МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
Идея за зеленчуковия ден-много вкусно нещо се получи от нарязани на ленти зелени и червени чушки,тиквичка,моркови и праз,чесън,джинджифил...добавих малко зехтин,соев сос, сол  и замириса на китайско Wink
Peace + чесън и лук.

# 571
  • Sofia
Идея за зеленчуковия ден-много вкусно нещо се получи от нарязани на ленти зелени и червени чушки,тиквичка,моркови и праз,чесън,джинджифил...добавих малко зехтин,соев сос, сол  и замириса на китайско Wink
има чесън и праз,повече ми допадат на вкус Peace

# 572
Лук и чесън не бяха ли забранени?

# 573
Лук и чесън не бяха ли забранени?

Аз на единия зеленчуков в такъв случай съвсем съм "сгазила лука" със задушен зелен фасул с чесън Mr. Green. Ама пусто, като ми се яде...

# 574
Момичета, минавам само да се оплача набързо.
Моното тази седмица ми е провалено.
Понеже утре имам рожден ден, днес родителите ми, ми дойдоха на гости.
Сега ще ме водят в любимият ми ресторант в София.
За утре пак са измислили програмата за през деня, а вечерта ще съм на маса с компания  Confused
Яд ме е защото въпреки рождения ми ден бях решила да съм стриктна... е да, ама цък  ooooh!
От Неделя започвам наново и много сериозно!!!  Flutter

# 575
TheOneS , последен компромис! Sunglasses
Мине ли РД, ако се дъниш, ще идвам с точилката! 341uu

# 576
  • Sofia
опитай се поне да ядеш разделно...а най-добре си се повесели и поглези утре party041,а от неделя или понеделник стартирай отново...Весело изкарване на празника bouquet

# 577
DeVa Имаме сделка.
Ако се издъня, аз лично ще ти дам една точилка да ме налагаш до припадък  Mr. Green
Но до там няма да се стига - ОБЕЩАВАМ!  Peace

Doli Глезя се, каквото се глезя до Неделя!
Оттам нататък спорт и режим.

Старото мое аз се завръща с нови сили!  Sunglasses

# 578
  • СОФИЯ
TheOneS отдавна не разбирам, съответно не толерирам - млада жена.

# 579
TheOneS отдавна не разбирам, съответно не толерирам - млада жена.

Кое не разбираш?

# 580
TheOneS, диета се започва след, а не преди РД  Mr. Green. По очевАдни причини  Laughing
Аз тази година след РД май започнах японското чудо. Наядох си се хубаво, без угризения, после махнах килата и така. Успех  Peace

А иначе подкрепям - когато не си на маса, скромно и разделно  Hug

# 581
  • Пловдив
е,и аз съм на р.д утре, вярно не моят, но на маса - няма да прегрешавам...
пък и ми се пада плодов ден, ще го карам на фреш и плодови салати мощноо

# 582
  • Rock & Roll feeling ...

Някоя от вас мислила ли е да направи някакво захранване след диетата.  Rolling Eyes
Мислех, да започна с рецепти от  разделното хранене .  Макар и да са повече от 1 вид храна,поне ще са съвместими Wink

Днес беше направо пирски ден !  Crazy Тооолкова вкусен ден не съм имала !  Party
2 салати  ( от по 2 домата, 1 краставица , 1 главичка червен лук и маалко зехтин ) , половин глава карфиол (бланширан ) , половин глава броколи (бланширани) и 3-4 тиквички задушени на фурна с малко зехтин . Това за целия ден !  Sunglasses
 И най-хубавото е, че бая се заситих . 
Така ми липсва хляб  Blush Особено за сосчето от салатката  Blush   Но не се поддадох !

Защо чесън и лук да са забранени ?  Идея с какво мога да сменя картофите ?

# 583
Здравейте.  Simple Smile
Последните 3 дни от диетата килограмите се законтриха на 54.500кг, нито свалих , нито качих от млякото, кантара не помръдна... Вчера, съответно ядох и пих каквото си исках. Днес съм 56.400 кг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Според мен още задържам част от храната и газираното..не знам, мисля,че утре кантара ще покаже реалните ми килограми. Няма да ям 2 ри ден въглехидрати, а направо скачам в мое си моно- днес ще карам на ябълки. Ще измислям моното ден за ден. Успех, следя ви  newsm78 Rolling Eyes Wink

# 584
  • Sofia
Днес стартирам с мляко,за сега ми харесва,4 кофички съм си приготвила за деня Rolling Eyes...млякото на Маджаров е много вкусно

Общи условия

Активация на акаунт