Отговори
# 630
  • Варна
Оф, чета, чета, и си мисля, че човек здрав да е, ще се разболее из нашите болници! ooooh!
Не знам какво да кажа, от вчера съм в много минорно настроение... Само ще стискам палци всичко да приключи добре за всички и да си гушнем здрави бебчета на зима... Praynig
Хепи, кураж и здрави нерви! Hug

# 631
  • София
Здравейте момичетааа  Hug
Петъчно ми е днес и си позволявам да отворя форума и да почета. Гледам много разнообразни статии за пъпната връв и за това важно или не е да се изчака с рязането и. Ако някоя има инфо или опит ще ми е интересно да прочета  Peace Едни пишат, че трябвало да се изчака да спре да пулсира и тогава да се крампира за се извлекат всички полезни неща от нея, а други ги контрират, че както кръв можело да влиза към бебето така можело и да излиза и да отива към плацентата и да се предизвика анемия. Дали има толкова голямо значение всичко това? Някоя мама с опит ако сподели ще се радвам да прочета   bouquet
Също, знам че е рано, но чета и темата за бебешките колички - то си е висша математика, наистина  ooooh!

# 632
Момичета, имате ли от време на време някакви леки болки по корема? (като корема остава мек) Примерно мн леки тъпи болки ниско долу от едната или другата страна или напречно, освен придърпванията? Мен ме притеснява всяка болка, макар и леки и тъпи.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 17:17 от matsorana

# 633
Момичета, имате ли от време на време някакви леки болки по корема? (като корема остава мек) Примерно мн леки тъпи болки ниско долу от едната или другата страна или напречно, освен придърпванията? Мен ме притеснява всяка болка, макар и леки и тъпи.
а
Matsorana,
И аз имах два три болка ниско долу в дясно, тъкмо се бях притеснила, но когато успях да отида до тоалетната ( с извинение) болката изчезна. Мисля че е нормално да има леки болки, разтягат се много органи и всичко се променя, разбира се трябва ако болките са силни и постоянни да се попита лекар. Като цяло болките не са за пренебрегване, аз се взирам във всяка една болежка Simple Smile

# 634
Matsorana, и аз снощи докато си лежах,ме заболя ниско вляво. Станах раздвижих се и мина. Понякаго и аз като не съм ходила до вц 2-3 дни,усещам болки,но после минават.

# 635
Жабуранка, много е неприятно, сега пия сироп за разхлабване, предписван за бебета, но мобе би ще мина на EVA Q свещички, защото действието на сиропа е много бавно.
Бързо възстановяване на всички мами с болежки и неприятности  Hug

# 636
Оф, какво ми дойде до главата момичета. Болница да не виждам. Свалиха ме в реанимация, защото нямат мобилен монитор. И ме заплашваха, че от сърце се умирало, защо не искам в кардиологията....ми да отидат те в кардиологията.
Свалиха ме долу. Система веднага за ензимен баланс, калий таблетки мъжа ми купи, катетър, монитор. Ревнах. Не издържах хора, това не е нормално.
Първата сестра окей, предразположи ме, успокои ме, за бебето говорихме. Но втората--първо мърмори защо съм тук!!!! После да ме бил гледал шефа като ме пратил тука!!!!!!
Добре, че е нощната сестра и утре идва пак другата.
Плюса е, че има климатик Simple Smile

# 637
Happy  Hug

Направо ми иде да дойда да ги напердаша като те слушам! box На мен като ми се реве - рева. Хич не ми пука - лоши неща в себе си не държа. Насъбрало се е, трябвало е да излезе, обяснения или извинения не дължиш за това. С теб сме, ще видиш, че всичко ще се нареди!

# 638
Happy, тия защо те държат нали ти се оправи кръвното? Защо решиха, че имаш аритмия, от ЕК ли или? Да не би нищо да ти няма, а да точат касата? Ти не си ли млада за такива неща? Може ли да смениш болницата

# 639
Хепи, какво си имала да патиш ooooh! И тези лекари да не им падаш в ръцете. Да не би наистина причината да е точене на ЗК. И тая сестра да я удушиш. Grinning

# 640
Хепи, влизам вече предимно за теб да чета, какво става и как вървят нещата. Наистина, опция ли е смяна на болницата?

# 641
Пак съм аз. Сори.
Днес дойде готина докторка, махнаха ми катетъра, пускат ме да се разхождам само на етажа ама пак нещо. Чакам ММ на свиждане, че съм абсолютно сама в цялата реанимация (забележете). Луд да стане човек.
В понеделник искат да ме превеждат пак в кардиологията. Вече лекичко откачам.
Кажете ми как точно да подходя с отказа от лечение. Имам право и го знам, но те са мн агресивни. Искам спокойно и без да се караме да си постигна целта да ме изпишат понеделник.

# 642
Хепи, знам че болничната обстановка подтиска,но все си мисля,че ако лекарите имат някакви съмнения, ще откажат да те изпишат и ще настояват да те преместят. Просто им кажи,че искаш да продължиш лечението у дома,а когато кажат ще идеш на конролен преглед отново.  Hug

# 643
Happy, наистина ли искаш да си тръгнеш? Може да откажеш болнично лечение, подписваш документи за отказ и те пускат. Друг е въпросът, че ще ти се ядосат всички там и ако нещо стане или има в последствие, не дай боже, ще си изтртият ръцете така и няма да поемат отговорност. Стискам ти палци  Hug

ngngng, дано не ти се налага да правиш такъв избор! Ако трябва потърси 3-то мнение. Моето момче имаше недоразвити мозъчни стомахчета, когато бях в 6 месец, но се роди нормално бебе и сега ей какъв ми е второкласник вече Grinning.
 Вече съм на работа една седмица и смогвам да ви чета  само във фб. Аз бях онзи ден по каса на ФМ при нов док, но ми прави на 2 Д, всичко е ок, не каза подробности, само че е с 10ина дена напред, потвърди момиченце и че била пианистка с дълги пръсти  Laughing

# 644
И ние по размери вървим 4-5 до 10 дни по-рано. Поне ритничетата ме крепят, но днес не е много дейно и съм още по-разстроена.
А иначе няма да си оставя здравето, разбира се...готова съм на всичко само бебето да е добре. Но имам съмнения в тези доктори и искам сама да избера кой да ме лекува.

Общи условия

Активация на акаунт