FEAR The Walking Dead

• 57 332
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Скандинавци не очаквам, но и другата крайност е прекалена, сега пък и любимата думичка с р се подхвърли. Laughing Айде достатъчно  Stop

# 346
Какво и е на думичката? Съвсем на място си е.

Което ме подсеща, че маорът играе хаваец  Mr. Green

# 347
При Ходещите още в първи сезон имах любимци, имаше и такъв който не можех да дишам.Този сериал го гледам по инерция. Абсолютно ми е безразлично кой ще живее и кой ще умре.

# 348
При Ходещите още в първи сезон имах любимци, имаше и такъв който не можех да дишам.Този сериал го гледам по инерция. Абсолютно ми е безразлично кой ще живее и кой ще умре.

И аз съм така. За никой не ми пука. Нещо са объркали с подбора на актьорите ли, със сценария ли, не знам.
Гледам го само заради зомбитата.
Мамини душички са ми те  Heart Eyes

# 349
  • София
Какво и е на думичката? Съвсем на място си е.

Което ме подсеща, че маорът играе хаваец  Mr. Green
Miami me lo confirmó
Puerto Rico me lo regaló
Dominicana ya repicó
Y del Caribe somos tú y yo
Ole!

Рано е още да ми пука, ще видим по-натам.

# 350
Не виждам как ще ни станат симпатични. Те щом в първи сезон не ни станаха, няма и сега.

В Одещите всички си ми станаха симпатични от първи или втори поглед. Ама тука не.

# 351
  • BG
Не виждам как ще ни станат симпатични. Те щом в първи сезон не ни станаха, няма и сега.

В Одещите всички си ми станаха симпатични от първи или втори поглед. Ама тука не.
Тях нямаше с кого да ги сравняваме, а тези винаги ще ги сравняваме с тях. Пък и толкова  харизматични мъже като Рик и Дарил не се срещат често Wink

# 352

Тях нямаше с кого да ги сравняваме, а тези винаги ще ги сравняваме с тях. Пък и толкова  харизматични мъже като Рик и Дарил не се срещат често Wink

Права си. От този сериал цял харем си спретнах  Joy
Но може би и за другото си права. Сравняваме. Ама не мисля, че е само това, знам ли.
Или пък ме дразни, че не са машини за убиване като нашите.
Ето, негъра ме кефи. Знае много добре какво прави. Пич от всякъде и съм му вече фенка.

# 353
То какво да им харесаш на героите Simple Smile   Всичките са ми безразлични и на мене, ама зомбита не пропускам.
И тука ми идва един въпрос - при толкова манджа във водата, как нямаше акули? И дали акулите биха си хапвали зомбита или ще стане обратното? newsm78

# 354
  • BG
Негъра е много потаен образ, обаче Салазар е по-опасен от него, държи го под око и е въпрос на време да го  разгадае.Като се сетя как наряза онзи войник докато не разбра това, което го интересуваше, да не му попада човек на мушката Wink
Крис има най-големи шансове да ми стане симпатичен за момента, даже вече ми е малко симпатичен Laughing

# 355
О да, забравих, че и Салазар ми също симпатичен. Ще оцелее дълго.

sinergon2, според мен или акулите са разбрали, че зомбитата не стават за ядене, или зомбитата са ги апнали вече.

# 356
То какво да им харесаш на героите Simple Smile   Всичките са ми безразлични и на мене, ама зомбита не пропускам.
И тука ми идва един въпрос - при толкова манджа във водата, как нямаше акули? И дали акулите биха си хапвали зомбита или ще стане обратното? newsm78

Първо, акулите не виреят абсолютно навсякъде. Второ, не всички видове акули ядат хора, но пък подозирам, че зомбитата ядат всички видове акули. Затва.  Mr. Green

Тях нямаше с кого да ги сравняваме, а тези винаги ще ги сравняваме с тях.

Абсолютно.  Peace Освен това, на мен ми се струва, че Рик и компания са по замисъл герои, а тези са просто некви хорица от предградията, които са изпаднали в адски неприятна ситуация. Не са герои, а са комшиите отсреща, общо взето. На нен точно затова са ми интересни, всъщност.

# 357
  • София
Акулите няма как да се хранят със зомбита. Привлича ги кръвта все пак...

# 358
Акулите няма как да се хранят със зомбита. Привлича ги кръвта все пак...

Шумът също ги привлича.   Peace

А и нали са били пресни веднага като са ги разстреляли? Понеже с различна скорост зомбясват, но от няколко до повечко минути.
Пък и тая лодка беше така нарешетена от куршуми, че няма как да не е текла кръв. По филмите за акули (които не харесвам заради зрелищните убийства на акули) е достатъчно да шляпнеш с пръст във водата и веднага дотичват десет звяра и почват да гризат лодките  Mr. Green    

Бе, много надупчена беше лодката, представяте ли си, кой и какво се доближава до "нашата" лодка?

# 359
Освен това, на мен ми се струва, че Рик и компания са по замисъл герои, а тези са просто некви хорица от предградията, които са изпаднали в адски неприятна ситуация. Не са герои, а са комшиите отсреща, общо взето. На нен точно затова са ми интересни, всъщност.

ССФ не ще да чака 4 години всичките тия обикновени хорица да станат машини като Керъл, че да ги харесаме тогава...
и после като се размекнат за две-три серии, айде под ножааааа...  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт