Отговори
# 435
Знам ли как съм. Объркана от този доктор, но ми писа една мацка да отивам с 200 в ТК. И така и ще направя.

# 436
Ел, бързо да се оправяш.
Благодаря, и на теб бързо влизане в норма на кръвното.
Моята сутрин започна с връщане на чаша вода, от главоболието много повръщам.
Но се довлякох до офиса, че днес ще идва шефа и така... бутам я. Утре май ще ида при личния да ме прати на невролог.
Лек ден на всички!

# 437
El, не се мъчи. Аз съм с главоболие днес, кръвното не е високо.
Минах сега през ПБ на Тина Киркова, ще ме приемат утре за три дни, но преди това ще мина да си направя феталната морфология сутринта в 8:30, успяха да ме преместят.  Confused Confused Confused

Сега ще мина през офиса да им съобщя радостната вест, че може би няма и да се видим скоро  Mr. Green, и после да ходя за нощница, че наистина нямам.

Хубав ден момичета.

# 438
  • Варна
Влизам да видя каква е хавата с болежките...
Успех, момичета! Дано бързо отшумят проблемите! Hug
Аз утре съм на консултация, имам чувството, че съм качила към 3кг. за един месец.  Коремът ми е като в 8мия. Tired Ще ми пуснат и изследвания. Да видим накъде вървят нещата... И установих, че вече започва да ми тежи корема. Снощи повървях доста пеша и се разглобих направо. Какво ще правя още 4 месеца не знам... То тепърва ще става трудно. ooooh!

# 439
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2
И аз влизам да видя как сте, особено Ел и Хепи  Hug Ел, съжалявам че още имаш болежки Sad Хепи, много ме зарадва че нямаш високо кръвно днес! Да пишеш като минеш ФМ  Hug Оправяйте се мили момичета  Praynig

Ние днес заминаваме, но при възможност ще влизам да ви чета, ако мога и да пиша, въпреки че през телефона много гадно се пише  newsm78

Аз се наслаждавам на днешната дозичка кафенце и поработвам преди да тръгнем. Почвам много да се вълнувам за екскурзията, да не говорим че там ще е с поне 10-15 градуса по-ниска температурата от тук и най-после ще се разхладя, макар и за кратко. Дано само не ми се отрази зле разликата между тук и там  Joy

# 440
purpletka, да си изкарате чудно!

# 441
Happy days, стискам палци всичко да е наред!

Щастливка, може би защото секциото ти е било сравнително скоро? Моето също беше преди 1г и 3 месеца, но си го усещам как си рита. Помня обаче, че месеци след секциото корема ми беше изтръпнал около белега. В момента го усещам и виждам и рита точно между пъпа и белега. Не помня с точност, но си мисля, че с предната бременност усещах по-нагоре като че ли, или може би е било на по-късен етап, не знам...

Мен започна от няколко дни да ме боли костта между краката... много странно, с дъщеря ми ме болеше чак последния, девети месец. Някой с такова оплакване? А за една седмица качих рязко 1кг! Нямам идея на какво се дължи, хапнах едни спагети и от тогава, ама пък само от едни спагети да е... днес съм официално +5кг Sad

# 442
  • София
Добро утро момичета  Hug Бях за 1 седмица на море, а вие колко много сте изписалиииии - много се радвам, че темата е толкова раздвижена Peace  
Happy, стискам палци всичко да мине бързо и кръвното да се стабилизира! И успех на ФМто утре. Аз съм на 3ти и едва чакам вече, не сме се виждали с малчо от месец - липсва ми  Heart Eyes
Мисля, че вчера усетих ритничета, но не мога да съм 100% сигурна, ще чакам днес да видя ще го има ли същото усещане, ако е било това то беше много приятно  Heart Eyes
Иначе ме мъчи световъртеж и задъхване, а на морето нямах проблеми  Mr. Green защо ли  Whistling явно не ми се работи....
Хубав ден на всички   bouquet

# 443
purpletka, да си изкарате чудно!

Благодаря, Хепи Wink

# 444
  • Варна
purpletka, весело и безаварийно и от мен!  Hug
Успех на прегледите! Hug

Иначе ме мъчи световъртеж и задъхване, а на морето нямах проблеми  Mr. Green защо ли  Whistling явно не ми се работи....
Хм, интересно... И при мен тези симптоми са най-силни, когато съм на работа. Mr. Green

# 445
  • София
Хепи, в патологията на Тина Киркова Д-р Катя Златева е страхотен човек и професионалист, тя води първите ми две раждания! Пожелавам ти лек престой и скоро у дома без притеснения!

# 446
Благодаря мацки.

Шефа май не разбра какво му казвам, както и не разбра, че в 12 нула нула днес си тръгвам.  Mr. Green Но предполагам ще му се изясни утре.  Joy

Сега приключвам каквото мога, взимам си любимата чаша и паля джапанките.

Нямам търпение за ФМ-то утре, да видя малкия човек.

# 447
Хепи, радвам се, че днес кръвното ти не е високо! Взимай си болничен и това е , и без това си мечтаеше за него  Hug
Ел, и ти мила не се измъчвай, ами взимай болничен. Сега можем да си почиваме, че след януари ще забравим за тази екстра   bouquet

Костит на таза и между краката мен ме болят зверски, особено след като 8 часа съм била седнала в офиса. Обмислям сериозно и аз излизането в болничен  Whistling

# 448
  • Сандански
Здравейте, момичета, не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
Пожелавам бързо възстановяване на всички, които имат някакви оплаквания и неразположения  Hug
Искам да попитам дали знаете в кой месец е желателно да посетя за консултация офталмолог, тъй като желая да раждам естествено, но имам проблеми с очите? На всичкото отгоре не си нося очилата Simple Smile

# 449
purpletka, весело и безаварийно и от мен!  Hug

Благодаря, Катя  Hug

Костит на таза и между краката мен ме болят зверски, особено след като 8 часа съм била седнала в офиса. Обмислям сериозно и аз излизането в болничен  Whistling
А на мен ми пукат! Забелязах го преди седмица може би, като сядам или се навеждам от време на време и пукат тихичко, без болка. Щях да питам дали се е случвало на някого, защото ми е много странно  newsm78

Шефа май не разбра какво му казвам, както и не разбра, че в 12 нула нула днес си тръгвам.  Mr. Green Но предполагам ще му се изясни утре.  Joy

Сега приключвам каквото мога, взимам си любимата чаша и паля джапанките.

Нямам търпение за ФМ-то утре, да видя малкия човек.

Шефа ти ми разбива  Joy Като види празното бюро ще влезе бързо в крак със ситуацията, не го мисли - той е голямо момче  Joy Ако тръгне да драматизира, му кажи вица за "Бива ли такъв гоУем гущер да плачеш"  Joy С моя шеф винаги върви  Joy

Общи условия

Активация на акаунт