Зоната- тема 2

• 25 953
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Луната ни пази
Буби, Честит рожден ден! Бъди здрава, честита, щастлива и усмихната! 40 е страхотна възраст и ехееееее, къде е тя, не е минал и една трета от живота.   bouquet
Бъни, аз питах за годината, защото не видях минуса пред градусите.

# 676
  • София
Здравейте момчета.шест работни дни не е човешко това.чакаме си бебенце много хубавооо.

# 677
  • Оптимист по принуда
Бубанка, да си жива и здрава  Hug Поздрав в мой стил
Скрит текст:

Sisi, стискам палчета  Hug

# 678
  • Другата България
+ честит рожден ден на мен!

не съм си признавала подобно нещо във форума от години, но днес съм щастлива и горда, 40 г. си заслужават Simple Smile
Shocked newsm51 newsm74 newsm59  cook  party023 +0 Tada

Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена, много късмет в живота и сбъдване на всички мечти!
И един специален букет от мен, много се надявам да получиш...нещо подобно от...нещо подобно Embarassed Wink
http://prikachi.com/images.php?images/12/8348012n.jpg

# 679
  • Euskal Herria
Бубанка, честит рожден ден!
Скрит текст:

Снощи излизахме с приятели, изкарахме до малките часове. Гледаме да наваксаме за всичко пропуснато, докато ни няма тук.

# 680
йе! точно това и правя, ще си поживея! започнах годината с нещо, което мислех, че е хубаво, но в крайна сметка не се оказа точно такова. преди няколко слязох от въртележката и се чувствам отново спокойна и  доволна Simple Smile
благодаря за пожеланията!

# 681
преди няколко слязох от въртележката и се чувствам отново спокойна и  доволна Simple Smile

Те така те харесвам  Hug

# 682
белла, не мога да си намеря емотиконите на мобилната или по_скоро не мог а да ги подкарам, но току_що спечели една прегръдка от мен Simple Smile

# 683
  • Другата България
Въртележката ни държи У форма, Бубани.

# 684
  • Euskal Herria
Абе няма лошо, стига центробежната сила да не ни метне нейде.

Писах и в темата за тази възраст - чувствам се добре на тези години, не искам да съм на 20.  Wink  Надявам се да кажа същото и за 50-те  Grinning.

# 685
  • HH
Добро утро от Гьотинген.

Бубанке, надявам се приемаш поздравления с малко закъснение. Бъди здрава.

Като стана дума за това, кой на колко се чувства, напоследък имам усещането, че съм на 70 години. Като стана сутрин винаги съм схваната. Вечер като се прибера всичко ме боли. За нервите ми не ми се говори.

# 686
Кате, не си ли помисляла за по-дълга почивка?  Hug

# 687
  • Луната ни пази
Абе няма лошо, стига центробежната сила да не ни метне нейде.

Писах и в темата за тази възраст - чувствам се добре на тези години, не искам да съм на 20.  Wink  Надявам се да кажа същото и за 50-те  Grinning.
В интерес на истината и аз се чувствам страхотно на тази възраст (нямам 40 все още, но съм по- близо до тях, отколкото до 30те). И аз не искам отново на 20, сега поглеждам на нещата под различен ъгъл.   bouquet

# 688
  • HH
Бела, върнах се от 3 седмична почивка преди две седмици. Мислех да почивам пак по Коледа, но няма да издържа толкова. Това постоянно ходене насам натам в началото ми изглеждаше вълнуващо, а сега ми е направо гадно. Тъкмо свикнеш някъде и то стане време да се връщаш. И като добавим и стреса преди и по време на самия ивент, става пълна каша. Губя тотална представа за времето, не знам кой ден е.  Crazy

# 689
Аз малко ти завиждам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт