Отговори
# 645
Дано да намериш правилния специалист, все пак си е София,  понеже при нас няма много избор и възможности.
А на бебо сигурно му е по-мързелив ден  Laughing

# 646
Дано да е това наистина. Много вяло днес, а беше адски активно цяла седмица.
Идват лекари, пишат и никой нищо не казва...освен дневната днес която си замина за жалост.

# 647
Момичета, стяга ли ви се леко корема по няколко пъти на ден, когато сте в покой? Аз пия диаспорал, това е магнезий, и пак е така. Гледаха ме преди около две седмици и всичко беше ок и каза да го пия. Мн странно

# 648
Не би трябвало да те стяга.
Мен калия ми е пак в норма...иди го разбери. Сестрата бе много тактична--сигурно ще родиш по-рано секцио!!!!!

# 649
Ееее гадняри! По болниците са много нечовеци! Като слушам на запад колко са мили и внмателни, ме доядява на нашите още повече!
Коремът ме стяга, но не постоянно, когато ходя или седя и върша нещо, доки каза, че са контракции, но щом не са болезнини няма страшно. Пия магнезий Биолектра по 1 на ден.
Мацоранке, питай си доки все пак.
Моята бебка миналата седмица едва я усещах. Сега е активна, особено днес, понеже се скъсах да ям и пия какво ли не и тя милата подскача и танцува  Laughing

# 650
Хепи, ако нямаш доверие е доста кофти и само ще се измъчваш там. Аз си мисля, че или трябва да смениш болницата с отказ от лечение в тази или да изчакаш до понеделник и да стискаме палци за по-адекватно мнение и отношение. Ако вътрешното ти усещане е да си ходиш - ами майната им, отиваш другаде и в крайна сметка е важно да си по-спокойна. Бебето сигурно се е настанило и си дремуца кротко, случва се и при мен. Аз цяла седмица съм в кола по пътища и магистрали и имам цели дни без грам движение да усетя, а мислех, че пътуването ще го провокира да е по-буйно, но явно правила няма при нашите бебешори Simple Smile

# 651
До вчера беше много активно, днес ще кажа сутринта(те и питат де), та може да го видим.
Сега само това ме притеснява, вчера на три пъти сърцето ми влезе в ритъм.
Водят ме МНОГО критична. Да се смея ли, да плача ли.

# 652
Хепи - щом нямаш вяра на лекарите, по-добре ги сменяй навреме, съответно и болницата. Или поискай друго лекарско мнение. Много неприятно наистина.

Светлита - аз съм същата. Само легнала ги усещам тези пусти контракции. Явно като сме в движение пак ги има, но не ги усещаме. Моя доки каза да пия по 2-3 пъти на ден магнезий. Сърцето ми се разхлопваше доста често и накрая прочетох че по 500мг са достатъчни на ден, а аз пиех по 1500 Shocked Сега и аз съм с по 1 хапче. Контракциите намаляха като брой, но не са изчезнали напълно. Май няма и да изчезнат.

А пък моя бебчо ме притеснява. 1-2 дни го усещах от време на време (слабичко) и после 2 дни нищо. Дано да е заради предната плацента.

Хубава неделя, момичета!

# 653
LittleSmile , аз установих, че има часове, в които моето е по-активно, после е мълчанието на агнетата. Сигурно и при теб е така, но просто си в движение, когато мърда Simple Smile Или пък си е сменило позата.. Simple Smile)

# 654
Дано да е това Simple Smile Утре съм на консултация и удължаване на болничния, та ще я видим тази работа Grinning

# 655
При мен май имаше някакви вели движения, но не знам. Още не е минавал лекар да види жива ли съм.
В момента нямам аритмия, от сутринта мнооогооооооо рядко да прескочи. Обаче няма кой да дойде да види, че съм добре. Калия ми е 4.3 вече....направо съм пушка.

# 656
  • София
До вчера беше много активно, днес ще кажа сутринта(те и питат де), та може да го видим.
Сега само това ме притеснява, вчера на три пъти сърцето ми влезе в ритъм.
Водят ме МНОГО критична. Да се смея ли, да плача ли.
Много критична само заради аритмията ли? Кръвното нали вече е ОК Tired Май са се хванали яко да точат касата с теб за сметка на нервите ти. И защо да родиш преждевременно секцио? Това пък откъде го измислиха...

# 657
Хепи, недопустимо е да се държат грубо и да разтройват бременна жена с аритмия. Нямаш ли опцията да те изпишат и да продължиш наблюдение в друга болница - да те прехвърлят?  Защо не искаш да ходиш в кардиология? Може да се окаже, че в кардиологично отделение ще са по-адекватни грижите. С ТСХ какво стана?

Ей заради такива разкази съм си казала, че крака ми няма да стъпи в МД.

# 658
Аз вече се чудя къде да ми стъпи крака. Хубава в Америка раждат у дома с дула. Утре най-вероятно няма да ме изпишат, макар да ми се води 5тия ден, демек клиничната пътека свършва.
Днес не е минавал доктор, май оня изрод от женски род е на смяна, дето ми каза колко съм смела и как съм си мислела, че всичко ми е наред.
Ако ще ме пратят при Иванов в Александровска, ще отида и ще го примоля да ме пуска след ден-два.
ТСХ няма събота и неделя, утре....
Оня моя АГ-то къв скандал го чака, бедна му е фантазийката.....само да излезем живи оттук.

# 659
Хепи, те много успокоително действат на психиката тия лекари.. Гати гадовете!

Общи условия

Активация на акаунт