FEAR The Walking Dead

• 57 098
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Много добро. Май ни намекват нещо  Mr. Green

# 436
Cafelate, де ги тез красоти? Грозник до грозника наредени. Човек няма с какво да си оплакне очите.

# 437
Много добро. Май ни намекват нещо  Mr. Green

Трети сезон с нови герои.  Laughing

# 438
Да ти кажа нямам против  tooth
Дано се оправят иначе няма да оцелеят. Половината ще станат нечия закуска, обяд или вечеря.
Ще ми се момичето и момчето от самолета да оцелеят. И двамата са ми много симпатични и съм по-привързана към тях, отколкото към тия за цял изгледан сезон.

Видях промото
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=hlnmJRpPTfg

Ще има самолетче  Party

# 439
Ааа, знам кой е Станис, знам!  hahaha

Пак бяхме в света на приказките малко, ама не се оплаквам, забавно беше.
Скрит текст:
Какви възпитани зомбита -- изчакват се да скачат на нашите.  Mr. Green

Хитър глист Ник, омаза се само по лицето и му мина номера. Да си запишат Рик и сие, да не се мацат целите.  hahaha

Странд приложи непопулярна мярка, малко съм му сърдита, щото и на мен момичето от самолета ми е много симпатично. Момчето не, ама него няма да го бъде още дълго.

Няма да казвам от тоя самолет кво ми се пригледа. Тва е нечестно, просто.  Crossing Arms

# 440
  • София
Уфф, каква серия.
Скрит текст:
Да, видяхме съдбата на оцелелите от катастрофата на плет 462 и тя не бе никак щастлива накрая.  Sad
Определено ме изненадаха и съм меко казано шокиран от края. Не го очаквах. От една страна е винаги радващо когато те изненадват с нещо, но от друга страна поне в конкретния случай се ядосах и натъжих много. Определено вече Странд ми опротивя много, а и Мадисън и Травис излезнаха амеби. Можеха да помогнат, както и да е.
Та така с Чарли и Джейк... Мисля, че бяха до тук (то за Джейк си беше ясно още в началото на епизода). И за какво ни даваха тези серии със самолета, за да видим това ли? Че всичко е било напразно. Нали ужким щеше да има нови герой/и към групата и това да е оцелелия/те пътник от самолета. Всичко е било с цел изненада и шок. Сега ще има много коментари по въпроса, не знам, пфф...  ooooh! Naughty

Иначе като изключим това, имаше напрежение е екшън. Разбрахме къде иска да отиде Виктор Странд. Явно сега ще се потегли към Баха и там ще става каквото ще става.

Нашите много бързо се научиха как да трепят зомбита, вече стават машинки. Ник отново находчив и оригинален. Хитрец е той, как бързо се научи на това което ние много добре знаем от сериала майка. Това което видяхме за първи път да прилага Мишон, ето че едно наркоманче го откри много, много преди това.  Laughing

# 441
Скрит текст:
А, не ми се вярва това да е всичко от тях. Няма начин да ни занимават толкова и после аре чао. Пак ще се появят.

Как да помогне Мадисън, да му скочи ли? Без никакъв проблем и нея ще хвърли във водата, бъди сигурен. Човекът си има приоритети и се придържа към тях. Кофти, но факт... За Травис да не съм чула лоша дума! Що лайна разрови тоя човек, за да оправи яхтата. Той е герой!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 442
  • София
Скрит текст:
Да бе така ще я метне зад борда. Да не е некъв терминатор Wink
А другите? Той е сам, те са цяла група... Имат взаимна полза един от друг, не би посмял.
Но просто прекалено много му ходят по гадйата. Безгласни букви са засега. Дано я покажат пак Чарли, но няма да има логика вече, ще бъде много като на филм както се вика... Ще има много по-силен ефект ако повече нито ги видим, нито ги чуем. Защото ако пак я покажат, камо ли пък да им се пресекат отново пътищата заедно ще олекнат здраво. Не трябваше да се стига до такъв край, мен ме е яд много, но пък ако се замислиш е в тон с атмосферата на сериала.

# 443
Ааа,
Скрит текст:
в момента, в който отиде да реже въжето, само Мадисън беше налице да го види.  Peace Спокойно може да я метне, не е дребна, ама и той не е дребен, освен това изглежда и се държи като много решителен човек. А те правилно му вървят по свирката, той определено се държи най-адекватно в ситуацията. не е мил човек, определено, ма пък знае кво прави.  Mr. Green

Те са вече леки като перушинки с тия възпитани зомбита, така че хич не ми пречи пак да се видят. Чарли (така ли се казвала девойката? Ти да видиш!) може да стане архивраг на Странд, примерно.  Mr. Green

# 444
  • London
Скрит текст:
Може и да се срещнат пак! Все пак и казаха къде отиват. Стени, храна. Ще стане като с Морган, след още три сезона  Mr. Green

# 445
  • София
Е, дано. Simple Smile
Да, Чарли се казва Simple Smile

# 446
Уф, че епизод  Shocked   аз така и не успях да гледам сериите от самолета, ще взема да ги потърся.
Скрит текст:
само не разбирам, защо всички смятат, че обгорялото момче ще умре. Никак не е задължително. Агонизира, защото няма обезболяващи, но едно време цели операции са се правели и даже е имало оцелели без антибиотици и упойки. Освен това водата не стои на едно място. Може да си умрат на средата на океана, а може и някое течение да ги отнесе много бързо до по-свястна суша. Обаче наистина подло го бяха измислили сценаристите - тъкмо ни казаха, че положението е толкова зле, че може само да се подобрява и то взе, че стана МНОГО по-зле.  
Първиях сезон гледах по "задължение", сега съм страшно зарибена. Може би с този компенсират TWD -  освен липсата на иначе 50% небели, както е реално населението им, но и не чак толкова обилния екшън. Тук досега хем няма автомати и гранатомети, хем постоянно нещо се случва.

Чарли е забележителна, въпреки, че за първи път я виждам.
Скрит текст:
Не показаха, какво се е случило с русичкия  спътник в лодката, дето се заканваше  Twisted Evil  

# 447
  • София
от AMC правят сериозен гаф. Въртят отново втората серия от миналата седмица, а не излязлата снощи трета серия?! :о
И пак няма ли дежурни, никой ли не забелязва. Сещам се за гафа на Фокс, когато пуснаха една от сериите на Бродещите с оригинално аудио и така и си изкараха до края.

# 448
  • София
Скрит текст:
Не показаха, какво се е случило с русичкия  спътник в лодката, дето се заканваше  Twisted Evil  

Скрит текст:
Показаха го Simple Smile В началото на епизода когато се появи до лодката на Странд. Когато витлото заседна. Това зомби беше именно този за който питаш. Дефакто остават само Алекс и Джейк. Дано наистина отново се срещнем с тях. Дефакто ако се замисли човек оставиха им вода и храна, имат стабилна лодка, божа работа... Ако Джейк се превърне, то лесно може да бъде убит или изхвърлен от лодката. Азиатката е адски оправна и отракана, кефи много. Самата актриса е от Нова Зеландия, като Клиф Къртис. Simple Smile

# 449
Пуц, какво ти се пригледа? Загубени ли?  Mr. Green

Скрит текст:
Много, ама много яка серия. За пръв път да ми хареса епизод от този сериал. Изкефих се.
Дано обгореното момче да оцелее. И момичето. Мисля, че ще им се пресекат пак пътищата.
Странд ми става все по-противен. Защо отряза въжето. С какво му пречеха. Идиот с идиота. Зомби да го яде, ама да му почне от краката и да се мъчи  hahaha
Най-накрая Алиша почна да трепе зомбита. Набързо се научи.
А Ник няма ли кой да го среше. Иде ми да го оскубя.
Искам азиатката да я гледам още. Ще е глупаво ако не я включат пак.

Общи условия

Активация на акаунт