Отговори
# 285
Змия, правилно ли разбирам, че тази чаша я ползваш и извън МЦ?
Диди, споко бе, гадно е чакането на хистологията  Confused

# 286
  • София
Змия, правилно ли разбирам, че тази чаша я ползваш и извън МЦ?
Не, не я ползвам извън месечния цикъл, но забелязвам промяна. Може и от ЕГН-то да е.

ПП: Ползвала съм я извън МЦ в един хотелски басейн.

# 287
  • София
Моят начин е ежедневни превръзки, от 3 месеца гледам докато съм в офиса да НЕ нося. Като съм в нас НЕ нося също.

А защо не носиш?  Rolling Eyes
Аз нося след второто раждане, но не заради вагинално течение, а заради смъкването, което имам и съпътсващите го понякога неудобства. Сега нещата сякаш се подобриха и може би мога без превръзка, но ми е по-комфортно със. Не съм имала проблеми от превръзки.

# 288
В петък ми беше биопсията, заедно с 'боцването' с ток. Днес ми се появи кафеникаво течение. Сега е период около овулацията ми, когато обичайно имам кремообразно течение. Гинеколожката каза, че не очаква да имам някакво течение заради биопсията. Не знам дали да се тревожа, да ходя ли на лекар...

# 289
  • София
В петък ми беше биопсията, заедно с 'боцването' с ток. Днес ми се появи кафеникаво течение. Сега е период около овулацията ми, когато обичайно имам кремообразно течение. Гинеколожката каза, че не очаква да имам някакво течение заради биопсията. Не знам дали да се тревожа, да ходя ли на лекар...
Да, не би трябвало да има течение заради биопсията. Ако има такова, то е веднага. От петък много време е минало досега  Rolling Eyes Според мен изчакай да видиш какво ще се случи

# 290
Защо секциото е задължително?

Идея нямам. Някой ако има, да каже. Simple Smile Това което съм чела е следното:

"Тази интервенция нарушава еластичността на тъканта на шийката, което може да създаде проблем за разкритието при вагинално раждане. Освен това се създава евентуален риск за повторна поява на атипични клетки в тази зона.
Съветът ми е жената да роди при лекарския екип или поне в същата клиника, където е била извършена конизацията."

Предполагам, че отговаря на реалността и ми звучи логично. Simple Smile
Поздрави!

# 291
Здравейте момичета с конизация съм и се присъединявам   bouquet

# 292
Vache, благодаря ти, заедно с биопсията гинеколожката ме боцна веднъж с ток и каза, че евентуалното изгаряне на 'мозайката' ще е по този начин. Мисля, че може да е заради това. Обикновено по това време на цикъла ми е овулацията и имам същото слабо течение, но сега е кафеникаво. Ако утре не се поизбистри, ще ходя да ме погледнат.

# 293
след  биопсията имах 4-5 дни  зацапване и пих вит С  3 по 3 таб и имаше резултат

# 294
  • София
И аз имах зацапване след изгарянето. Не знам доколко може да се получи от "един път" обаче.

# 295
Моят начин е ежедневни превръзки, от 3 месеца гледам докато съм в офиса да НЕ нося. Като съм в нас НЕ нося също.

А защо не носиш?  Rolling Eyes
Аз нося след второто раждане, но не заради вагинално течение, а заради смъкването, което имам и съпътсващите го понякога неудобства. Сега нещата сякаш се подобриха и може би мога без превръзка, но ми е по-комфортно със. Не съм имала проблеми от превръзки.
Никакви проблеми нямам от превръзките, ама никакви. Просто до момента не познавам жена като мен  Embarassed
А ти как си, Ваче  Hug Нещата са ОК, нали?   bouquet

# 296
Тормози ме въпросът до каква степен и изобщо има ли връзка гениталният херпес с дисплазиите и другите заболявания на маточната шийка ?

# 297
  • София
Nefertarri, добре съм  Hug Hug Hug
Обмислям какви да бъдат следващите стъпки, свързани с пластика, но си дадох малко почивка на ума.

# 298
Да, права си - здрав ум - здраво тяло Simple Smile)))
Успех на всички момичета  Hug Аз ще пиша след моята МБ  Grinning

# 299
Тормози ме въпросът до каква степен и изобщо има ли връзка гениталният херпес с дисплазиите и другите заболявания на маточната шийка ?
Освен това, че появата на херпеса е свързан със срив в имунната система, няма връзка с другите неща. Но наличието му по време на бременност е от значение за това, по какъв начин ще се извърши раждането-нормално или секцио.

Общи условия

Активация на акаунт