90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 921
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Nederland
Привет, любима банда! Hug

Тинки, благодарности за темата и успех в твоите дела! Надявам се всичко да е наред при теб! Hug

Макар и с голямо закъснение честити да са отминалите рожденни дни на Мина, Лулумбичка, дъщеричката на Вангоби! Hug

Ирина, знаех си,че ще чукнеш 30 кг. на финала! Още веднъж браво! Hug Може ли да споделиш как сваляше през трите цикъла на тази врътка? Успех и с другото решение, щом сте двама страшно няма! Wink Ще се подкрепяте и ще успеете!  bouquet

Вили, честито християнче! Да ви жива и здрава!  Hug

Гени, абсолютно нормални неща се случват при теб, не се притеснявай. При мен с всяка следваща врътка нещата, от които качвах и свалях се променяха. Само от плодовете винаги съм била на минус, другите групи винаги са ме изненадвали. Четох някъде, че на 6 месеца организма променя начина, по който усвоява храните. Но и в обясненията на Зейра също ома много логика! (благодаря ти,  Зейра Hug). Просто се следи сега през първият цикъл и за нататък ще знаеш кое как е. От опит мога да кажа,че при мен сладък обяд и солена въгл. вечеря ми донесоха плюс.
Иииии честито за шестицата! Hug Целувки на малката ученичка! Heart Eyes

Радвам се да видя отново Лия и ПетяБГ! Hug

Илианка, аз бях на плодове в неделя, винаги следвам луната! Но бях на почивка няколко дни и не съм чела темата! Ама да знаеш,че си имаш едно другарче винаги за лунните фази! Hug

Иринита, Мими,Лаура, и аз реших да започна с няколко четворки от днес. Но не мога да пропусна пълнолунието в неделя и затова втората ми четворка ще бъде без варивата за да може в неделя да съм на плодове. Wink Успех на всички ни в постигане на желаните цели! Hug

Пепиии, приятна ваканция, забрави за кантара тези дни! Wink Ти си толкова съвестна и сериозна,че после за нула време ще оправиш последствията ако има такива! Hug

Специални поздрави на нашите сериозни момчета - Курдов, Милен и Лъчо (който май пак изчезна! Wink) И на Васко ако ни чете! Hug

Извинявайте,че не споменавам всички, но все по-трудно ми става да следя темата!Но да си знаете,че мислено съм с вас! Hug

# 16
И аз чаках, чаках снимки....но много ме боли стомаха и май ще лягам, но преди това ще изпия още един спазмалгон... Sick
И ако пак не мине ....не знам как ще заспя? newsm78
Тинки, чеде!  bouquet Къде изчезна хубаво момиче, кажи една думичка, върви ли врътката, свърши ли...??
От утре ще пътувам, затова ще ви наглеждам по-рядко....ще се върна чак на първи септември, но от телефона ще ви наглеждам hahaha

# 17
  • В светлината на слънцето
Сним-ки! Сним-ки! Сним-ки!  Popcorn  newsm08

# 18
Fifi Brindacier  Hug

# 19
  • Габрово
Тинки,благодаря,наистина драсни два реда Hug
Вилянка,Вилняла,Видяла и както там може да те прекръстим,моля те,чакам снимки.Честито християнче!
Аз днес ...нямам думи.За първи път от години,не само от началото на диетата,а от много години насам,се НАПЛЮСКАХ   БЕЗРАЗБОРНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО...такова нещо не съм правила,не зная защо го направих,да,много ми се струпва с дядото,но не е  за първи път( не се оправдавам,но е много тегаво да обясняваш по 1000 пъти,не преувеличавам,едно и също нещо и да ти правят сякаш на инат)Не се понасям днес.Реве ми се от яд,че осъзнавам,че това не е решение.Сякаш насила някой ме накара да ям солени ядки,сладки,да се тъпча....но всичко е за моя з..ник.Ще се взема в ръце.
Говорехте за стрии.Двете бременностти съм качвала по около 30 кг.Не съм се мазала с нещо специално-с обикновен вазелин.Нямам стрии,отслабвах бързо( за има -няма месец се връщах на нормалните килограми),явно е до натура.
Много ми е тъжно и скапано.Утре ще съм по-добре,обещавам!
Лека нощ Hug Hug

# 20
  • Русе
Илианка много, много гуш ти изпращам... кофти моментите отминават...Не ти е лесно, знам.... Hug  Hug  Hug
Аз за стрии ползвах на Мустела, до 2 я месец,  Grinning , полсе толкова кофти взе да мирише, че я подарих...с нищо не съм се мазала, нямам стрии, явно е до кожа, но активно спортувах преди забременяването..  Flutter
Хайде лекинка  Heart Eyes

# 21
Цоп и аз в новата тема. Grinning
Тинки, точна  както винаги.  bouquet
Аз не съм писала отдавна, но тайничко си ви чета. Rolling Eyes При мен нищо интересно,освен излишни килограми,които по никакъв начин не искат да си ходят. Naughty Какво ли не опитах,но не и не. Цял месец си разхождам нагоре-надолу 2 кг. и това е. И аз като Курдов замислям 1 режимна четворка  и воден на пълнолунието.Ако и след тях няма резултат не знам какво ще правя.
Вили, честита ви християнка! Успях да видя снимката, страхотни сте цялото семейство! Hug
Гени,честито за 6-цата.Пожелавам ти с лекота да я задържиш.
Ирина, не мога да не те поздравя за страхотния резултат който си постигнала - 30 кг. си е направо рекорд. newsm20
Имах и още много неща да пиша ,но забравих. newsm78
Лека вечер! Hug Hug Hug

# 22
Илянка и аз съм така....колкото по нервно ми е толкова повече плюскам, но миличка дядото не разбира....той не ти прави напук....именно за това го гледа човек ....иначе децата му щяха да си скъсат нервите, ако трябваше и на него по 1000 пъти да обясняват и на работа да ходят....той ако е с всичкия си ще изпълнява всяка дума на такава хубава, работлива и талантлива мацка като теб  Simple Smile това е тежкия кръст на службата....ГАДОРИЯ....но трябва да сме силни, ти си желязно момиче Hug Hug Hug

# 23
  • Габрово
Жулиете, Hug и аз те прегръщам,благодаря!!!
Мими,зная,но ето днес се размазах ,той е добричък по принцип,но ми идва в повече понякога.А и никога преди не съм се тъпкала при нервно напрежение.За всяко нещо има първи път,нали?

# 24
  • Бургас
Илианка, chef-виртуоз  Hug, има такива тежки моменти, и аз  съм изяждала "света" в  момент на криза, но недей да се натоварваш психически и от това  Naughty За днес хер Николай ти е достатъчен.
Помисли си, че утре няма да е така, всичко минава, и най-вече си мисли за нас, които много, много те Hug Hug Hug Heart Eyes

# 25
Жулиете, Hug и аз те прегръщам,благодаря!!!
Мими,зная,но ето днес се размазах ,той е добричък по принцип,но ми идва в повече понякога.А и никога преди не съм се тъпкала при нервно напрежение.За всяко нещо има първи път,нали?
М за омазването хич не си го слагай....ти можеш да си го позволиш Hug Hug Hug Я удари и едно бяло вино....!!! За дадото, ти си знаеш най добре как да се справяш с тежките ситуации.... Hug Hug Hug
Лека нощ!

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:33 от mimi.7299

# 26
ili-ana  Hug Heart Eyes Hug, човек понякога има нужда от разтоварване- никой не е от желязо. Всичко ще си дойде на мястото, не си го слагай на сърце!  bouquet

# 27
  • Targovishte
Илиана  Hug мислено съм с теб и те подкрепям. Има и такива моменти, не си го слагай на сърце. Дори и тенджерите под налягане си имат клапа през която да изпускат. Човекът не е от желязо.  Hug Hug Hug

Лека нощ на всички  Hug  bouquet Hug

П.  П.  Вилянка, ако сложиш снимки не бързай да ги махаш, моля. Ще умръ от любопитство  Hug Hug

# 28
  • Калифорния, САЩ
    Илианка, силно те прегръщам, мила,  Hug Hug Hug Hug Hug и на мен ми е мнооого нервно и притеснено, но от неизвестното предстояще. Тази седмица ще бъде мноооого тежка, дано успявам да влизам и слагам кафенца!

# 29
Ир а аз не спя, боли ме стомах....
Чувствам тежест...а как ще изкарам утре, мрън ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт