МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Реших, че ще си правя моното по 2 дена, понеже нещо не мърдам. Само не знам как ще издържа на яйцата 2 дена, ама ще го мисля като ги стигна. Искам да сваля още 10кг поне и то до Нова година, тъй като цяла година въртя диети и мисля да си почина малко от тях. Като цел съм си поставила 2кг на седмица, което мисля, че е постижимо, ако съм стриктна.

TheOneS, и аз утре съм на кис. мляко. Стискам ти палци Hug

Само за яйцата си направи - 1 ден яйца, а на другия - нещо друго, с което яйцата се заместват. Просто наистина е опасно с тях, не знам домашни ли ядеш, но поне си намери много пресни отнякъде...Аз ядох домашни.

# 616
  • Sofia
Еййй,много строги тези от групата в ФБ,махнаха ме само защото съм отговорила на една дама дали може да я прави по 1 ден и дали има ефект Crossing Arms

# 617
Еййй,много строги тези от групата в ФБ,махнаха ме само защото съм отговорила на една дама дали може да я прави по 1 ден и дали има ефект Crossing Arms
Пиши тук. Ние даваме и в КМ ден да се яде извара и сирене котидж  Joy Joy Joy

# 618
  • Sofia
пиша,пиша bouquet

хапнах сега малко печени картофи,на обед пак любимия ми печен чипс....а може и за вечеря  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 11:55 от Doli

# 619
Здравейтее и от мен.
Днес съм на Варени картофки.  Flutter
Сутринта ходих и на фитнес.  Peace
Този път ще се тегля на всеки 5 дни, че да се мотивирам  Laughing

# 620
Отчет за днес- 3 кофички кис. мляко. Утре- повторение. Киселото мляко винаги минава без проблем. Simple Smile

# 621
И моят ден на Варени картофки приключи успешно.
Изядох около 1кг.
Утре, ден 3: Ябълки  Flutter

Лека и спокойна вечер на всички  bouquet

# 622
Здравейте,
имам да свалям около 10 кг., на 90 дневната диета съм но искам да сваля няколко килограма за кратко време и затова ще се опитам да спазвам вашата диета но не знам колко храна може да се поеме за да има резултат . Затова моля ви да ми помогнете, например в пилешкия ден колко пилешки бутчета и колко пъти на ден може да се хапва  Simple Smile
Успех на всички

# 623
Ади-99 Хапваш всеки път, когато усетиш глад. Няма ограничение в количеството, нито във времето, в което да приемаш храна  Hug
Само ако правиш ден на яйца, ти препоръчвам да не ядеш повече от 5-6 жълтъка за деня. Иначе белтъци можеш колкото искаш. Успех  Peace

При мен, днес е ден 3: Ябълки - обожавам ги.  Flutter
След малко отивам и на фитнес.  Peace

Слънчев и усмихнат ден, момичетааа  Hug

# 624
Ади, предател такъв  Naughty. Няма да те изпортя, но ти се каня с пръст  Naughty.
На ВЧ ли си? Яж колкото ти се яде

# 625
Здравейте  Hug
Значи , за 12 дни свалих 4 кг., и станах 54кг,  после за 2 дни нормално хранене станах 56.500кг, пих и доста газирано. Вчера ядох варени картофи и днес съм точно 56кг, а днес съм на прясно мляко. Искам да ви кажа,че съм доволна и на тези, така да се каже, чисти 2 кг за 12 дни. Ще ги задържа, и ще сваля още 2кг.  Simple Smile Този път аз ще си измислям моното.

# 626
Здравеййтеее.
Днешния ден 4 на ябълки мина успешно при мен.
Утре, ден 4: Пилешко месо  Flutter

При вас как върви? Къде се изгубихте?  Hug

# 627
  • Sofia

Днешния ден 4 на ябълки мина успешно при мен.
Утре, ден 4: Пилешко месо  Flutter

newsm78

# 628
Днешния, ден 3 съм искала да напиша  Mr. Green Mr. Green Embarassed

# 629
  • Sofia
как ги редуваш дните...,белтъчен/плодов/белтъчен/зеленчуков....

Общи условия

Активация на акаунт