90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • Калифорния, САЩ
Ир а аз не спя, боли ме стомах....
Чувствам тежест...а как ще изкарам утре, мрън ooooh!

Ако е стомах - сода за хляб и ПОСЛЕ малко вода.
   Може и жлъчка да е (понякога стомашната и жлъчната болка се бъркат), НО ШПА ми помага в аткъв случай.

Дано се оправиш по-бързо!  Hug Hug Hug

# 31
Леле чак на трета страница запис от мен  ooooh!
Тинки   bouquet

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 18:33 от Виляна 81

# 32
  • Калифорния, САЩ
   Виле, първите две снимки не се виждат. И да знаеш - взимам щерка ти за снаха, тук имах друга кандидатка, но майка ѝ нещо се покри  Wink Hug Hug Hug

ААААА, виждат се , сорри!

# 33
Да Ирка не се виждаха-оправих ги  Peace
Взимаш я, ако зетят дойде да живее в Бг, иначе не я давам  Mr. Green
Тя държавата ще се е оправила, докато пораснат малките  hahaha

Курдов ще те чакат снимките, във ФБ ще кача също, но ми трябва малко време  ooooh!
Напоследък дните ми летят  Thinking

# 34
  • Калифорния, САЩ
Тя държавата ще се е оправила, докато пораснат малките  hahaha

Дай Боже!

Абе те си знаят, може по това време и на Луната да се живее, кой знае  Wink.

Прекрасни сте, а ти изглеждаш ЗАШЕМЕТЯВАЩО!

Моят мънък се събуди (спа от 1.45 до 3.15  само ) и ме дрънка за парка. Ще ходим, няма как. Лека нощ на всички, дано Мимката да спи без болка!  Hug

# 35
Хайде Ирка приятна разходка на вас, целувки на малкия,аз......отивам да гушкам възглавницата  smile3524

# 36
  • София
Добро утро Hug
Виляна, много сте хубави всички, а малката принцеса е разкошна с тези очи, чак съжалих, че син ми е много голям Grinning а ти какви крачета изкара Hug
Мими, как е стомаха, дано ти е минал?
Илианка, душице вдигни главата, усещаш ли колко позитивна енергия ти пращаме Heart Eyes. Има такива моменти, даже и нищо да не се е случило човек понякога се чувства зле.
Ир, дано бързо и успешно мине и при вас тежката седмица Hug
Днес - 300 гр.  от зеления фасул, за днес:
З: сини сливи;
О и В - хляб със салата, много се чудя за сладка вечеря, но до сега все ми носи + та май ще я прескоча.
Още един килограм и ще видя 7 на кантара, нямам търпение да поиграя танца на радостта Mr. Green
Прекрасен да е деня ви  bouquet

# 37
  • Targovishte
Добро утро , банда   bouquet

ВИЛЯНКА  Hug Приказно красиви сте. Браво. А снимката с малката християнка направо ми се запечата в мозъка. Много е хубава, пу, пу. И фотографа заслужава поздравления. А за теб - красива, стройна, сияйна, очарователна... Не са празни приказки! Заслужавало си е всяко усилие с режима. Дано все така да сте!

ИРКА
  Hug  Hug Благодаря за кафето и ти пожелавам по-леко да мине тази трудна седмица   bouquet

МИМИ
  Hug Hug Как си тази сутрин, дано са отминали болките. И вкъщи големите синове и жена ми се изпонатръшкаха от някакво стомашно неразположение (тъщата, тъста, шурея, шуренайката и техните деца също), засега аз и малката удържаме фронта. Дано всичко при теб е наред  Praynig

Днес: плодов - моно банани  Naughty

Приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 38
Привет-мривет! Вчера надникнах рано сутринта и след това цял ден работа...пък днес вече и нова тема! Ха да е честита, много минуси да отчитате тук!

За вчера моят плодов беше нещо такова - 2 банана, 2 ябълки, 2 круши, 1 голяма салата вечерта, сурови ядки микс. Водата ми беше малко... Днес ще поправя тази грешка, още от сега съм жадна като ламя... Слизам на закуска и след това пак катерене на Царевец.  Mr. Green Утре ще съм в Казанлък, това е единственият хотел по маршрута, където има кантар в стаята, ще видя контролно какво показва.  newsm78

Тинки  Hug
Ир Пак суперски кафета, днес май ще смогна за утайката, заедно с другите редовни ранобудници.  Crazy
Извинявам се на всички останали, нямам време да ви изчета, евентуално следобед ще се включа. Много  Hug и желая прекрасен ден!!!   bouquet

# 39
Добро утро!
Почти не съм спала, болката отпусна, но кто цяло се чувствам подута като балон, който всеки момент ще гръмне и имам страшна тежест.....незнам от храната ли се обърка нещо или е вирус, но нямам друго неразположение! Мрън, мрън....
Не знам и какво да ям.....не ми се хапва нищо! Sad.........и май по добре днес и да не ям.... Sad
Видях снимките.....Вили страхотни сте, ти си страшна красаица с тази чудесна рокля, а малката е все едно принцеса русокоса извадена от приказките....браво!  bouquet  bouquet
Всички останали от тържеството са сладури и половина...???
Хубав ден!!

# 40
Добро утро!!
Виляна, много хубави снимки   bouquet с малката сте големи красавици  Hug
Днес:
З - банан и кафе
О - яхния от елда и грах + салата
В - диня

# 41
Илияна  Hug Щом е еднократно не се обвинявай, нищо страшно не е станало все пак Simple Smile
Вилияна, честита ти християнка! Много сте хубави  Heart Eyes
Лаура, много обичам да те чета  Hug С това активно ежедневие и кантарите по пътя си научила  hahaha
Мими, ти ходила ли си на Гастроентеролог? Хубаво е да знаеш какво точно те боли.
Курдов, дано поне теб те пропусне гадният вирус, а на роднините бързо да им минава! Мий си ръцете често. Не знам късмет или от това, но аз никога не съм карала чревен вирус.

Хубав ден и много минуси на всички!

# 42
 За темата и всички вас bouquet

# 43

Добро утро от мен  Heart Eyes Успешен ден на всички, които са на работа, приятна почивка на всички, които са в отпуск като мен.

После ще вляза пак да пиша, че сега излизам. Прекрасен ден   bouquet

# 44
Добро утро.
Струпаха ми се малко задачки, но ви наглеждам по диагонал.
Спрях се пред компа защото не мога да не кажа това ..Боооже какво красиво дете..Вилянка и ти изглеждаш супер, но дъщеря ти е като елфка Hug

Общи условия

Активация на акаунт