90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 983
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Targovishte
Eхо банда   bouquet

Днес не само съм железен, ами направо стомано-бетон  hahaha hahaha Изядох 5 малки нюню банана и сега за вечеря два огромни, тях ги купих от СВА и на бележката пише 480 грама  Embarassed Няма само ГЕНИ да яде с килограми, я  hahaha

Стомахът ми е пълен догоре, но чувствам глад, ОГРОМЕН ГЛАД  #Cussing out След малко ще си направя и чайче, да го излъжа, но няма да се дам  Naughty

ИНКА2001, ПЕРФИНИ  Hug Hug Hug Радвам се да ви "видя"

МИМИ  Hug как си ?

# 76
Така благодаря за стиснатите палчета  Hug
Мина добре, оттук нататък.....чакам да се обадят от ЧР и да кажат резултат  Peace
Не им стана приятно, че имам резервация за почивка, те искат от 07.09 новият човек да започне работа, пък аз тогава съм на море  Mr. Green
Не си го слагам много на сърце, ако е писано ще стане  Peace
Гааааатака  Hug
Перфини радвам се, че се разписа, и че контролираш приема на сладко  Hug
Лулумбе,Sunny Sky, Лаура,Жулиетче огромно благодаря, вие всичките ме накарахте да се  Blush
Вангоби  различни хора-различни идеали са казали старите хора hahaha

# 77
ТИНКИ  Hug Hug Hug Пак се погрижи за нас, благодаря   bouquet Ама драсни два реда, де - как си, как я караш и пр. каквото се сетиш   bouquet

Здравейте, добре съм, добре я крам. Бх сватбарка на много добра приятелка. Иначе ми е нервно покрай работата и всъщи и рядко ми остава врее, кантара ме ядосва, но поне см-трите не мърдат Crossing Arms Липсвате м.
чЕтА ви с по едно около.
Ако имам 100 грешки- от клавиатурата е #2gunfire

# 78
bye привет на всички
от утре започвам режима, имам малко за махане но ме дразни
обратно на всички аз лятото качвам килограми
зимата ми е много по-лесно
Не съм чела от около 100 теми  Simple Smile
Пожелавам успех на всички, на себе си най-вече  Sunglasses
Ин радвам се да те видя. Нямаш за махане, ама успеха . Аз имам и трябва да се стегна, че лесно се давам.
п.с. някой може ли да ме посъветва какъв лаптоп да си купя, че моя сдаде багажа newsm78

# 79
  • Targovishte
ТИНКИ  Hug Hug Hug Аз ползвам Леново и съм много доволен. НО! - ако ти се счупи някой чарколак много трудно се намират и са доста скъпи частите. Синът ми също е с леново и си счупи пантата. Поръчахме от чужбина за 48 долара плюс 24 долара доставка и я чакаме вече втора седмица. Така че сама си прецени   bouquet

ДОПИСВАМ: Мисля че ЛЪЧКО беше спец по компютрите

# 80
kimbell1  може супа ,но без фиде и ориз На какво ще прилича по този начин  на вкус не знам

# 81
GenniДа по 3 та и по 4 пъти съм яла. Салатите са много по ниско калорични от плодовете  не се притеснявай колко и по колко пъти ядеш такива.
Скрит текст:
Ядки и аз не съм яла не само защото резултата и при мен  е + от тях ами и защото не мога да ги понасям сурови,затова си слагах хубав зехтин по една ч .л ,4-5 маслини и сол.
Това си е лично моя интерпретация и съм го правила на моя глава но по мои прости сметки като сложа черта резултата е същия.
По отношение на солта плодовите дни са ми били винаги по трудни от колкото водния ден защото изпитвах ужасяваща нужда от сол, когато и да съм опитвала да карам на плодове-накрая просто се примирих и реших че тялото ми надали е толкова глупаво да иска нещо толкова просто като сол/не храна а сол/ ако не му е нужно за нещо.

ТинкиИмам Тошиба,Самсунг и ASUS най доволна съм от ASUS най много ядове брах с Тошибата .

# 82
Тинкито след много нервен ден и чакане на мц СМЕСИ НА ВЕЧЕРЯ И СЕГА Е КАТО БРЕМЕННА ХЛЕБАРКА Crossing Arms Rolling Eyes
мОЯТ ЛАПТОП БЕШЕ ТОШИБА. чЕСТНО КАЗАНО нямах проблеми, работеше си, но батерията "умря" и почна да се самоиключва на моменти и все пак е 4 годишен реших че му е време Сега съм харесала асус и дел и се чудя още.  newsm78

# 83
  • Nederland
Привет, банда! Hug

Вили, чудесни сте цялото семейство, но малкото християнче е направо бонбон! Много красиво име има и й отива! Hug А ти си чудна фиданка! Успех с работата! Hug

Илианка, радвам се,че днес се чувстваш по-добре!  Hug
Скрит текст:
Недей да се чувстваш виновна в такива ситуации, всички имаме моменти на слабост! А по-малкото зло в такива случаи е да посегнеш към нещо за ядене, отколкото към цигарите! Зная,че ти си ги отказала отдавна и то успешно, но все пак.
Сега ще се отърколят 3 месеца и после ваканция! Нека това да те крепи! Hug

Мими, дано се чувстваш по-добре вече!  Hug Защо не пробваш известно време да хапваш по лъжичка сусамов тахан сутрин на гладно? Мисля,че Сави го беше препоръчала като мехлем за стомаха.

Инка,Перфини, добре завърнали се! Hug

Инка, успех с новата врътка! Ти си желязна! Hug

Перфини, е как ги качи тези 4 кг. само на разделно хранене? Въглехидратите ли преобладаваха в менюто ти?

Кимбъл, през зимата често правя режимна пилешка супа - много зеленчуци и нарязано сварено пилешко месо, правя я гъстичка и е идеална! Не виждам защо да не стане и във вариант с топчета. Пробвай!

Лаура, приятна разходка! Hug

Аз днес изкарах един режимен ден на варива, с най-голямо неудоволствие! Confused Не са моята храна и дано утре да нямам голям минус от тях,че ще се гръмна.
о: салата от всякакви зелениии,домат,чушка,нахут и маслини; в: картофено пюре, задушен спанак (доста, вместо салата).
За утре мисля салата и хляб за обяд и нещо сладко за вечеря, не знам още какво.

Тинки, от мен един глас за DELL!

# 84
правя питка с брашно от лимец но в нея има яйца маслини и кисело мляко та питам за въглехидратен обяд става ли или не

# 85
правя питка с брашно от лимец но в нея има яйца маслини и кисело мляко та питам за въглехидратен обяд става ли или не
ne ne това. Това се води солено тесто но нее постно. Такива не са разрешени в режима.

# 86
tinki_15 благодаря

# 87
tinki_15Именно и при мен най първо батерията умря  и това стана на втория месец след като го купихме ,след това видеокартата което си е равностойно на тотал щета .
 Асуса го окъпах на първия месец след като го купих ама оцеля по тоя случай по прочетох тук там и много ги хвалят по причина че  са едни от лидерите производители на  дъна на компютри и са факири в това отношение --то реално за лаптоп друго важно няма ...Понеже беше в гаранция го занесох в оторизиран сервиз посочен в гаранционната карта, от тях също съм много доволна .

# 88
Здравейте дружки...
Поздрав от Арката на свободата

А режима пълно мазало, след 2 дни влизам в спасяващи четворки !

# 89
Тинки, моят е Дел. Изключително съм доволна, смених му батерията на втората година, тази вече е на 3 и също сдава багажа. Не бих си сменила машинката ако само батерията е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт