Зоната- тема 2

• 25 949
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
. Три дни имах неканени гости, вариращи между трима и четирима човека, с преспиване. Още не мога да се "събера" от преживения шок. Излишно е да казвам, че са от родата на мъжа ми...

Ъх, неприятно! Аз посрещам с удоволствие гости с преспиване, ама да не се задържат повече от 1-2 нощувки  Laughing

# 31
За снимката на Бубанка и аз страдам  Cry Времето тук е ужасно,изобщо няма смисъл да пера днес,още вчерашното пране е мокро.

# 32
  • Луната ни пази
Здравейте, момичета.   bowuu
Бубанка я видях и пак казвам, че е страхотна   bouquet
Тук е хладно, превалява,съответно ми е поспаливо.

# 33
Теб заради друго ти е поспаливо, не се прави!  Laughing

Добро утро! Главата камбана, пиянски глад и липса на цигари ме посрещнаха с отварянето на очите  Crazy

# 34
  • Другата България
 Shocked Пиянски глад? А аз мисля, че като млада майка си лягаш с детето. Thinking
И мен ме боли глава днес, не знам защо, обяснявам си го с това променливо атмосферно налягане........ #Cussing out

# 35
Мери, детето е на бабин дом. Уж мама да почине  Flutter

# 36
  • Другата България
"Уж", а? hahaha

# 37
  • Луната ни пази
Бела, сигурно си права, ама и дъжда помага  bowuu

# 38

Laughing Hug

Дойде време да си споделя. Вчера някак не исках още. Днес съм на погребение. На ММ приятел, много близък приятел. Катастрофа. Остави съпруга и 6-месечно момиченце.

# 39
Белла, съжалявам!  Hug

# 40
Животът може да бъде много гаден Sad Да почива в мир...

# 41
  • Луната ни пази
Бела,неприятни моменти са това, оставят следа у нас, запечатват се Hug

# 42
  • Другата България

Дойде време да си споделя. Вчера някак не исках още. Днес съм на погребение. На ММ приятел, много близък приятел. Катастрофа. Остави съпруга и 6-месечно момиченце.
Е, тогава те разбирам....
За пиянството. Mr. Green spoko
Съжалявам.
Много млади хора си отидоха тия дни при катастрофи, какво стана, направо някаква черна серия е започнала. По новините постоянно съобщават, или при гонки, или при несъобразена скорост, изпреварване неправилно, последно в дъжда от акванещо си някаква голяма катастрофа с 40 годишни двама загинали.....много неприятна история.

# 43
Белла,съболезнования  Hug

# 44
  • Луната ни пази
Аз друго не рзбирам (не визирам на Бела приятеля, не знам ситуацията) защо много хора си мислят, че са недисегаеми? И не, нямам предвид от закона, а от съдбата?

Общи условия

Активация на акаунт