МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 446
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ами просто смени млякото с друг протеин.
Аз така направих. Peace

# 601
  • СОФИЯ
Втори ден риба, падна се уикенд, без грешка съм до момента.
Пазарувах и плодовете са доста кът - взех някво не добро грозде, киви, ананас и папая. Имам ябълки и круши, но те не ми вървят.
После 2 дни кис. мляко. Аз обикновено там ям и обезмаслена извара. Сега обаче, по съвет от темата, взех и от това сирене котидж, к е 4.5% масленост.

# 602
  • СОФИЯ

TheOneS отдавна не разбирам, съответно не толерирам - млада жена.

Кое не разбираш?

Следя темата от м.март. Много се стараеш+много спорт. Много сваляш и после много качваш. Помня, че си около 20 г. Не е добре за организма като цяло.

# 603
И аз това ѝ казах, но тя обеща, че вече като свали, ще ги задържа, без да качва. bowuu
Нали, TheOneS? Hug

# 604
  • Rock & Roll feeling ...
Момичета,след като изминат тези 24 дни , вие как процедирате ? Кога отново минавате на този режим ?

Днес ми е първи рибен. Мислех,че ще е по-приятен . Иначе менюто е задушена сьомга .

# 605
  • СОФИЯ
И аз това ѝ казах, но тя обеща, че вече като свали, ще ги задържа, без да качва. bowuu
Нали, TheOneS? Hug
Peace Дано й се получи стабилно. На тази възраст действително не е добре този голям минус и после голям плюс. При това не еднократно.

# 606
  • Пловдив
Не искам да си сменям киселото мляко, аз много го обичам. Но само на него трудно - какво е това с изварата и млякото? Комбинация ли си правите? А това сирене пак ли в млечен ден - не съм го чувала, в кои магазини го има?

Днес върви добре - ям стабилно плодове, харесва ми, явно се мобилизирах, добре, че си пишем в темата и си се караме една на друга от време на време, без лоши чувства разбира се  Joy

Моето плодно меню - ябълки, ананас, киви, круши, портокал, лайм
Абе сутринта си направих фреш от лайм, ябълка и малко джинджифил, реално беше колкото половин кутре, но джинджифила какво е, смисъл може да съм нарушила плодовете с него, поне го пих, не дъвках ХА ХА..

Знам, че като си грешил и то много не се тегли, но днес се изтеглих, бях 56кг и грамове.  Blush

# 607
Josefin, това с изварата и сиренето е в случай, че само млякото не те засища.
Не, че е по диетата, но поне може да се комбинира. Wink

# 608
  • Пловдив
ще го имам предвид и много благодаря, Дева!

# 609
  • СОФИЯ
Josefin, това с изварата и сиренето е в случай, че само млякото не те засища.
Не, че е по диетата, но поне може да се комбинира. Wink
Със сигурност не е според диетата.
Аз още в началото бях наясно, че 2 дни само на кис. мляко няма да изкарам. Тр да дъвча, не само да преглъщам. Т.е. до момента съм нарушавала с извара, става мн добре със сухи подправки и малко зехтин. Сега след плодовете ще наруша и с това сирене котидж.

Не искам да си сменям киселото мляко, аз много го обичам. Но само на него трудно - какво е това с изварата и млякото? Комбинация ли си правите? А това сирене пак ли в млечен ден - не съм го чувала, в кои магазини го има?

...

Де да знам, да не рекламираме марки. Напиши в гугъла сирене котидж и ще се сетиш  Grinning И аз до момента съм го пренебрегвала, но уж е с много ниска масленост. Щом може кисело мляко 10%.

# 610
  • Пловдив
аха, усетих се  Joy

# 611
Саня, и аз съм така. Grinning
Ако не дъвча, вс едно нищо не съм приела.
Затова го отписах млякото.

# 612
Здравейте, момичета! Реших, че ще си правя моното по 2 дена, понеже нещо не мърдам. Само не знам как ще издържа на яйцата 2 дена, ама ще го мисля като ги стигна. Искам да сваля още 10кг поне и то до Нова година, тъй като цяла година въртя диети и мисля да си почина малко от тях. Като цел съм си поставила 2кг на седмица, което мисля, че е постижимо, ако съм стриктна.

TheOneS, и аз утре съм на кис. мляко. Стискам ти палци Hug

# 613
  • София
2кг на седмица е твърде рязко за тялото, за да е трайно свалянето оптималното е по 1 кг на седмица - 3-4 за месец. Зависи от началните, де.

# 614
Дам, обещала съм този път. И връщане назад няма.
Моя ден на КМ приключи. Изядох 3коф.
Утре, ден 2: Варени картофки  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт