхме там преди повече от година. Течеше реставрация. От тогава  никой не е споделил да е приключила. Но и така има какво да се види.
Втория въпрос... не е споделяно тук, но с помощта на търсачката в нета излизат няколко пътеписа, на един автор, по темата. Ако ги прочетеш внимателно, ще намериш и адреса, и номера на автобуса. Той тръгва от Таксим, но вероятно минава близо до Лалели. Ако някой има време, би могъл да помогне да се огледа маршрута в сайта на транспорта.

Надявам се да успееш да ги посетиш и после да разкажеш за този сравнително непознат обект.

# 66
За този Рибен манастир ми се върти в главата, че Теди Зонова е ходила...

# 67
Здравейте,
 предстои ми пътуване до Истанбул и имам 2 въпросчета, ще се радвам ако някой успее да ми отговори.
 Първият е свързан с манастира Хора, дали е приключила реставрацията?
И вторият ми въпрос е дали някой е ходил  в Рибния манастир? Как се стига до там? Има ли удобен транспорт от  Лалели?
.     В Карие ходих точно преди година, заслужава си много, но имаше и затворени части.

# 68
  • София
Благодаря, момичета!
В Хора ходихме и ние преди 2 години, тогава бяхме много впечатлени, въпреки че голяма част беше затворена. Сега правя план за пътуването и ни се иска, ако са я реставрирали напълно, отново да я посетим. Ще пътуваме на 10 септември за 6-ти път. Ходили сме почти навсякъде. И сега ми е много трудно да реша къде да отидем. За Рибния манастир разбрах и аз от един пътепис днес. Досега изобщо не го бях чувала, но много ме заинтригува. Много обичам църквите на Истанбул. Преди да се влюбя в този град, не съм и подозирала колко много църкви има.

# 69
  • София
Здравейте, доколкото разбирам, има 2 аквариума в Истанбул. Кой е по-хубав или и двата си заслужава да се видят?

# 70
  • София
Здравейте, доколкото разбирам, има 2 аквариума в Истанбул. Кой е по-хубав или и двата си заслужава да се видят?

Този във Флоря (Истанбул аквариум) е по-голям, по-хубав, с много повече риби и си заслужава много повече посещението. Другият, който е в мол Форум е много по-малък, но пък има тунел през един от аквариумите. И в големия има места, където си заобиколен отвсякъде с риби, но някак не е така ефектно като да минеш през тунела и около теб да плуват акули. Simple Smile За този тунел става въпрос:

Според мен отидете в големия, а ако толкова ви остане време (и пари  Grinning), вижте и другия. Пак повтарям, че единственото му предимство е въпросния тунел, който се минава за 5 минути. Във всичко останало отстъпва многократно на Истанбул аквариум.

# 71
  • София
Много благодаря! Това ми трябваше да разбрера Simple Smile

# 72
  • София
Здравейте!
Преди броени дни се завърнах от Истанбул, бях с агенция и останах много доволна и очарована от града. Беше доста хаус и глъч, но сега, тук в София това малко ми липсва Simple Smile
Споделям с вас моето клипче в което има една малка част от многото снимки, които направих. Надявам се да ви хареса Simple Smile
Поздрави!
http://vbox7.com/play:beff6a43b0

# 73
  • София
Mira,  с коя агенция беше?

# 74
  • София
Бохемия. И двамата ни екскурзоводи също бяха много добри, много информирани и съм много доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт