Поне това, че иначе голяма скука.
Навън ме е страх и го държа за качулката, днес спасих няколко падания така. Преди няколко дни не успях да спася едно падане, защото го взех за приклякане - одра брадичката малко.
, ако е сухо слагам тънка блузка с дълъг ръкав и едно яке което е пролет-есен....малко по-дебело от слуйчерт, но далеч от зимно. Надолу сме с панталон или гащеризон с подплата, на краката ако е сухо маратонки, ако е мокро гумените ботуши, но гледам са сложа дебели чорапи с тях, че все пак са си гума само отвътре. Ако е мокро отгоре слагам и гумения гащеризон, но не мисля, че той топли
много съм доволна от него...признавам си, като го купих мислех дали не си давам парите на вятъра и дали ще го сложа въобще, но тук в тези дъждовни дни го слагахме и бяхме супер. Другите деца не ги пускаха на люлки, пързалки или където и да е да седнат, а аз без проблем го слагах навсякъде и накрая преди да го кача в количката смъквах гащеризона.
Естествено ако се удари и ревне ще го вдигна, но говорим за падане с ръчички напред, което се случва често. По дупе дори не го броя за падане, а посядане
Като валя в една дълбока локва играеше и подскачаше и се спъна и падна с ръце на пред.....всичко хубаво ама яко си уми очите, че даже май си и пийна от водата
еми стана си, само му обърсах лицето
все пак локвата му беше до коленете
Не знам колко ще има файда ама е 10-тина лева и не мисля, че губя нещо. Все пак от края не Февруари активно ще контактувам с хора.
само се е поотвил и още спи....но и моята идея е, че аз ще се гърна до вечерта. Когато се събуди около два, в 18:30 когато се прибере ММ вече съм луднала и света ми е крив. Вчера даже в 13:30 се събуди, н аз съм виновна т.к. направих една чаша на сол на пода в кухнята и трябваше да пусна прахосмукачка.....нали нямаше два и реших, че няма да го събудя. Всеки момент очаквам събуждане де.....все пак заспа в 12:30 и обикновено съня му е 2 часа, но сме имали и 3 часови.
) Направо е като камък там, но не се вижда нищо. А тази нощ се буди с плач много пъти и нещо пвно го боли, но при него никога не з нам корем или зъби...
) Направо е като камък там, но не се вижда нищо. А тази нощ се буди с плач много пъти и нещо пвно го боли, но при него никога не з нам корем или зъби...
Така че, докато не излязат всички зъби аз сън не очаквам. То, като си помисли човек, че по-зле не може да е и му се показва, че не е така....
Сега е толкова крива денем, че направо едвам я изтърпявам. Заспа в 16ч., стана в 18 и до 21ч. не е спряла да реве и да се тръшка и да пищи........... Оф, пак се оплаквам, спирам. Лека вечер и спокойна нощ на всички!
А и всеки се успокоява да чуе, че не е сам
Пък ако няма същите проблеми пак се успокоява, че му е по-лесно
))
)) Ако е до 2 будения го приемам ок, но ако са повече ставам звяр и го тръшкам на ММ.
И на лицето няколко. Трудно се успокои, плака много, но май вече е по-добре, само петна са. Но поне дишахме няколко часа чист въздух. Замислям се отново за СПА хотелче другия месец, той се кефи на басейна, а ние на разнообразието, така и така не спим, поне да е на по-готино място
)
и изтръпвам всеки път
Та както си го възпиташ - някои родители не ги пускат от малки да се качват, но ние от преди прохождането го оставяхме да се катери и сега вече е страшно 
нормално спи до към 3, понякога до 3.30, в мнооого редки случаи до 4. Ако не заспи до 3 часа следобеден сън въобще не го слагам, после лудваме и двамата, но то няма за кога да спи. Като не спи сутрин си ляга най-късно в 1 за следобеден сън.
аз със сигурност спах, но съм си изключила по някое време бейби фона и нямам идея защо. Явно не е имало голям рев, щях да го чуя без бейбифон, но ми е мистерия какво е ставало 

.Иво пък има навика като му дам солета или бисквита да ги пуска около себе си на столчето и следващите дни ходи да си ги дояжда.Само ходи и си оглежда запасите по килима и из кухнята и налапва по нещо.Някой път се чудя дали не е вярна теорията,че когато дете яде странни неща му липсва нещо в организма.Много хартия яде не остана нагризано картонено нещо из къщи.Като беше с разстройство отказа храна,но яде от ронещата се мазилка на къща до която бяхме спряли количката му.Изобщо ако се предлага пюре с вкус на хартия ще има голям успех при него.