МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Вчера, съответно ядох и пих каквото си исках. Днес съм 56.400 кг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Според мен още задържам част от храната и газираното..
Трябва ти преход към нормално хранене, под нормално нямам предвид да ядеш на корем всичко, което видиш. А разнообразно хранене.

А за килограмите, изчакай да минат 1-2 дни, яж разделно, без боклуци и ще се върнеш към първоначалното тегло. Аз не се тегля никога след наплюскване. И така недолюбвания вече Дюкан го беше казал същото, че ако се съгреши по време на диетата, няма смисъл да се мериш на следващия ден, че винаги ще има голям +.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 14:40 от Стaси

# 586
  • София
Аз днес съм на първи ден пиле от вторите 12. Направих двудневна почивка и сега с нови сили. Първият ден от почивката за обяд ядох 2 препечени филии със сирене и за вечерта реших да се глезя с баница. Да ама след като я направих, просто не ми се ядеше.  Rolling Eyes Толкова много се бях заситила с препечените филийки. Явно наистина организма си свиква с режима на хранене. Никакви проблеми нямам да се въздържам от сладки неща, но пусто всичко тестено ми е голяма слабост.  Blush
Твърдо решена съм този път да се преборя с излишните колограми, колкото и време да отнеме. Като стана малко по-свободна откъм работа ще започна и някакви упражнения.
При мен моно диетите винаги са давали резултати и предполагам разделното хранене трябва да ми стане начин на живот, за да имам дълготраен резултат.
Успех на всички. Много воля и много минуси!  Hug

# 587
Не се тревожете толкова много за гадният кантар. Моят варира от 83 до 80, в различните дни! Понякога наистина се чувствам страшно подута и веднага се отразява на кантара, а на следващият ден нещата се подреждат!  Wink

# 588
  • Пловдив
днес като се видях едни стабилни 56 без други грамове след тях и ето - ядох ядох плодове, но в един здравословен магазин се изкуших да изям сандвич, вярно малък и от свежи продукти, но...плодовият ден е нарушен. После вървях няколко км, та може и да съм го изразходила...

Като цяло мисля остатъка от днес и утре плодове, една шепа орехи и това е. А за кис. мляко мисля нещо да си слагам вътре, макар много да го ям, чак без нищо два дни в него...айде да не са бисквити,но поне трици..

# 589
  • Rock & Roll feeling ...
Имам някакъв спомен,че овесени ядки / трици не са съвместими с к. м. според разделното хранене .

Josefin, провери . Според мен дори и да не ядеш млякото самостоятелно е добре да сложиш нещо,което "върви" с него ( според разделното хранене )  .

# 590
Стаси, мерси за съвета, наистина не е трябвало да се меря.На мен всъщност идеалното ми тегло е 54кг, днес съм на ябълки, дано се нормализират нещата.

# 591
  • Пловдив
днес не съм доволна от себе си, затова ще удължа дните на плодове с 1!  Naughty

къде да видя кое върви с кис. мляко?

бисквитки едва ли вървят  Joy

дано съм мобилизирана да ям само кис. мляко.

# 592
Поразрових се в блога за разделно хранене на мамите и ето какво има за киселото мляко  :

Киселото мляко също трябва да се приема самостоятелно, защото е трудносмилаемо и за усвояването му на организма са нужни 2-3 часа.
Добра комбинация с него са:
зеленчуци без скорбяла или с ниско съдържание (моркови, краставици, зеле, домати, тиквички, коприва, праз, киселец, чушки, спанак, зелен фасул), маслини и гъби;
прясно мляко
плодове, богати на захари: банан, презрели плодове, сушени плодове
Проблематични комбинации с кисело мляко са ядки,семена, зърнени храни, сирене. Лоша комбинация с кисело мляко са месо и риба; картофи и бобови зеленчуци (съдържащи скорбяла); хляб и тестени изделия, сладкиши.

# 593
  • Пловдив
благодаря
с банани ще изкарам ...ако не успея на кис. мляко само
а прясно също мнг обичам и се замислям...
 bouquet

# 594
Стискам палци да мине леко и неусетно без глад и изкушения  Hug Мисли  позитивно и за желаните резултати !  По-леко ще върви така  Wink

# 595
  • Пловдив
благодаря!

лека нощ и дълъг сън за здраве, направо на обяд като стане човек в неделя и няма да е ял половин ден, по-лесно така  Joy

# 596
 Joy Има нещо вярно !

Ето още нещо от блога ,което може да е от полза на някой :
Скрит текст:
Необходимите и препоръчителни ИНТЕРВАЛИ СЛЕД ХРАНЕНЕ са както следва:
след плодове - 30мин;
след зеленчуци - 30мин до 1ч;
зеле, моркови, ряпа - 2.5-3ч;
хляб, тестени изделия, ядки - 2-3ч;
варива (боб, леща, жито, царевица) - 3-4 ч;
месо - 4-6ч;
риба - 2-3 ч;
млечни и прясно мляко - 4ч;
кисело мляко - 2-3ч;
сирене, кашкавал - 3ч;
мазна храна - 5ч;
течности - напускат веднага стомаха;

# 597
Josefin, ти като цяло май бъркаш идеята на моното. newsm78
Трябва да се приема един вид храна.
Млякото е самостоятелно, не се смесва с нищо

# 598
Добро утро, момичета.  bouquet
След омазването ми тези дни, днес стартирам отново.
Хубавото е, че поне не съм качила, въпреки яденето и пиенето покрай РД.
Та, стартирам пак 88кг.

Днес, ден 1: Кисело мляко
След малко: фитнес

Успех и много минуси на всички!  Hug

# 599
  • Пловдив
Добро утро!

Дева, аз знам какво е моно и чета първа страница, но не смятам, че някой дни са подходящи за мен и от здравословна гледна точка, затова променям и добавям,макар да не става моно е различно от това, което съм яла всекидневно - банички с боза, сладории. И все пак това е най-безобидната диета, с неща, които обичам и затова съм я почнала, да се почувствам по-енергична и лека, което се получава.
Днес съм се амбицирала да изкарам моното с плодове, без да наруша. Утре също. За кис.мляко може много да ми падне кръвното, смисъл то ми е мнг ниско и без това, а ако падне аз припадам и мисля варианти.

Общи условия

Активация на акаунт