90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 918
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома
Добро утро и от мен, заведох ученичката, взех душ, направих си кафенце и какво да видя, Вилииии, много сте хубави, но малката, леле малка принцеска, с тези зелени очички голям бонбон е Hug Hug Hug
Хайде сега да се отчета, естесвено очаквания плюс, 7-цата се завърна в дома ми #2gunfire #Cussing out Тия скапани ВГХ, защо така стана, миналата врътка съм имала по килограм надолу, а сега без плюс не минава #2gunfire Днес +300гр, или точно 70оки hahaha Joy
Днес плодчета, изядох един хлебен банан да ме държи до обед и мисля да си хапна една хубава салатка на обед, айсберг. Тази врътка започнах по-стриктно да спазвам грамажите, но пък съм и по-склонна към експерименти. Ще видя от салатката утре как ще е hahaha
Илианка, желая ти един лек и усмихнат ден днес Hug Не се ядосвай, не обръщай толкова внимание и това е. Понякога и само това, че сме на майната си, н и изнервя по някакъв начин и имаме тежки моменти, ама няма да се даваме я Hug
Мими, дано стомаха е минал и пътуването е леко Hug
Мимс, ти как си, как върви pregnant
Лек и усмихнат ден от мен, допивам си кафенцето и отивам да джурна един "норвежки хляб" hahaha Joy

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 10:02 от Genni

# 46
  • Бургас
Добро утро!!!

Както никога отворих темата по-раничко днес и.....загубих ума и дума от красота!
Вилянка, Ваная е слънчев ангел! Прекрасно дете! Баткото е един малък пич, таткото ... Blush
А теб, красавице, те  Hug за това, че семейството ти изглежда така. Това е основно твоя заслуга, защото колкото и красив да е човек, ако не живее в хармония, няма как да изглежда по този начин.  Браво за това, с колко любов и вкус е подбран всеки един детайл от облеклото ви, и вие сияете! Heart Eyes
Стискам палци , за това, което трябва да се случи от днес на обяд. Само свирни кога да ги пусна Laughing

Ирка, благодаря за сутрешното кафенце и стискам палци всичко да се нареди по възможно най-добрия начин!
Мими, дано днес да си по-добре!
vangobi, още малко и ще я видиш тази седмица! Хората шестички виждат, че на теб една седмица ли ще ти се опре  Wink
Unforgotten, пак ме улучи с цветовете около кафето Hug
Илиянка, как си chef-че? Явно заради луната ли, какво ли, седмицата е напрегнатичка и ни навява тъжни и депресивни мисли. Ще мине и това Heart Eyes

И сега отчет: Вчерашния ден - режимен от четворчицата, която решихме да врътнем с Мими.
Кантарев тази сутрин показа същото както вчера, което е супер, като се има предвид, че съм след воден. Явно и тренировката си казва думата.
Менюто за днес го писах снощи.

На всички много  Hug и много усмивки.

# 47
  • Габрово
Иринита,как само ме усмихна ти с това обръщение Simple Smile  HugВече съм наред
Мими,и вино имаше .Най-лошото е,че специално отидох до Лидл да си купя солените ядки и шоколад,и халва #2gunfire (добре,че не изядох всичко-шоколадът не е отварян,от халвата гризнах,но ядкитеееее),защото аз имам само сурови бадеми вкъщи.И като отворих дума за Лидл,да ви покажа какво снимах там  hahaha

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11891 … a&oe=5678CA2E

Заната,Курдов,Ирка,Гени,Мимс, Hug много ви благодаря!
Вангоби,усетих мила,как да не усетих,толкова много хора ми пратихте положителна енергия и ето днес всичко е наред.
Ирка,и аз те прегръщам,дано седмицата мине по-леко Hug Hug Hug
Виляна,изумителни сте и двете с малката Принцеса-елегантни,красиви,сияете  Hug

Още веднъж да ви благодаря,приятели!Невероятни хора сте!Щастлива съм ,че съм тук с вас.  bouquet
Днес закуската беше круши.За обяд мисля свинско със зеле,че не съм яла от месеци.Вечерята ще е плодова.И аз съм подута,Мими,ще се опитам с плодови вечери да видя как ще е.Не че ми влияе на задържането на водата де.
Ох,че ферман стана.
Лек ден и  Hug

# 48
Добре утро,
Илиянка Hug. И аз съм го правила това, да ме гони глад и да ида специално да си купя„ Че държах шкафовете нарочно празни. Спокойно, един път ти се е случило, и ти си човек.
Вили, голяма красавица  Heart Eyes. Искам и аз такова  hahaha Hug
Гени, скоро пак 6 ще видиш  Hug. Сега може да е на приливи и отливи преди да задържиш.
Светле, ти кога се връщаш? Скоро и аз мога да ви пращам такива снимки  hahaha

# 49
  • София
виляна,  прекрасни сте!  Hug
илиана, прати го някъде това "намаление" - в централата им.  Laughing
Хубаво е, че настроението ти е нагоре. така и килцата стават по-лесно надолу!
мими - да оздравяваш бързо!

Жени, може ли линк към грамажите за които говориш? Има ли по-сериозен ефект, като мериш порциите?
Лаура 84 - казанлъшките кантари - най-ниско  показващи да са! Браво за ходенето!
вангоби - и аз съм в тестяния ден, но мисла да съм на салата и филия и ще прескоча сладкото
В предната тема гледах снимката на сьомга- замислих се дали не трябва да махна салатата от вечерята при мен?

Да ви споделя -  тази врътка съм много нещастна. Първо, последния плодов отсланах само 200 грама - досета съм отслабвала минимум 400 на плодов,  на протеинов задържах / при положение че съм била на риба, от която иначе отслабвам / и вчера за капак аз изпуснах положението и доядох боб в 22,30!  ooooh! Днес съм яко нагоре, върнах две четворки назад....И за капак ми е тежко.Е, оплаках се.

# 50
  • У дома
Стаси, ами щом искаш едно такова, хайдеее пожелавам ти го newsm30 Айде дано да си дойде пак 6-чката, надявам се днес след плодовия ще стане работата.
Илианка, радвам се че всичко е наред днес, всеки има кофти моменти Hug За цената ще падна, ама и тук съм ги виждала такива "хуморески" hahaha Joy
Енита, за кой път правиш режима, аз също първата и тази врътка ми е мнооого различна. Как си с водата, колко имаш да сваляш я дай малко инфо, колко кг си и колко имаш да сваляш. Последните се свалят много трудно нали знаеш. Ето ти линка, Тамара ни го сподели и сега гледам да си се придържам стриктно към него: http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=805
Като цяло само белтъците не са много големи количества, но пък салатата е на корем hahaha Joy

# 51
Здравейте  Hug

Вилянка, много красота, много нещо. babydust7 Аз като мъжка майка искам да отбележа, че и мъжката част изглежда чудесно. с две ръце подкрепям казаното от Irinita , страхотно семейство сте! Забравих- newsm10 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мими, мила  doctor , дано вече си по-добре!  Heart Eyes

Илианка,  Hug и аз вчера направих плодова вечеря с грозде (поомазах нещата напоследък  Embarassed), днес резултатът не е много впечатляващ, но поне спрях с качването. Смятам до петък да хапвам режимен обяд и плодова вечеря, че в петък ще пътувам и трябва да не съм като балон.

Genni , не се кахъри-щом веднъж е надникнала 6-чката, много скоро смело ще се показва на кантара. Hug

Ир, страхотно кафенце  Heart Eyes

Аз днес съм на ВХ и вчера си спретнах много лесно (мързеливо  Laughing) ястие- нарязах тиквички (имах една голяма тиквичка, но домашна и не ми се изхвърляше) и домати на шайби, поръсих ги със сол, олио и малко чесън, завити с фолио ги опекох във фурната за около час- изглежда страхотно. Като ги опитам днес с хубаво хлебче ще споделя мнение. Довечера-круши hahaha

Приятен слънчев ден на всички   bouquet

# 52
Добро утро  Hug
Днес белтъци и съм -200 от вчера  Peace
з-сини сливи
о-салата+сирене, ФПХ
в-същото без хляба

vangobi крачетата фотото отдолу-нагоре е направил снимката и само крака се виждат  Crazy но по принцип съм и 167 има крак  Peace
Курдов,vangobi,Мими,Тамара,Гени,Иринита, Илианка,Стаси,Енита, Заната   огромно благодаря
Мими дано отминава по-бързо  Hug
Иринита на обяд за около 30 мин на интервю съм, чакам да ми звъннат за часа, но около обяд ще е  Peace
Илианка огромно  Hug за теб
Стаси що не го направиш морско такова  hahaha

# 53
  • Габрово
Стаси,да ,съвсем съзнателно си ги купих,даже подтичвах на връщане Joy бързах да се прибера,че да започна голямото угощение.Пък пакета е 500 грама,да съм изяла 100-150-не зная,но има още много.Какво да го правя newsm78 ще ме изкуши пак,а съм от Габрово-как да го изхвърля,пари са давани  Laughing
Енита,Гени,много се смях.Сутринта ходих да пазарувам и го видях,помислих че ще се усетят и ще го махнат.Снимах го в 5 часа на второто ми ходене за лакомствата-цял ден е стояла така табелата и не издържах,извадих телефона и хоп .Така ме изгледа една служителка,която подреждаше наблизо,но не се засили да види защо аджеба съм си завряла телефона в табелата  Joy
Заната,така ще направя и аз-плодови вечери няколко дни.
Виляна Hug

# 54
Гени, Вили, ама къде ме пратихте вие  hahaha
Енита, не махай салата при солена вечеря, нали за ВГХ вечеря става въпрос?
Илиянка, същата работа и аз. Палих колата в една студена, зимна вечер, че ме подгони глада за тесто и сладко, но аз си изядох почти всичко. То бяха пълнозърнести гевречета (много обичам), локум, чипс  hahaha

# 55
  • В светлината на слънцето
Вили, прекрасни сте, а Ваная е невероятен бонбон, истинска красавица!  Hug

# 56
  • София

Енита, за кой път правиш режима, аз също първата и тази врътка ми е мнооого различна. Как си с водата, колко имаш да сваляш я дай малко инфо, колко кг си и колко имаш да сваляш. Последните се свалят много трудно нали знаеш. Ето ти линка, Тамара ни го сподели и сега гледам да си се придържам стриктно към него: http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=805
Като цяло само белтъците не са много големи количества, но пък салатата е на корем hahaha Joy

Благодаря, прегледах бегло, но довечера  ще си извадя грамажите на списък и ще се опитам да се придължам към тях - наистина не съм се придържала  към грамажи. Имам да свалям около 6 кг до теглото , което искам. 152 см височина, 61 кг тегло в моментар 45 години.
Пия около 2 литра вода - никога под товау понякога 2,200 л.
Правя режима за втори път, първият беше преди 1,5 години  свалих около 3 кг, но, откакто ви чета си установих основната грешка - не съм спадвала ранния час на вечерята, а това е важно.

# 57
  • У дома
Тамара, в последните два плодови много ми се вие свят, кажи от какво става така, беше обеснявала на една друга дама от какво може да е, вода пия доста, досега съм изпила около 1,8л менюто досега е: З - 1банан и кафе, сега хапнах и голяма салатка (само айсберг) един изцеден лимон, сусам и слънчогледови семки, общо около 40гр, изпечени на сух тиган. Засега малко по-добре, но преди да ям направо бях като замаяна, миналият плодов бях още по-зле, и хапнах блокче ЧШ, бях с малката и направо се завалях и ме хвана шубето да не направя някоя беля да изплаша дребното. Направо недоумявам, нищо ми нямаше преди newsm78
Ако и някой друг е имал подобен проблем нека сподели какво прави Hug
Енита, късните вечери са проблем, алкохола също, вода пиеш достатъчно, така че това е ок. Салатите не се пропускат, може да хапнеш мноого малко от режимното ти за деня, примерно две хапки риба, или пиле в белтъчен, ноооо голямаааа салата Peace
За всички новички, хубаво е да се теглите всеки ден, виждате от кое качвате и от кое не, така може да си коригирате менютата и да се стремите да хапвате от това, което ви носи минуси Peace

# 58
  • София
Жени, аз не съм Тамара и не разбирам много от режима, но преди време правех лятото по 10 дни на плодове- според мен отва е от падането на кръвната захар. Моят съвет би бил да хапваш плодове с повече захарност- грозде например. Когато бях само на плодове, се спасявах с малко мед, но тук в плодовите дни това не е разрешено.

# 59
  • Бургас
Да се отчета и аз.  Heart Eyes
След вчерашната сладко-солена вечеря нямам плюс.  Flutter
Днес плодове - банан, праскови и грозде.
Умирам от глава днес, спукаха ме от работа. Пфф  Tired
Виляна, прекрасни сте !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт