МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
За нищо  Hug
Аз също продължавам да си тренирам всеки ден
Този път съм решила, че ще стана 60кг. каквото и да ми коства!  Twisted Evil
Имам да махна "само 28кг"  Laughing Ама ще ги махна!  Crossing Arms Mr. Green

# 466
TheOneS, аз се записах през март в темата, тогава правих диетата.
Ти беше тук, все уж имаше напредък, пък се оказва, че си стоиш на едно положение? Rolling Eyes
Стегни се най-после! Hug

# 467
Леле хораа ще се мре. С такова нетърпение чаках рибата, днеска хапнах 100 гр пържена цаца, след това ми стана кофти и още ми е за това сега ще пийна 1 кола лайт. Няма да ям риба днес. Притеснявам се, че утре няма да мога да ям консервата тон която си купих за утре. Може ли нещо друго да е например мляко?

# 468
  • Пловдив
И на мен ми стана любопитно theones, тези кг, 20кг си си ги върнала или си била още повече от 88кг?

Аз затова не пазя диети, защото след това знам, че всичко се връща, ако не си цял живот на тях. Но да кажем съм се заела с някакво прочистване сега.

Вчера се мерих с дрехите и бях 60 кг, днес се измерих без дрехи 57.5 кг, явно не съм точно 60, защото надали за 1 ден съм свалила 2 кг хах. Вие с дрехи или голи се мерите, има ли значение изобщо, аз искам с дрехи да съм си 55, даже с раница на гърба  Laughing

Имам въпрос за плодови и зеленчуковите дни - може ли да се смесват зеленчуците, например да се ядат домати с краставици и прясна чушка на салата, може ли зехтин в салатата, както плодове - може ли смесено плодова салата или е по-добре да ръфам едно в един час, а после следващо?

# 469
  • Пловдив
Леле хораа ще се мре. С такова нетърпение чаках рибата, днеска хапнах 100 гр пържена цаца, след това ми стана кофти и още ми е за това сега ще пийна 1 кола лайт. Няма да ям риба днес. Притеснявам се, че утре няма да мога да ям консервата тон която си купих за утре. Може ли нещо друго да е например мляко?

добре де, рибен ден си е кофти,но защо го правиш още по-кофти с консерви и цаца, по-долна риба от цацата едва ли има!

Вземи си от лидл охладено филе от сьомга, то адски много засища, почти не мирише на риба, сложи го във фурната за 30 мин и е мозък просто. Колкото и да мразя риба, сьомга и ципура са ми ок. А в лидл често са на промоции, последно беше филето 4.25 лв за 200 грама, които си наяждат.
Ципура охладена също има в лидл, не знам откъде си, но сигурно знаеш и други магазини - в пловдив сега има един, семеен рибен магазин, в него правят готово какво ли не, отделно имат всичко охладено - аз натам ще се насоча, поне ще е прясно и няма да ме боли корем. Мразя морски неща, но...даже всъщност повече ще ми е гадно с пилешкото.

Цаца и консерви на гладно, то само като го прочетох и ми стана гадно.

# 470
Аз се меря по бельо. Wink

Зеленчуци могат да се смесват, също и да си овкусяваш салатата.
Плодове също съм яла смесени.

Рея, не мога да ти помогна с рибата.
Аз не обичам и смених с яйца. Heart Eyes

# 471
  • Пловдив
а някой сменя ли пилето с нещо, в смисъл като заместител на неговите качества кое се явява? след това следват зеленчуци, не може 4 дни на тях да изкарам, чудя се с какво - обичам зеленчуци, плодове, картофи.. освен да изкарам още един ден на картофи и след това 3 дни зеленчук? ще има ли същия ефект..?
Макар че мъжо ми е закупил пил филе вече хаха Laughing

И ако се озоря с това пиле, да ям ли от кфс, като махам горното на крилата, или да ям в мексикансия крилца с барбекю сос, без соса? това май само понасям...

# 472
  • Sofia
Измерването най-точно се прави сутрин на гладно,след ходене до тоалетна и без дрехи.
Аз в пилешките дни си позволявам пилешки сърца на тиган с подправки,мисля и воденички да си правя,все е пилешко и има някакви протеини.
Харесвам варено пилешко,във водата слагам кимион,куркума,даф.лист или др.любими подправки.Ям само месото,крехко и сочно става.

# 473
Измерването най-точно се прави сутрин на гладно,след ходене до тоалетна и без дрехи.

newsm10
Точно така се меря.

Аз ядох дробчета, вместо пиле.
Абе моето си беше моя модификация, защото доста храни смених.

# 474
Аз се меря сутрин на гладно по гащи  Mr. Green
И преди или след тоалетна, понякога не ми се ходи сутрин, но пак се меря  Mr. Green

Josefin, пиле ако ще сменяш, може би с нещо пак животинско. Риба, яйца. Но и с яйцата не е хубаво да се прекалява. Аз много исках да заменя КМ с извара, ама ми кацаха тц  Crossing Arms

# 475
  • Пловдив
ами утре примерно 1 ден да изкарам на пиле, а на следващия пилешки ден да го заменя ли с яйца? аз обичам яйца, ще изям например 4 за деня. После следват зеленчуците, така, че няма да имам риба и яйца близко едно до друго...

# 476
И на мен ми стана любопитно theones, тези кг, 20кг си си ги върнала или си била още повече от 88кг?

Върнах си 15кг, но пих хормонални лекарства и оттам се окепази цялата работа. Останалите 5, които върнах са мое дело  Embarassed Laughing

DeVa Стягам се вече и няма мърдане, че и какъв стимул си имам само..  Blush Mr. Green

# 477
4-5 яйца и може би няколко белтъка, че то с жълтък не трябва да се прекалява. Белтъци можеш много да си ядеш. Като бях на Дюкан, ядях по 10 белтъка на хранене  Joy

# 478
  • Пловдив
като се натровя и ме прочистят и поповърна и хоп - на яйца ще се окаже най-отслабващият ми ден  Joy Joy

# 479
DeVa Стягам се вече и няма мърдане, че и какъв стимул си имам само..  Blush Mr. Green

Хайде, значи трябва да успееш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт