От коя възглавница сте доволни?

• 88 815
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Наистина добър въпрос! В Стани богат това ще е въпрос за един милион Simple Smile  (добронамерена шега).
Силно зависи в каква поза спиш и телосложението какво е. Дали ще ти е удобна възгавница зависи и от матрака.

Както казах, имам възглавници за един магазин (дунапрен, мемори пяна, мемори пяна на парчета, силикон, с гелове от едната страна, памучни, вата някаква, със изрязани форми, равни......най-скъпата е към 300 лв, най-евтината 15) докато открих моята, която не е нито една от целия куп. Явно на мен са ми удобни възглавници, които са средно високи и в които главата ми не пропада. Моята, която ми е удобна, е пълна с вълна и струва 60 лв..

Това е  наистина одговор за един милион! Simple Smile

Не знам къкво е "ценено"  на времето беше мемори пяна,сега силикон гелове. Наистина къкво е не знае никой (аз мислим)
Имам 53кг,аз като бяж малък обичах много да спим на повече възглавници,сега претпочитам ниско али не много. Боя се да мемори пяна не бъде много низък,али с мойта тежина не знам Bowtie
С матрака имам още проблеми,не знам кой да бъде.

Едно знам за сигурно,цената не означава качество...

# 241
Нали Дормео бяха фалирали?
Появяват се пак на пазара. Аз толкова се ентусиазирах, че поръчах две възглавници. Обаче размерът им е 70/80. Някой ползва ли такъв размер възглавница?

# 242
Здравейте, от известно време сутрин имам болки във врата. Възглавницата ми е ясно, че е за смяна, но към кои да се насоча. Тези с мемори ме спарват, едни такива уж ортопедични със странна форма - повдигнати на врата също не са ми удобни, имаме и с вълна, но се степва много бързо. Искаме да сменим и матрака и възглавниците, готови сме да дадем повече пари, но да е качествена. Къде и каква да гледам?

# 243
  • София
Ние спим на латексовите на Екон. Доволни сме.

# 244
  • Русе
Латексови те не са ли твърди?

# 245
  • София
В сравнение с обикновена възглавница - да, но пък много добре придържат врата и главата. Поне за мен това е идеалната възглавница. На детето купихме от CUCLO, които се водят най-качествените детски възглавници. Също е от латекс.

# 246
В кои физически магазини в София има голям избор на възглавници?
Икея ги отхвърля, поредната скъпа в възглавница , която стои неизползвана.
Имам проблем с врата и няма за кога да отглагам покупката на нова.

# 247
В кои физически магазини в София има голям избор на възглавници?
Икея ги отхвърля, поредната скъпа в възглавница , която стои неизползвана.
Имам проблем с врата и няма за кога да отглагам покупката на нова.
Латексови на Екон:
https://matraciekon.bg/distributori/sofia/
В "Дом хармония" има прилични.

# 248
  • София
На мен тази ми е страшно удобна
https://jysk.bg/spalnya/vuzglavnici/specialni-vuzglavnici/vzglav … na-35x50x11-riska
Та в jysk има избор и цени разни.

На мен твърдите възглавници ми засилват болките, тази, като легна по гръб и си я дръпна чак до под началото на рамената и ме отпуска и мога да спя.
Моите болки не идват от матраци и възглавници, но тази ме облекчава.

# 249
Ползваме wellpur, искаме да ги подмени, но не ги намаляват.
Можете ли да сравните с тази?

# 250
  • София
Нямам идея, само тази съм ползвала, погледнах да видя, но ми излизат няколоwellpurнякои намалени.

# 251
Търся препоръка за възглавница - ортопедична, твърда и висока.
ММ ходи в Еником и не хареса нищо. Имам една стара, която я пенсионирах. На ММ му била удобна.
Купувана е от Еником, ровиха в компютъра и може би е била Нани. Но вече не я предлагали.

# 252
Търся препоръка за възглавница - ортопедична, твърда и висока.
ММ ходи в Еником и не хареса нищо. Имам една стара, която я пенсионирах. На ММ му била удобна.
Купувана е от Еником, ровиха в компютъра и може би е била Нани. Но вече не я предлагали.
Тази ползвам в момента:
https://dilios.bg/vazglavnitsa-natural-50-70

# 253
  • София
Да се оплача... Понеже съм голям фен на латексовите възгланици, от 15 години спя на такава от ЕКОН и сега, поради смяна на матрака, реших да сменя и възглавниците. Поръчах си пак същите... Качеството е тотално различно - по-меки, височината, която трябва да е 12 см, я измерих с рулетка и е 10 см. Сега се чудя как да ги връщам, писах мейл, звънях по телефон - никакъв отговор.
Не поръчвайте от Екон!
Та, сега съм в търсене на възглавница, защото и матратът ми е различен. Пробвах мемори пяна, но нещо не ме кефи да ми мърда под главата... Sad
Чудя се, дали да не взема патешки пух?....

Общи условия

Активация на акаунт