Отговори
# 75
МОмичета,мислите ли че е рано, да споделяме имената,на които сме се спрели,аз въпреки че нямам 100 % категорично мнение за момиче, а само 90 %, чувството ми е за момиченце и съм си избрала няколко женски имена Simple Smile Искате ли да ги споделяме, или да изчакаме още...

# 76
  • София
Защо не Гери, нашите имена ги знаят всички роднини, но да видим дали няма като се роди бебче да променим нещо по имената.

# 77
Аз отдавна споделих, но сега чакаме да видим на 100% пола, и след това ще ровим списъците. Ще се радвам който иска да сподели.

# 78
Защо не Гери, нашите имена ги знаят всички роднини, но да видим дали няма като се роди бебче да променим нещо по имената.

Ние нямаме съображения за кръщаване на  баби, дядовци,...незнам защо но напоследък ми се въртят имената Моника и Микаела, харесвам също Изабела, Адриана и Мая...Simple Smile Simple Smile

# 79
  • София
Мъжът ми се е заинатил да бъде Филип. На мен също ми харесва името, но от форума научих, че било от модерните напоследък, освен това има много време до януари, че да се спрем само на едно име. Харесват му и Александър и Стефан. За второто аз не искам, а първото наистина е прекалено разпространено по света и у нас. Името не искам да е типично българско, но и да не е някой Кевин, Родриго и т.н. Въобще изобът на име ми се струва трудна задача.
Ако беше момиче щеше да е Жана, за да се връзва със странното си бащино име Simple Smile

# 80
МОмичета,мислите ли че е рано, да споделяме имената,на които сме се спрели,аз въпреки че нямам 100 % категорично мнение за момиче, а само 90 %, чувството ми е за момиченце и съм си избрала няколко женски имена Simple Smile Искате ли да ги споделяме, или да изчакаме още...

Аз си коментирам всичко което ме вълнува за бебето включително и имената, които обмисляме с майка ми и баща ми, ей така да са наясно, да им чуя мнението и т.н. Все пак живот и здраве детенце ще е основно кръстено на свекър ми, единия вариант има малка комбинация с името на баща ми, но като цяло нашите нямат други внуци все още и искам да знам че името им харесва. Не искам да се чувстват пренебрегнати или изолирани, защото името е на свекъра, а и те не се месят грубо за сега, даже ме подкрепят доста във всякакви бебешки неща.
Със свекър ми и свекърва ми изобщо нищо не коментираме, ако аз не подхвана темата, съответно тъй като аз се притеснявам да не ставам досадна с приказки за бебето нищо не се коментира. Оставям мъжо да говори там, но доколкото го познавам нищо не коментира и той с тях... Даже го питах дали са си приказвали какво предстои, какво ни очаква като се роди живот и здраве... съответно от отговора му останах с впечатление, че нищо не си говорят и те  newsm78
Иначе с никой друг не коментирам имената, живот и здраве като се роди ще е изненада за приятелите и другите ни близки  Mr. Green

# 81
Aз имам повеч версии за момиче,отколкото за момче. Търсим интернационални имена като Ева, Ема, Никол, Алексис, Александра, Мила, Виолет и прочие....

Вече не знам дали искам да има буква или не........свекърите ще очакват, бас хващам.  ooooh! Ако ще е на някой, ще е с буквата на свекървата, защото тя е буквата на баща ми  Mr. Green На свекъра не искам да е, въобще нито аз, нито ММ го харесваме като човек и характер, не искам детето да носи неговата буква и да се метне на него  ooooh!

# 82
 Happy days, моята дъщеря е Мила, пристрастна съм Heart Eyes Heart EyesА пък името много и подхожда наистина, синът ми е Никола и аз много ги харесвам заедно имената им, поредни букви са и имат еднакво окончание ла. Но за номер 3 много го мисля, аз даже вече съм споделяла Simple Smile искам да е с К, момченце ще е . Засега вариантите са Кирил/баща ми се казва така, а свекървата е Кера/, Калоян/което много харесвам, но е много популярно вече/и Константин/мъжа ми го харесва повече и баткото.

# 83
  • София
Ние също няма да кръщаваме на никого от роднините. Ако е момиче, обаче се въртим около имена, които са свързани с името на половинката.
Понеже и аз нося името на моя баща ми се вижда много готино ако запазим тази връзка.
По принцип искам и аз български имена, да са силни, но и да не са трудни за произнасяне в чужбина, а също да имат благозвучни умалителни.

# 84
Happy days, моята дъщеря е Мила, пристрастна съм Heart Eyes Heart EyesА пък името много и подхожда наистина, синът ми е Никола и аз много ги харесвам заедно имената им, поредни букви са и имат еднакво окончание ла. Но за номер 3 много го мисля, аз даже вече съм споделяла Simple Smile искам да е с К, момченце ще е . Засега вариантите са Кирил/баща ми се казва така, а свекървата е Кера/, Калоян/което много харесвам, но е много популярно вече/и Константин/мъжа ми го харесва повече и баткото.

Мила обаче е на братовчеда в Шотландия дъщерята. Но ние пък може би ще сме с момче, така че ще отпадне. Иначе много го харесвам.

Константин е много силно име, аз затова искам Дамян/Давид, ама ММ не иска да чуе. Довечера ще оглеждаме списъка, който съм направила с имена на момиче и момче, за да започна да го подготвям.  Mr. Green

Аз съм кръстена на две баби--Роза и Тотка. Просто са вплетени буквите...Много си харесвам името, искам и нашето дете да го харесва и да не се срамува.

Казвала съм,че свекървата е искала да кръсти ММ Ингемар на скиора, много го била харесвала.  Joy Joy Joy

# 85
Здравейте.

За името - иска ми се да е по-кратко, защото на таткото е дълго и почти нищо не ми пасва, също и галеното име да е хубаво, да не му измислят някакви подигравателни такива или обидни думички, римуващи се с името. Mr. Green За буква претенции нямаме.

Понеже изборът на количка ми се струва едно от най-сложните неща - вижте на какво попаднах. Полезно ми се струва  http://moebebe.com/izbor-bebeshka-kolichka

Усмихнат ден на всички!  bouquet

# 86

Ради, има вероятност бебетата ни да са адашчета  Sunglasses

# 87
Аз количка вече избрах, дано интуицията ми не ме е подвела, и да изкараме с нея.

И аз съм Ради по име, та се стреснах на мен ли говориш  Joy Joy Joy

Мен не ме притеснява между другото кой как се казва. Ето, с моето име почти нямам познати, нито е популярно....но и да беше, какво от това. Нали си е моето. Та и за детето--просто искам да е хубаво, това ми се струва най-трудното решение.

Количката можеш да смениш, ама името.......трудно е. Joy

# 88
хахаха така си е Happy days Mr. Green

# 89
Аз количка вече избрах, дано интуицията ми не ме е подвела, и да изкараме с нея.

И аз съм Ради по име, та се стреснах на мен ли говориш  Joy Joy Joy

Мен не ме притеснява между другото кой как се казва. Ето, с моето име почти нямам познати, нито е популярно....но и да беше, какво от това. Нали си е моето. Та и за детето--просто искам да е хубаво, това ми се струва най-трудното решение.

Количката можеш да смениш, ама името.......трудно е. Joy

Ххахаха, на форумната Ради говорех Simple Smile Ние се колебаем между Калоян и Константин... Моето име е било много рядко като съм се родила, сега има не малко бебета и момиченца с него, но не е и толкова комерсиално май... Аз познавам само още едно момиче адашче /наборка ми е/...

Общи условия

Активация на акаунт