Гримиране - идеи и техники (Тема № 62)

• 77 083
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Бих споменала продуктите на Сефора - някои сенки за очи, матовите течни червила за устни, бронзърите, сигурно изпускам нещо.

Единичната сянка на Лореал - Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude.

Каквото съм пробвала от Wycon  Peace

# 121
Бих споменала продуктите на Сефора - някои сенки за очи, матовите течни червила за устни, бронзърите, сигурно изпускам нещо.

Единичната сянка на Лореал - Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude.

Каквото съм пробвала от Wycon  Peace

Напълно подкрепям, както и продуктите за очи, а и не само на Кико.

# 122
Gevestra, ако партито не е минало вече, от 2та грима този на Taylor Swift би се възприел от повече хора като ретро, особено допълнен от подобна прическа.
Благодаря, и аз това направих, стори ми се по-приемливо и лесно за изпълнение.

Искате ли да споделите вашите фаворити които като цена са много приемливи?

Чудесна идея наистина. Това са нещата, които аз считам за достъпни и ползвам:
nyx jumbo eye pencil milk
zoeva GRAPHIC EYES + eyeliner
kiko cream crush eyeshadow
kiko cream eyeshadow stick
rimmel scandaleyes retro glam mascara
l'oreal color riche mono eyeshadow
maybelline master sculpt contour - dark варианта
Чела съм, че ружовете на Буржоа са много добри, наумила съм си да ги пробвам.

# 123
Не пиша тук, но с удоволствие чета!
По темата се включвам, за да споделя за последната си находка: червило на H&M. Изключително! Наситен цвят, прилична трайност, комфортно нанасяне и текстура. Имам червила на Шанел, Диор, Ланком, ЕЛ. Това ми е фаворит за момента и мисля да се запася с поне още едно. Работата ми налага постоянно да говоря, при което каквото и червило да нанеса, изчезва за половин час, а устните ми са сухи и дехидратирани. С това червило подобен дискомфорт не усещам.   Heart Eyes

# 124
  • София
Предварително да помоля за извинение, Алена, аз не виждам разлика в грима ти от снимките от уикенда и тази, която си качила като примерен офис грим. Ама никаква разлика, освен, че за офисния грим си с обеци... Иначе самият грим е страхотен, толкова свеж и така добре ти стои!
Иначе за работа доста обръщам внимание на гримирането. ПРеподавател съм и съм забелязала, че като се "наглася" (т.е. гримирам и облека с прличен добър вкус) студентите мнооого внимателно слушат какво им говоря и четат за всеки следващ път, защото се притесняват, че ще ги изпитвам. ПРавила съм експеримент с групи, на които по принцип не водя часове. Като ходя при тях негримирана и облечена като студентка и по-някак си не отразяват учебния материал. Дет се вика направо , както си седя неделя вечер вкъщи съм ходила на работа за тази цел  Crazy Така че си имат значение гримът и облеклото в различните професии, в които се работи с хора. Също пък в БАН като имам работа, въобще не върви да отида гримирана и с красиви дрехи. Там колкото по-занемарен отиде човек, толкова повече не му правят мизерии...
Иамам сенки предимно от масовите дрогерии. Накрая си купих КЕт ай на Ту фейсд. Като цяло от светлите тонове очаквах повее. Въобще не са плътни. Тъмните обаче са много добри. Само че като трайност и ефект ги сравнявам с кръглите четворки на Флормар.
Имам проблем с моливите за очи и очните линии. Не бих казала, че ми е точно паднал клепачът. Някак си очите ми са много големии кожата над тях от дете си ми е една някак малко захлупва линията над горните мигли. БЕз да се свлича във външния ъгъл. Почти цялото око захлупва. И естествено там ми се отпечатват моливите и очната линия... И все трябва да следя и да поправям през деня... Има ли някой с решение на този проблем моля?

# 125
  • София
Моите бюджетни любимци са молив за устни на Буржоа цвят 11, слагам го на цели устни над балсам и много ми харесва.  Simple Smile
Другият ми бюджетен любимец е многофункционалния молив на Никс. Ползвам го за водната линия на окото за отваряне на погледа и над горната устна за повече обем. Страхотен.  Heart Eyes

# 126
По темата се включвам, за да споделя за последната си находка: червило на H&M. Изключително! Наситен цвят, прилична трайност, комфортно нанасяне и текстура. Имам червила на Шанел, Диор, Ланком, ЕЛ. Това ми е фаворит за момента и мисля да се запася с поне още едно. /....../ устните ми са сухи и дехидратирани. С това червило подобен дискомфорт не усещам.   Heart Eyes
Elian заинтригува ме. Би ли написала, от коя точно серия на H&M е червилото (по спомен имаше няколко)?

# 127
Моите бюджетни любимци са молив за устни на Буржоа цвят 11, слагам го на цели устни над балсам и много ми харесва.  Simple Smile
Другият ми бюджетен любимец е многофункционалния молив на Никс. Ползвам го за водната линия на окото за отваряне на погледа и над горната устна за повече обем. Страхотен.  Heart Eyes
Като каза бюджетни любимци и молив за устни, няма как да не се сетя за моливите за устни на Есенс.  newsm76

Предварително да помоля за извинение, Алена, аз не виждам разлика в грима ти от снимките от уикенда и тази, която си качила като примерен офис грим. Ама никаква разлика, освен, че за офисния грим си с обеци... Иначе самият грим е страхотен, толкова свеж и така добре ти стои!

Ако говориш за снимките на предната страница аз разбрах, че не е офисен, а уикендски грим  Mr. Green

# 128
Имам проблем с моливите за очи и очните линии. Не бих казала, че ми е точно паднал клепачът. Някак си очите ми са много големии кожата над тях от дете си ми е една някак малко захлупва линията над горните мигли. БЕз да се свлича във външния ъгъл. Почти цялото око захлупва. И естествено там ми се отпечатват моливите и очната линия... И все трябва да следя и да поправям през деня... Има ли някой с решение на този проблем моля?

Пробвала ли си с очните линии, които са тип "маркер" (аз така им казвам Laughing) Golden Rose Precision Liner е много евтин вариант, като за проба - към 5-6 лева някъде мисля, че беше  Thinking По принцип съм фен на класическата очна линия, но в твоя случай мисля, че ще е ок. Единствения минус за мен е, че изглежда малко пепеляво, като буквално нарисувано с маркер, но пък е много лесна за нанасяне и не се размазва (по мои наблюдения). И ако ти хареса, има много други варианти на други марки, разбира се. Давам тази за пример като икономичен вариант за проба Simple Smile

# 129
По темата се включвам, за да споделя за последната си находка: червило на H&M. Изключително! Наситен цвят, прилична трайност, комфортно нанасяне и текстура. Имам червила на Шанел, Диор, Ланком, ЕЛ. Това ми е фаворит за момента и мисля да се запася с поне още едно. /....../ устните ми са сухи и дехидратирани. С това червило подобен дискомфорт не усещам.   Heart Eyes
Elian заинтригува ме. Би ли написала, от коя точно серия на H&M е червилото (по спомен имаше няколко)?

Figs, нямам идея каква серия са, но в момента само тя е заредена. Около 20 различни цвята, гилзата е в бяло и златно. Ето това намирам в нета https://www.google.bg/search?q=H%26M++lipstick+cream+chestnut&am … GVQRM4ZXoHwvTM%3A
Моето е Cream Chestnut, 300. 17 лв.

# 130
Мерси Elian  Ориентирах се, ще го погледна   bouquet

# 131
  • София
Благодаря за предложението. Точно от този маркер даже имам един неразпечатан. Пак ми се отпечатва и размазва към средата на деня. Клепачът ми някак започва да влажнее и за това. Ако обаче взеа тънка мокра четка и си направя очна линия с черни сенки, не се размазва. Не че става бавно, напротив, еднакво бързо е. Обаче ме домързява да вадя, четки, сенки, течност за мокрене... А и ако не се гримирам вкъщи е неудобно.

# 132
  • гр. София
Пролет, а слагаш ли база на клепача? Аз ти препоръчвам 24 часовата на MAC.

# 133
От бюджетните любимци на челна позиция в моята класация е кафявата четворка сенки на Флормар. Страхотни цветове и пигментация. Купих ги след мнение на kopche (сега чета внимателно  всяко нейно мнение  Wink ). Вече единия цвят съм го издълбала до дъно.

# 134
  • София
Шоколадче, ползвала ли си базите на ТФ и мислиш ли, че тази на МАС е по-добра?

Аз напоследък гледам доста клипчета, най-вече на Карли и Жаклин Хил, и много ми харесва тъмното червило на Карли, примерно в ето този клип: https://www.youtube.com/watch?v=TbQribnXNQI
Никога не съм носила толкова наситен цвят, но на очите нося много неутрален и ненатрапчив грим и мисля, че ще стои добре. Ако ме насочите към конкретен цвят и марка ще ми е по-лесно, защото много трудно избирам червило сама  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт