FEAR The Walking Dead

• 56 449
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Gotham City
Аз бившата я харесвам, защото си я знам от OITNB, някак ми е по-близка, Мадисън има леко булдогесто (?) излъчване. А бе дразни само с визия.

От TWD, в началото точно май и аз на никой не симпатизирах кой знае колко, по едно време Дейл, ТиДог, едни такива добряги ми бяха и не исках да им се случва това, ама.. апокалипсис, кво да правиш

# 91
На мен всички си ми допадаха. Дори и Лори. Доста хора я мразеха, защото набързо си легна с Шейн. Но все пак Шейн и каза, че Рик е мъртъв. Намира се сред зомбита, сама с дете. И логично може би пуска на Шейн с надеждата да я защити.
Само Ейми ми беше супер дразнител. Но въпреки това смъртта и беше тъжна.  Sad

# 92
  • Gotham City
На мен всички си ми допадаха. Дори и Лори. Доста хора я мразеха, защото набързо си легна с Шейн. Но все пак Шейн и каза, че Рик е мъртъв. Намира се сред зомбита, сама с дете. И логично може би пуска на Шейн с надеждата да я защити.
Само Ейми ми беше супер дразнител. Но въпреки това смъртта и беше тъжна.  Sad

И щото е тъпа  Mr. Green

Скрит текст:

# 93

Съгласна съм. Тъпа беше. Да си ляга с който си иска, на мен това не ми пречи, а бях и от фенките на Шейн, ама тя не знаеше сърби ли я, боли ли я. Андрея и тя същата патка.

# 94
  • Gotham City
Да, и за Андреа съм съгласна.  Peace

# 95
Само Ейми ми беше супер дразнител. Но въпреки това смъртта и беше тъжна.  Sad

И щото е тъпа  Mr. Green

Скрит текст:

Е да де   Joy Joy Joy
Ми толкова си може жената.
Аз просто се опитвах да си обясня поведението, но е факт, че много малко жени биха постъпили като нея.

# 96
  • София
На мен обикновено са ми симпатични 1-2ма най-много, другите адски ме дразнят. Особено някои с неадекватни реакции, а пък някоя да ми пищи на умряло... намразила съм я завинаги.
От тоя сериал засега ми харесва сина на маора, за Ник нещо си промених мнението. Поне свали ли костюма на дядото в 3-тата серия?

# 97

От тоя сериал засега ми харесва сина на маора, за Ник нещо си промених мнението. Поне свали ли костюма на дядото в 3-тата серия?
Ходи си още с тях. От цялата група надеждата ми е в стария латино. Умен и оправен мъж ми се струва.

# 98
  • Gotham City
Не го е свалил  ooooh! и мен това ме подразни, хем и косата му е ужасно мръсна. Тепърва това ще му предстои, защо сега не се изкъпе  #Cussing out

# 99
Поне свали ли костюма на дядото в 3-тата серия?

Не  Confused Аз ако съм, ще му плесна два шамара и в банята да се къпе и преоблича  Crossing Arms

# 100
  • Ænima/Albuquerque
Ох, не било само от мен, дето не му трая проклетата, спластена, мазна и нарастена коса! И с тия неговите хапчета/дрога, като ше му фрасна един шамар, та така ще му мине всичко, че няя му се вярва!

# 101
Ох, не било само от мен, дето не му трая проклетата, спластена, мазна и нарастена коса! И с тия неговите хапчета/дрога, като ше му фрасна един шамар, та така ще му мине всичко, че няя му се вярва!

И мен ме дразни много! Close Какъв костюм? Blush

Маорът също ме дразни с неадекватността си. Какъв лек, бе? Те ги стрелят по 100 пъти и ако не уцелят главата, онова продължава да се движи... То да си пацифист, да си пацифист, ама чак пък толкова. ooooh!

# 102
  • София
Мен ме подразни като почна да се въргаля и повръща по земята ( и тогава не се изкъпа, баси). То бива, бива, ама апокалипсис идва, вземи се приведи в нормален вид.

# 103
Мен ме подразни като почна да се въргаля и повръща по земята ( и тогава не се изкъпа, баси). То бива, бива, ама апокалипсис идва, вземи се приведи в нормален вид.

Аз ако бях ще се изкъпя като за последно.  Laughing
Направо ще се къпя през час докато има вода.
Ама тия не са гледали апокалиптични филми. Трябваше да се запасят с храна и вода. Само детето знаеше какво да прави.

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Да, бе, хем той специално видя за кво става дума. Тъпо беше и, че не казаха на малката мърла кво се случва, щото тя си беше пътник, ебаси, с дръпнатата комшийка. Кво я пазят да не разбере за гаджето? Живота ѝ не им ли е мил?

За костюма и аз не разбрах. Да не би да е взел костюма на дядото от болницата? Ми той у тях дреИ няма ли си? Оххх...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт