Отговори
# 420
  • София
Хепи, стискам палци да е било нещо инцидентно и да не се налагат много хапове, но да - кръвното не е за пренебрегване!

Аз се включвам днес с въпрос към раждалите секцио: как сте с чувствителността на ритници сега? Виждам как ме рита, защото ми мести корема, но я усещам едва едва ... отвън белега ми е безчувствен и си мисля, че и отвътре е така?!? Ако има значение ще допълня, че секциото ми беше преди година. Ще се радвам на споделени мнения!

# 421
Хепи, стискам палци да е било нещо инцидентно и да не се налагат много хапове, но да - кръвното не е за пренебрегване!

Аз се включвам днес с въпрос към раждалите секцио: как сте с чувствителността на ритници сега? Виждам как ме рита, защото ми мести корема, но я усещам едва едва ... отвън белега ми е безчувствен и си мисля, че и отвътре е така?!? Ако има значение ще допълня, че секциото ми беше преди година. Ще се радвам на споделени мнения!

С предишната бременост ме ритаха много повече и по-силно. Не мисля, че е заради секциото, надявам се момата да е по-кротка от младежа  Laughing Но до колкото помня то голямото ритане беше в 7 месец, така че още е рано да се радвам.  Mr. Green

# 422
Леле, Хепи, в какъв филм се вкара с тия лекари! Оправи си интервютата, успокой се, почини и не се напрягай повече. Утре едно по едно...
Стискам палци да е инцидент!

# 423
  • София
Погледнах си първата ФМ и там е отбелязано, че съм с предна плацента. Явно затова не усещам почти нищо. Само от време на време и то основно вечер докато си лежа на дивана. Младежът е културен и когато си лягам да спя не шава Laughing
Хепи, как си? Дръж ни в течение

# 424
И аз съм с предна плацента. В момента съм 19 седмица и МАЙ само като кихна усещам нещо. Ще видим след седмица-две какво ще е, вече започвам да се "ослушвам" за ритничета.

Happy  - гледай ти и бебчо да сте добре. Никой няма да ти каже "Благодаря, че пренебрегна себе си..."

# 425
purpletka, за самолета аз проучвах доста, защото обмислях пътуване следващата седмица, общо взето наистина в тези месеци се води най-безопасно и спокойно, а и не е дълъг полет, така че съвсем няма да усетиш. В общи линии в третия не е окей много и също ако имаш по принцип болки/контракции или високо кръвно. Ти си добре, така че мисля, че няма от какво да се притесняваш. Аз се отказах от самолета и ще бъдем с колата, но не за друго, ами защото чисто организационно ми дойде сложна схемата, която мислехме.
Много ми е неясна схемата за болничните, но нашето ТРЗ обеща да ми обясни всичко нужно, когато стане време - имам предвид за тези около самото майчинство де.
И аз не съм била досега в болница и изпитвам ужас, може би затова толкова гледах към Токуда, че нали са по-добри условията, ама пък и това не зная трябва ли да е определящо. Ама ако се държат лошо как ще се оправя не знам  newsm78

# 426
  • Русе

Моето секцио беше преди 5 г., но мястото е все още чувствително. Честно казано много по-отчетливо и ясно усещам там ритниците, даже понякога е неприятно в тази област.

# 427
За тези около самото майчинство, съм дала един линк, и е сложен на първа страница. Всичко е обяснено много точно и ясно.  Peace Кое, как, какви документи. Не е никак сложно.

Аз сега си полегнах, но пак е високо....

# 428
За тези около самото майчинство, съм дала един линк, и е сложен на първа страница. Всичко е обяснено много точно и ясно.  Peace Кое, как, какви документи. Не е никак сложно.

Аз сега си полегнах, но пак е високо....
Мерси много, то някой трябва да чете първо, преди да философства. То при нас явно никой не чете, тя се грижи да те гони, което разглезва Simple Smile аз всъщност искам да направя едни схеми, оттам се усложнява, иначе май не е нищо особено, наистина.
Дано като полежиш малко да падне вече  Praynig

# 429
Шейново нали е държавна. А той защо ми каза,че в 1-ва (Тина Киркова) нямало такова отделение. Гледам,че има........ newsm78

purpuletka, лошото знае ли кое е. Че съм в HR отдела  Joy Joy Joy Joy
как няма патология във тина Киркова? Има разбира се.

# 430
Хепи почивай си... Работата ще,не ще ще почака. Важното ти и бебчо да сте наред. Пращам ти  Hug Praynig
Много пишете....днес не бях на работа и си помързелувах качествено Embarassed
Утре сутринта сън на ФМ.  Стискайте палци

# 431
Има, ама той каза не ходи там....
Май ще отида в Надежда накрая, знам ли.
Поне свеки вече знае. Засега никаква емоция хихи.
Мия, бюрокрация си е. Всичко, цялата бременност.

# 432
Хипи,стискам палци всичко да е наред. Мен така ме наплашиха с това кръвно,че го меря по 5 пъти на ден. За сега ходя на работа,но се надявам новата колежка бързо да навлезе и да изляза в болничен. Още имам подутина на тила, май ще се ходи на специалист...
Лека вечер   bouquet

# 433
Ел, бързо да се оправяш.

# 434
  • София
Хепи, как си днес?
Късмет на тези, които са на ФМ днес. Аз съм в понеделник

Общи условия

Активация на акаунт