90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
perfinni Аз те помня. Много се радвам, че нещата при теб са добре. И 4кг. плюс при теб са нищо, сигурна съм, че изглеждаш добре. Важното е да си здрава! Успех и всичко най-най ти пожелавам и занапред.  Hug
Виляна Прекрасни сте, имаш страхотно семейство, пу пу, целувки за малката принцеска. Wink
Илиана  Hug
Курдов Ти си знаеш, че понякога мони плодовите са по-трудни. Наливай сега чая, пък утре ще си хапнеш нещо вкусно и засищащо.  Wink

При мен днес не по план се получи цял въглехидратен. На обяд си хапнах вкусно вкусно хляб и зеленчуци. И после като ми се приспа, съм задрямала и като се събудих, реших, че ще правя сладка вечеря, а и то си беше време вече, все пак 16.00ч.  Joy Мислех белтъчини за вечеря, ама не се получи. Здраве да е! По принцип избягвам да хапвам един и същ тип храна на О и В, но карай един ден да се надяваме да не е проблем (в почивка съм).
Междудругото да споделя едно наблюдение. Направи ми впечатление, че докато бях на 90ДД никога не ми се доспиваше следобяда, докато сега в "почивка" се случва, не че има значение, просто да кажа какво съм забелязала ...

Така ... от следобяда се опитвам да допиша този отговор, то стана време за лягане вече.  hahaha
Още ми е тежко от сладката вечеря в 16 часа, изядох един цял черен шоколад.  Embarassed

Фифи Ако имаш голям минус от варивата, няма нужда да се гърмиш.  hahaha Знам, знам, неволна грешка. Само минуси са ни в главата. Grinning
Искам да ти кажа, че помня твои думи как си свалила килограми с много месеци в "почивен режим". Аз сега се опитвам нещо такова да сътворя, ти ми даде стимул в началото, така че благодаря за споделянето. За момента съм доволна.  Wink

П.П: Сега си го сметнах точно. Значи за 4 месеца и половина "режим почивка" съм -10кг. (от 13.04 до сега)  newsm44

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 21:56 от jpg

# 91
Божеее, Тинкито и Инка се появили.... Hug Hug Hug
Тинколина ти нали беше почнала наново режима, или се бъркам? newsm78
Благодаря на всички за съчувствието, стомаха днес не боли, остана само тежест!
Не посмях да ям варива, както беше по план, защото снощи бях адски подута, щях да гръмна и ако се бях наяла  с газообразуващи храни проблемът щеше да се зъдалбочи.....нямах ориз да сготвя за по път, картофи не ям Sick
Хайде ще ви оставям, че от телефона трудно се пише Simple Smile, ще ви чета обаче и наглеждам Joy

# 92
Мими Патладжаните май са си тежка храна ?! newsm78 Аз установих, че на мен май не ми понасят много много ...
Може и да бъркам, не знам, но се радвам, че си вече по-добре.  Hug

# 93
Понеже утре няма да мога да се включа преди вечерта, ще напиша менюто:
З: ябълки
О: 3 кюфтета + салата + ФПХ
В: една купичка супа топчета + половин чаша кисело мляко
Ще видим как ще я приготвя тази супа, но толкова ми се е доялоооо Embarassed Embarassed
Приятна вечер на всички!  Hug Peace

# 94
Мими Патладжаните май са си тежка храна ?! newsm78 Аз установих, че на мен май не ми понасят много много ...
Може и да бъркам, не знам, но се радвам, че си вече по-добре.  Hug
jpg БЛАГОДАРЯ и аз си мисля, че съчетанието тахан, патладжан и чесън не ми се отразява добре Sick, предния път като ядох такова нещо....имах страшен дрисок Embarassed, а снощи пробождащи болки в стомаха!
Затова и не смея да пробвам предложението на Фифи за тахан нагладно сутрин, макар, че и аз съм чувала, че помага за гастрит, който аз имам в изобилие.... hahaha

# 95
Мими и мен тахана ме праща в WC-то, но аз по принцип нямам нужда от допълнителна помощ за там.
kimbell1 Тия топчета месо ли са ?  newsm78 Ако да, нямат място на едно хранене с кисело мляко.  Naughty

# 96
  • Targovishte
ПЕТЯ РРРРРРРРРРР  Hug Hug ГРЕЕШ, браво  Hug Hug

JPG  Hug Омагьосах се направо тука с едни Magic mоments - само това имам тука. Радвам ти се за Десятката   bouquet

МИМИ  Hug радвам се че си по-добре   bouquet

# 97
Тинкито след много нервен ден и чакане на мц СМЕСИ НА ВЕЧЕРЯ И СЕГА Е КАТО БРЕМЕННА ХЛЕБАРКА Crossing Arms Rolling Eyes
мОЯТ ЛАПТОП БЕШЕ ТОШИБА. чЕСТНО КАЗАНО нямах проблеми, работеше си, но батерията "умря" и почна да се самоиключва на моменти и все пак е 4 годишен реших че му е време Сега съм харесала асус и дел и се чудя още.  newsm78
Тинки, шеста година почти направи моя Acer. Батерията обаче ми излезна, че е заминала и то тази зима-пролет беше, вече не държи хич без кабел. Ама аз си го държа основно на кабел и не ме бърка. Както се държи моя хубавец на 6 години (да си кажа, че никога не е преинсталиран и го тормозя много, рестартирам го рядко и т.н.), така на 2г. се държат на мои приятели Тошиби-те. Сестра ми е с Asus, също е много приличен.
Инка Hug, успех с врътката.

И аз ядох днес печен патладжан, печени тиквички, печени чушки, сурови чушки, сурова тиквичка, рукола, домати, варен карфиол, варено броколи, варени моркови. А кажете от какво ми се поду стомаха и ме боли сега  Crossing Arms. А, и сигурно съм изяла към 3кг най-малко  hahaha

# 98
Жулиет, права си , мила - на 31 ви е старта , няма по- разсеян човек от мен ...благодаря ти! Лягам си , и аз съм с болки в корема като Мими вчера, но ...от леща! Да не видя повече ! Лека нощ!

# 99
  • Русе
Жулиет, права си , мила - на 31 ви е старта , няма по- разсеян човек от мен ...благодаря ти! Лягам си , и аз съм с болки в корема като Мими вчера, но ...от леща! Да не видя повече ! Лека нощ!
За нищо.. Hug
За лещата, пробвай с еспумизан, ако имаш...  Wink
 Да допиша, ние сме с Toshiba Satellite, от 7 години.. #Crazy , никакви проблеми....
jpg , браво за " почивните" кг ..Wink
Пете, страхотна , зареждаща снимка!
Хайде лека и мека... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 23:02 от Juliette14

# 100
  • Nederland
jpg, мечтая си аз тук за минус след варивата и гледай какво сътворих! Joy Joy Joy
Много добре се движиш с минусите през почивката! Все така да бъде ти желая! Hug
Като са повечко излишните кг. е по-лесно, после вече борбата е безмилостно жестока! Wink Мен напоследък не ме слуша много кантара,но ще видим кой кого!

Пепииии, чудна си!  Hug Не я бях чувала Арката на свободата, но потърсих сега в интернет  повече информация. Толкова много красоти имаме в БГ,че е трудно човек да ги обиколи всичките макар,че аз доста съм пътувала из цялата страна. Но си я отбелязвам  за посещение! Wink

jpg,Мими, и на мен не ми понася добре патладжана, а така да го обичам! Sad Все имам големи плюсове от него, явно не го обработвам добре.

Кимбъл, избери кое ти се яде повече - супата топчета или киселото мляко! Wink

Хайде лека,че след малко Ирка ще сервира кафенцето!  Hug

# 101
Курдов  Благодаря! Hug
Juliette14 Благодаря! Hug
Фифи Благодаря!  Hug Сигурна съм, че в битката с кантара, победата ще е твоя.  Wink
Да, за който започва от повече килограми, свалянето е по-лесно. А и режима е идеален за хора с повече мазнини!
gattaca Да ти пожелая от сега успех с новата врътка, ама май ще трябва да те подсетим пак като дойде деня.  Wink

# 102
  • Targovishte
Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 103
  • В светлината на слънцето
Ах, Петето...  Heart Eyes
Тинки, с две ръце и два крака - HP. Първият ми изкара 7 лета при зверско ползване, сега пак съм с такъв. Peace
Днес пак много работа, много нещо. Confused

# 104
Такамммм...за вечеря салата с домати, краставици, печена чушка, малко маруля + свинска пържолка, не беше никак мазничка, много добра.  Crazy

Juliette14 Не че съм ходила в лесопарка, ама работата ми е да знам.  Mr. Green
gattaca
Скрит текст:
Аз като погледнах по-добре, то даже неделя ми е ден за варива, не за ВГХ... Нищо, по-натам пак ще се обаждам. Не съм в Гърция, а в Търново - на Света Гора е местният университет, а са направили нова панорамна площадка там с гледка към Царевец, супер е!  Party
Фифи Благодаря, беше приятна, пък и след обилния обяд имах нужда от раздвижване - 300 стъпала до горе и после слизане обратно - дойде ми дюшеш!
jpg Ехеееее, в почивка 10 кг надолу! Браво на теб!   bouquet

Лекинка, че утре съм цял ден на педали, да видим какво ще предложи казанлъшка околия за ден варива...  hahaha

Много  Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт