90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 971
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
mimi.7299 , стискам палци бързо да се оправиш  Flowers Four Leaf Clover

Виляна, прекрасни сте !  newsm51

Днес ВГХ:
З. диня
2-ра З. банан
О и В. ще го карам на марети. Не е най-здравословния избор за храна , но нямах време да си готвя , а и честно , не ми се занимава. Някакъв мързел ме е хванал Grinning Не пропускам и салата. А за вечеря и РЧШ.
Предстои ми 2 дни почивка на Банско и после два дни Велинград Мисля на Банско да не съм режимна , пък ще видим какви ще са последиците.
Хубав ден момичета и момчета!  Hug

# 61
Привет и от мен ! Внимателно ви чета и ви се радвам , но не можах да се сдържа да не се разпиша като видях ангелчето на Вилянка! Разкошни сте , млади , усмихнати и във форма ! Мъничката е изящна като бижу - да е жива и здрава и много да ви радва !
Изгарящата замина на море , а мислехме да почваме 2-ра врътка на 29.08., та да съвпадат плодовите с луната . Аз съм на линия , ако четеш и не си променила плановете - с теб съм !

Иначе в почивката съм варирала 1-2 кг от най-ниското достигнато тегло , така че съм доволна от режима , няма връщане на кг., ако се спазват правилата в почивката.

Целувки и прегръдки на всички и до събота ... когато стартирам новите 3 месеца режим и ще съм с вас всеки ден !

# 62
Хеййй здравейте  Hug
Исках само да поздравя "старите муцуни", дано все още ме помните.
Мернах нещо за плодовите вечери. Аз обожавам плодове, но нямам никакво движение - по цял ден съм седнала или вечер легнала. Та плодовите вечери ми носеха много + + + + + + + Simple Smile От завършването на режима преди около  3 месеца и никакво смесване, НИКАКВО - съм с  + 4 кг.
Е не е чак толкова ужасно де  Mr. Green Само да подчертая аз обичам сладките плодове - манго и смокини (не смесвах плодовете също), но и не контролирах количествата - ядях по 1 - 1.5 кг всяка вечер.

Та ако нямаш движение многото плодове не се отразяват много добре на фигурата  Sunglasses

# 63
  • У дома
Леле току що ядох грозде и ще Sick Вече незнам какво да ям, бананите са ми хлебни, ягодите тотално са ми писнали, малини и къпини трябва да дам 50лв за едно ядене, за да се заситя и няма да ги дам, ще ме извинят, нектарините са Sick Общо взето нещо се поизчерпах, май ще започвам цитрусите, то се е видяло.
Перфини, ама как да не те помним, само ти и Стаси сте ми в категорията, където ядем с килограмите плодове hahaha Joy Ти как си, вече контролираш ли сладкото, нали не правиш омазване Naughty

# 64
Гени Не си спомням какво точно съм писала преди, но в плодов ден последно ще ти падне кръвната захар ,че да посягаш към шоколад.
СОЛ-направи си хубава голяма салата ,сипи си сол, някоя друга маслинка и повече няма да имаш проблеми...главата си залагам!
Иначе много причини може да има за замайване по време на плодов ден-всички плодове и някой зеленчуци съдържат алкохол/аз лично съм се опивала от диня/,повечето плодове са диуретици може да докарат ниско кръвно+ повече движение и  предвид топлото време нищо чудно и да колабира някой и заради липсата на натрии.
Не случайно ядките са разрешени в плодовия ден  и това не е с цел да не се чувстваме гладни ,а за да набавим натрии на организма  ,без който сме гола вода -ще падаме като круши  по улицата.Много хора отричат солта и се вманиачават да я избягват максимално ,но всъщност без сол не бихме били живи а липсата на натрии води до нарушения в усвояването на въглехидратите---съответно не само не се отслабва ами и нищо чудно да се надебелее.
Затова ако не консумираш ядки спокойно можеш да си овкусиш както си му е реда една хубава салата.Аз така си изкарах плодовите през цялата диета и почивка и мисля че въобще не ми се е отразило на свалените килограми,замайване никога не съм имала  а съм с 60-90 кръвно.Ставало  ми 3 пъти лошо  от как пазя 90 дневната но от други експерименти лично мои.

perfinniРадвам се да те видя-напълно си права за плодовите вечери! Hug

# 65
Genni Вече всичко е под контрол /освен мангото и смокините / Embarassed. Ще те изненадам, но вече не ям толкова сладко, дори понякога като си приготвям нещо 200гр ми се виждат напълно достатъчни, чак се чудя как до преди няколко месеца съм стигала до килограм  Grinning
Taмara  Hug аз също много се радвам да те "видя".Още не си изгубила търпение да помагаш с напътствия и съвети, за което   bouquet

# 66
  • У дома
Тамара, благодаря за включването Hug Днес хапнах малко слънчогледови ядки в салатата и сусам, но него не го броя hahaha Мисля довечера да си направя пак салатка, много вкусно ми беше днес. Май си права само плодове, аз избягвам ядките, че когато ги ям минусите са по-малки, но виж, били важни Rolling Eyes  а и да питам, като хапваш салати, ядеш ли плод между О и В? Или пак три пъти хапваш?

# 67
  • София
Виляна 81, хич не ме баламосвай с фотографа я погледни какъв крак изкара. Аз да ти кажа съм леко обременена ММ все  краката гледа:ooooh: ама какво да правиш едни крака други друго, кой каквото го влече Mr. Green
Илианка, много се смях на снимката, не мислех че и там допускат такива грешки. Тук в Калфланд е редовно на един уж намален чай бяха забравили да сложат десетична запетая и струваше 95 лева Joy
Unforgotten`feeling`f, грабвам разкошното кафе и сядам да уча, а така ми се спи днес ooooh!
Irinita, Hug Heart Eyes
Genni,  и аз мисля, че е от кръвната захар, сега като се замисля, май не случайно вечерята е сладка, за да не страда организма на следващия ден. При мен това не е проблем, защото аз сладко не обичам и само, когато съм неразположена търся и хапвам, както и сега докато съм на диетата, но то е насила и не ми носи удоволствие, но виж ти ако си го ядеш и организма си го търси Hug
Лаура, забравила съм аз, че пътуваш и се притесних, че си ни изоставила.  bouquet
Само да ви кажа какво гадно нещо хапнах на обяд, понеже седнахме с ММ на едно кафе дето правят хот-дог и аз какво, какво та си взех препечена питка само със зеле. Зелето беше като картон и едва преглъщах Sick та нямам търпение да дойде 18 часа и да си хапна домашна салата с хляб Mr. Green

# 68
 bye привет на всички
от утре започвам режима, имам малко за махане но ме дразни
обратно на всички аз лятото качвам килограми
зимата ми е много по-лесно
Не съм чела от около 100 теми  Simple Smile
Пожелавам успех на всички, на себе си най-вече  Sunglasses

# 69
Ей ме на пак, този път съм ви прочела.  Mr. Green Обядвах салата зеле, маруля, морков и други зелении, ФПХ и адана кебап на скара. За вечеря ще е пак нещо с месце, ще видим. Закуската беше диня.  Grinning

Виляна Не че не си го знаеш, но и аз да се включа в хора - прелестно изглеждаш!  Heart Eyes
Фифи Аз няма да съкращавам нищо, карам стандартните четворки, но е хубаво с компания.  Wink
Много  Hug на Ир, mimi.7299 и ili-ana за кураж и бързо отминаване на грижите от всякакъв сорт.
Петя рррррррррррр Е, отпусни се, после пак ще завъртиш някоя и друга плодова вечеря и всичко ще е ок! Ходене из планината също помага за неутрализиране на ефекта от угаждането.  Peace
izgariashtata Приятна почивка, гарнирана с морски дарове!  Crazy
mims11 Просто почти никъде в хотелите няма кантари, та затова ги знам наизуст.  Joy
Енита Ех, какви са тези минорни настроения - да вземеш да се стягаш и скоро ще гониш манекенките в темата по мерки и теглилки. Хайде, горе главата!  Hug Следващият път, като ти се прияде нещо не когато му е времето, си представи как пак похабяваш собствените си усилия - малко самоуважение трябва тук!  Peace
gattaca Браво, чудно звучи положението при теб!  Party Аз ще пристигна в Пловдив баш когато започваш новата врътка,
Скрит текст:
щях да ти предложа да ходим на гофрети на 30-и, ама няма да става.   Thinking
perfinni Да, движение му е майката, кросчета по крайречната алея, колело до Липник, абе измисли си нещо. Дълги разходи с бърза крачка също стават, центърът при вас е страхотен за целта!  Hug
vangobi Ей сега отивам да изкатеря хълма Света Гора, да преслушам новата панорамна площадка, че имам свободен следобед. Иначе през повечето време от задължения покрай туристите не ми остава възможност да направя каквото и да е за себе си, включително да следя темата.  Sad

Успех на всички нови!   bouquet

# 70
  • Русе
Хелоууу,
Вилянкаа, пак ще кажа прекрасно семейство!! Бонбонка е уникална, баткото не отстъпва..Браво! Много да сте щастливи!!
gattaca,  не почвахте ли с izgariashtata(на която пожелавам прекрасно изкарване на моренцето) , na 31.08??  Laughing Така съм запомнила, нали все помня таквиз неща..може и да бъркам..  Mr. Green
Илианка, много се радвам, че днес си по-добре..  Heart Eyes  Heart Eyes
perfinni, радвам се да те видя, ти не беше ли от РусЙе?  Laughing
ЛаураHug , ти от къде знаеш за Липник? а? ааа  Laughing  Heart Eyes
vangobi,  какво учиш ти?? Wink
Аз след варивца -100  Flutter ,
Вчера след белтъчен бях +300 Shocked  Охх, ....
днес вгх,з-диня и кафе, о-питки с лютеница, в-сладка-баклаваа и шоко, разбира се   Mr. Green
Хайде до после! Crazy

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 17:22 от Juliette14

# 71
Лаура , слънце ,

Скрит текст:
ама ти все в неделя идваш , когато ми е ден за скиторене из планините, дано някой ден да дойдеш в по делничен ден или поне в събота да си направим срещичка, а пък ако ни се падне и гофрета дей , ще е супер ! В Гърция ли си всъщност или друг хълм имаш предвид ? Да споделя , че тази неделя съвсем случайно посетих Ресиловски манастир , не съм виждала по красива църква , ако имаш път нататък , мини - заслужава си !

# 72
  • София
Juliette14,
Скрит текст:
Записах интензивен курс английски, безработна съм от един месец и установих, че куцо, кьораво и сакато дето работа предлага иска сертификат да имаш. И се боря сега като прасе с тиква. Акъла ми залинял или по - скоро мислим за 1001 други неща и бавно стават нещата Mr. Green

# 73
  • Русе
Juliette14,
Скрит текст:
Записах интензивен курс английски, безработна съм от един месец и установих, че куцо, кьораво и сакато дето работа предлага иска сертификат да имаш. И се боря сега като прасе с тиква. Акъла ми залинял или по - скоро мислим за 1001 други неща и бавно стават нещата Mr. Green
Joy  ... Ааааа, ок, така е, права си, стискам палци бързо да се справиш....  Crazy  Heart Eyes

# 74
Здравейтеее момичета и момчета Hug Днес съм на плодов, досега съм яла 1 ябълка и грозде Sunglasses
Утре мисля да хапна супа топчета, може ли, не може ли, исках да попитам Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт