Зоната- тема 2

• 26 233
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
На 172 см, 60- 65 кг, са идеални, МериАн . За съм 160, на 50, и съм в добра форма.

# 331
  • Другата България
И аз съм уж У форма, но искам да "сложа" поне още 5 кг.
Ама аз както казах, съм патология.

# 332
  • София
Аз пък няма да ви споделя относно килограмите.  Crossing Arms
Само ще кажа, че много се дразня на такива като Мери. Не е честно!

# 333
  • Другата България
Нямало да казва...нали те видях в ...не помня къде, какво ти е пък на теб?
Дразни се, то и аз си се дразня, да не мислиш, че ми е лесно! smile3514

# 334
Таз па Мерито! Ми и аз искам да ям и да слабея!  Crossing Arms

# 335
  • Луната ни пази
И аз искам така, ама нямаааааа Simple Smile
И вместо да си ходя цял живот гладна и дебела, си ходя сита, дебела и щастлива.   bouquet Hug

# 336
Мен ме е страх от тая диета. Не за друго, а за да не заприличам на самата Червенкова  Crazy

Joy Joy Joy Joy

Една позната я прави диетата и свали около 5кг.

# 337
  • Mediterraneo
Аз пък няма да ви споделя относно килограмите.  Crossing Arms
Само ще кажа, че много се дразня на такива като Мери. Не е честно!

Като те гледам, отстъпваш ми на калибъра  Stop И аз се дразня на не-мога-да-кача-и-грам-нищо-не-ми-се-лепи жени  Crossing Arms Ако бях на тях, хич нямаше да мрънкам, ама хич! Обаче често ги подозирам, че споделят тези си болки, за да им завиждат такива като мен  Whistling

За колекциите да си кажа- салфетки събирах дълги години. Като се зажених ги подарих на някого, дори не си спомням на кого точно. А беше колекция за завиждане. Марки събирах. Картички и календарчета- също. И тях съм раздала. Сестра ми обаче продължава да събира захарчета. Има огромна колекция, ще проверяваме в Гинес какъв е рекордът  Grinning

Някой назад спомена пъзели - вчера попаднах в един забутан антикварен магазин. Един час се отнесохме в зяпане. Ма много скъпо! Пък чудесни находки! Да не съм капо, взехме един пъзел от 1000 части; чисто нов, опакован оригинално
Втори ден го редим, бях забравила каква е тръпката- различна от тази при реденето на пъзели с Мики Маус и Уинкс  Mr. Green

# 338
Подариха на сина ми пъзел от 1000 части за рождения ден и го отложих за зимата да го редим, когато сме си повече вкъщи и ще можем да му отделим подобаващо внимание.
Тарти, твоят е страхотен с удоволствие бих го редила зимата на топличко Simple Smile

# 339
  • София
И аз имам два пъзела за редене. Чакам децата да порастнат още малко за да можем да ги редим без някой да краде части. Може би следващата зима най-после ще им дойде ред.

# 340
хич няма да си отчитам килограмите  Crossing Arms
не са ми най-перфектни, но са били с 20 повече на сегашните и е по-добре да си мълча, защото ям каквото си искам и колкото си искам
все пак, ако някъде загубя 5-6-7, няма да се връщам да ги търся

пъзелите у дома хич не се котират - всички сме нерваци, а те са доста пипкаво забавление  Joy

Стейси, ако те болят краката, нервите няма как да са добре - за това първо махни физическата болка, след това укроти нервите  Wink

# 341
О, пъзели! Обожавах ги. Имам два от 2000 части на стената. А миналата седмица помогнах на майка да сглоби някакъв 3Д пъзел дет ми избоде очите  Crazy

# 342
  • София
Май съм станала голяма нервачка, след като пъзел от 500 части ме потриса, пък камо ли повече.
А и нямам удобно място, на което да редя и това също би усложнило евентуален опит.

# 343
И аз съм нервачка, абсурд да седна да редя пъзели.
По едно време бях започнала гоблен - отказах се, учех се уж и да плета - пак се отказах. Хващат ме всички нерви, вместо да се успокоявам. Най - много от пипкавите неща мразя да режа нещо.

# 344
  • София
Сиси, аз пък имам няколко ушити гоблена, което е много нетипично за мен. Покрай баба ми стана работата, защото това беше нейното хоби. Сега, когато нея вече я няма, поне имам много неща, останали ми като спомен от нея. А гоблените ни са от най-хубавите - вилерови (който шие, знае за какво става дума).

Общи условия

Активация на акаунт