Отговори
# 660
Ми аз си вземам сутрин и вечер по една мента-глог-валериан и ми е по-спокойно. Сега вече не ми се реве, само злобичката ми расте Simple Smile)))

# 661
Коремът ме стяга, но не постоянно, когато ходя или седя и върша нещо, доки каза, че са контракции, но щом не са болезнини няма страшно. Пия магнезий Биолектра по 1 на ден.
Мацоранке, питай си доки все пак.
Моята бебка миналата седмица едва я усещах. Сега е активна, особено днес, понеже се скъсах да ям и пия какво ли не и тя милата подскача и танцува  Laughing
Svetlita, и аз съм на Биолектра, само че по 2 на ден, сутрин и вечер, изписаха ми ги, защото се оплаках, че ми е трудно преглъщането на хапчета. Но пък като се замисля не усещам някакви стягания на корема, само в деня на прегледа (може би от едночасовия път) нещо доста ми се беше стегнала матката, а бебчо беше свит на кълбо.
Днес, преди малко и ритници и юмручета усещах,  Crazy и от двете страни на корема едновременно, нещо доста се беше активизирала девойката, за сметка на вчера, когато беше доста по-кротка  Simple Smile
Happy, с теб сме всички, горе главата!  Hug

# 662
Днес сестрата/акушерка на смяна е супер, обаче пък докторката дневна смяна едва сега мина, измърмори:
Какво да я гледам (тая дето ми каза, че съм много смела и какво им заемам легло тук първата вечер). Каза--аааа, те по нарядко екстрасистолите. Не ме пита даже как съм, как е бебето (то се размърда вече от два часа). Врътна се и замина. Шулева се казва...
Дано повече никога не я виждам.

# 663
Хепи,хвана ме яд чак. Уж да си в болница под наблюдение,пък даже не те питат как си #2gunfire И тази жега,омръзна ми. Снощи беше адски задух,днес пак ooooh!

# 664
Хепи , бързо да приключва всичко,големи преживявяния си имала, дано скоро се прибереш у дома и всичко вече да е по мед и масло!
ngngng ,искрено се надявам нещата да се развият по най-добрия начин,вярвам,че бебчето е  съвсем добре!

Praynig Hug

purpletka , аз преди 20 дни летях, полетът беше супер,2ч. Към 24  г,
.с  пак ще летя,че се прибираме в БГ.Беше питала за количките на Адбор(Абдор)все ги бъркам, аз бях с тяхна количка- S line.Ако теинт инфо,пиши на лични.

Иначе аз съм редовна в фейса,но тук нямам време да ви изчета.Беба е много активна,мен ме почнаха киселините и от време на време контракции и пия магнезии.

# 665
Утре вече съм се навила като пружинка да се разправям. Прочерох из нета малко закони, подковала съм се.  В момента се чувствам като предмет. Утре знам какво ще стане. До поне 10 часа никой нищо няма да ми каже, а после ще кажат--уредихме превежднето в Кардиологията на Александровска, не ги взимате вие тези решения ( това вече го чух няколко пъти до сега).
Имам минимум нощувки престой по КП, така че надали ще ме държат. И това за информираното съгласие ще ги зачекна. Как да знам кое е най-добро за мен, като се промъквам сама да си чета картона и резултатите от изследванията.

# 666
Леле Хепи голям филм с тези болници. Надявам се всичко да приключи по най-добрия за теб начин и да се насладиш вече спокойно на бременността си 🍀🍀🍀
И аз съм с контракции -пия магнезий и така. ...днес съм и с ниско кръвно 90/60 и ме боли адски главата
Лека вечер от мен.💐💐💐

# 667
Такъв стрес ми докараха, утре ще ги зачекна с ключови думи Simple Smile Не са познали човека. Накрая ще се принудяд да ме изгонят хихихи.
Тази вечер нова докторка, четвърта поред. За четвърти път обяснявам, че нищо не усещам. Ама как ви откриха аритмията?????? Верно ли ме питаш????? И така.

# 668
  • Варна
Хепи, в голям филм са те вкарали тези доктори. Дано се наредят утре нещата и да си отидеш у вас. Дано всичко при теб и бебчо да е вече наред.
Ние сме добре. Ходихме с дребната в Шумен за уикенда. Много добре си изкарахме.
Сега имам да наваксвам вкъщи с шетането, но и това ще стане полека лека.
Хайде лека вечер на всички бременни коремчета Simple Smile

# 669
Коремът ме стяга, но не постоянно, когато ходя или седя и върша нещо, доки каза, че са контракции, но щом не са болезнини няма страшно. Пия магнезий Биолектра по 1 на ден.
Мацоранке, питай си доки все пак.
Моята бебка миналата седмица едва я усещах. Сега е активна, особено днес, понеже се скъсах да ям и пия какво ли не и тя милата подскача и танцува  Laughing
Svetlita, и аз съм на Биолектра, само че по 2 на ден, сутрин и вечер, изписаха ми ги, защото се оплаках, че ми е трудно преглъщането на хапчета. Но пък като се замисля не усещам някакви стягания на корема, само в деня на прегледа (може би от едночасовия път) нещо доста ми се беше стегнала матката, а бебчо беше свит на кълбо.
Днес, преди малко и ритници и юмручета усещах,  Crazy и от двете страни на корема едновременно, нещо доста се беше активизирала девойката, за сметка на вчера, когато беше доста по-кротка  Simple Smile
Happy, с теб сме всички, горе главата!  Hug
Да, и при мен само като легна и то като легна по гръб.... Като е настрани, няма проблем, за тва смених позата и ще видим. На мен ми дадоха диаспорал магнезий. Само да сме живи и здрави всички.

# 670
И на мен една лекарка, където бях само веднъж,  ми изписа Диаспорал. Като ги сравних - едно и също, за това си взех разтворимите. Ясно, че сме всички на магнезий, кой повече, кой по-малко...Аз, да ви кажа, и с предната си Б имах такива стягания, щото ходех много и всичко правех, ама кой да ти знае, че това контракция  Crazy Не съм се оплаквала и не са ме питали, та не съм пила нищо.... Но пък и бях по-младо де, та слава богу, нищо ми нямаше  Laughing
 Хайде, утре нов ден, нова седмица, нов късмет, та всчко да ви се нареди, момичета!
Хепи, не се ядосвай много, да не вдигнеш пак кръвното  Hug 
Лекичка нощ!  smile3524 newsm46

# 671
  • София
Контракции нямам, единствено ми се стяга корема, ако ходя бързо, но вече знам и не го правя. Бебето го усещам само вечер като легна около 21 часа и това е. Сериозно започва да ме притеснява. Нещо си усещам стъпалата подути или поне схванати Confused Днес съм и на ФМ, хич не ми се ходи, страх ме е какво може да чуя ooooh!

# 672
  • Варна
Контракции нямам, единствено ми се стяга корема, ако ходя бързо, но вече знам и не го правя. Бебето го усещам само вечер като легна около 21 часа и това е. Сериозно започва да ме притеснява. Нещо си усещам стъпалата подути или поне схванати Confused Днес съм и на ФМ, хич не ми се ходи, страх ме е какво може да чуя ooooh!
Е, какво е това минорно настрение сега?! Какво толкова те притеснява? Споко, тепърва ще започват да ритат. Щом го усещаш, макар и веднъж на ден, всичко е ОК. А за ФМ защо се тревожиш? Имаше ли някакъв проблем (сори, ако си споделяла, ама не помня  Embarassed).
Оф, и ние завършихме снощи със скандал за едни печени чушки... Не е за разправяне... Защо им е толкова трудно на мъжете да ни разберат понякога? ooooh!
Хепи, да видим днес как ще се развият събитията при теб... Като сериал стана работата... ooooh! Hug

# 673
Засвга нищо. Визитацията е в 8 и още никой не е минал. Вчера до един часа никой не мина....кво да ме гледат. Искам да ме качат горе да ме види моят лекуващ лекар, който ме прие все пак....те ме свалиха след като той си беше тръгнал. Като в затвор съм хора, полудявам. Питам какво става, сестрите не знаят....,
Аритмия почти нямам с часове....току се появи някоя екстрасистола. Накрая може по новините да ме дават, че съм убила някой, следете совечера.

# 674
  • София
Оставам с впечатление, че всички яко ви ритат, очертават ви се крака на корема, при мен нищо. Съвсем скромно младежът се обажда в края на деня с плахи движения и това е. Сигурно ще се смеете, ама запчвам да се притеснявам да не е аутист Embarassed един ден. Четох, че е по - разпространено при момчетата и тъй като никой не знае на какво точно се дължи, мен много ме притеснява. Чета за диабет и прееклампсия и започвам и затова да се стресирам. Както се казва, да не ти се случва това, което майка ти мисли....
Не съм имала никакви проблеми до сега, правила съм разширения Пренатест, така че за момента няма основания за истерия, но изчетох доста теми в Рискова бременност и си давам сметка, че още много неща могат да се объркат. Вярно, хич не съм в настроение, този уикенд и на майка ми ще казвам. Изчаках да минат повечето сериозни изследвания, защото тя е истинска драма куин и много ме напряга.
Скандал за печени чушки Grinning на мен бременността хич не ми се отразява на нервите. Все така спокойна съм си, не съм въобще емоционален човек и много малко неща ме дразнят.
Явно днес е моят ден за МРЪН Mr. Green АЙде, хубав ден на всички, пък дано се включа по - късно малко по - жизнерадостно.

Общи условия

Активация на акаунт