FEAR The Walking Dead

• 57 330
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • София
По филмите за акули (които не харесвам заради зрелищните убийства на акули) е достатъчно да шляпнеш с пръст във водата и веднага дотичват десет звяра и почват да гризат лодките  Mr. Green   

Е, то като ще се водим от филмите-ужаси с акули...

# 361
  • София
Аз съм ОК с това, че не са като Рик, Даръл, Мърл, Шейн и т.н. - машините още от 1 ия сезон
А и според мен да не са такива е целенасочено търсено. Приели са калкулиран риск така да се каже и са искали да видим точно това което ни показват. Сега дали ще е успешно или не, не мога да кажа. Заивиси от много неща и фактори и най-вече от сезона. Това ще е ключовия сезон за този сериал.
А и не е като да нямаме 'килъри' Салазар си е машинка, Странд също според мен, а другите неволята ще ги научи, споко. Wink Не това е най-важното. Най-важното е да има взаимовръзка между герой и зрител.

# 362
Най-важното е да има взаимовръзка между герой и зрител.

Тру. Само че форумите и тук, и по света са пълни с родени зомбоубийци, на които окото им няма да мигне, ако се наложи да утрепят най-свидния си член на семейството с мотика (па и себе си да застрелят, ако ги ухапе зомб), могат да тичат по сто километра без да спрат и вуще не разбират кви са тия лигавщини, па и от малцинствени грозове, на всичкото отгоре, ебаси.  Mr. Green

# 363
  • Ænima/Albuquerque
и вуще не разбират кви са тия лигавщини

hahaha

# 364
  • София
Най-важното е да има взаимовръзка между герой и зрител.

Тру. Само че форумите и тук, и по света са пълни с родени зомбоубийци, на които окото им няма да мигне, ако се наложи да утрепят най-свидния си член на семейството с мотика (па и себе си да застрелят, ако ги ухапе зомб), могат да тичат по сто километра без да спрат и вуще не разбират кви са тия лигавщини, па и от малцинствени грозове, на всичкото отгоре, ебаси.  Mr. Green
Съседски грозове, със съседските грозове недни.

Аз още не съм гледала, ма какви са тия зомбита-плувци бе, как плуват? Замина ми сейф рута за спасение в Апокалипсис. Crossing Arms

# 365

Аз още не съм гледала, ма какви са тия зомбита-плувци бе, как плуват? Замина ми сейф рута за спасение в Апокалипсис. Crossing Arms

Не си достатъчно информирана. В не помня, кой зомби филм, гаднярите не се впечатляваха от водата и не плуваха, ами ходеха пеша по дъното. Така пресякоха от Европа в Америка, или обратното беше.  hahaha

# 366
  • София
Знам ги ония, питам за тия. При ония налягането за нищо го нямат.

# 367
Знам ги ония, питам за тия. При ония налягането за нищо го нямат.

Загуби се достоверността, викаш ....  smile3532

# 368
Тия засега май се носят лежерно по/под вълните, нали са пресни. Сигурно по някое време ше потънат и те налягането за нищо няма да го имат и ше изплюскат де що китче има.  Cry Помня от няква кримка, че труповете бая време се носят по повърхността, преди да потънат -- газове, туй-онуй и така.  Mr. Green

# 369
  • Ænima/Albuquerque
У Z-тата, книгата, мааха по дъното.

# 370
Тва го изяснихме, ма, внимавай! Тия обаче не ходят, а плават. Засега. Ся ше се изям да се сетя коя кримка беше...

# 371
  • Ænima/Albuquerque
ПисАла съм преди кафето. Mr. Green

# 372
  • BG
Леле, какъв задълбочен анализ сте направили на подводния живот на зомбитата, бравос на вас Laughing
Във 2 еп. се очертава да има повече действие.

# 373
Ми героите малко, неприятни, кво да им обсъждаш, та затова върху зомбитата се съсредоточихме.  hahaha

# 374
Самолет ли имаше в промото? Йе, йеее  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт